reklama
no nie żartujcie sobie
w tamtym mailu zawarłam wiele informacji dla dziewczyn które myślą o czymś takim. O plusach i minusach itd.
A odnośnie sugestii że to reklama, to jesteście w błędzie - sama napisałam że to nie reklama, podałam jedynie orientacyjną kwotę wykonania czegoś takiego, bo przecież we wcześniejszych komentarzach była mowa WŁAŚNIE O KWOCIE więc o czym miałam niby pisać?

na dowód tego, że to nie była reklama powiem tylko, że wykonuję to tylko dla znajomych i na więcej brak mi czasu, tym bardziej że jestem zajęta do głębi przygotowaniami własnego ślubu!!!
także sory, jeśli było to tak przyjęte - jeszcze raz mówię, że się nie reklamowałam, bo to nie jest źródło mojego zarobkowania, tylko przyjemności!!! i nawet jeśliby ktoś pytał to i tak nie jestem zainteresowana, więc po co mam się reklamować?

Przecież wielokrotnie była tu mowa o pieniądzach, każdy pyta ile co kosztuje po to żeby porównywać sobie oferty i nie być zrobionym "w konia".
Jeżeli nie podobało się wam to że podałam orientacyjną kwotę, to trzeba było wyciąć tylko ją a nie cały komentarz
dobra kończę, trochę mnie to tylko zdenerwowało, bo starałam się wam coś doradzić w tej sprawie, ale jak nie to nie.