Autor Wątek: 20 DNI... Evel i Marcin  (Przeczytany 1619 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evel

• nowicjusz
  • *
20 DNI... Evel i Marcin
« dnia: 14 Maja 2006, 22:44 »
Zostało nam jeszcze 20 dni. Właściwie wszystko już załatwione. Jeszcze tylko ostatnie poprawki. Zaczynają się udzielać nerwy i wszystko psują...  :(

Czy któraś z Was jest, chociażby na podobnym, etapie?

Pozdrawiam

Offline jagodka24

• Chuck Norris
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Maja 2006, 23:06 »
witaj
ja jestem na tym samym etapie ponieważ ślub mamy w tym samym dniu  :D
super
a jaką masz sukienusie wisi już?bo moja jeszcze się szyje

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Maja 2006, 09:32 »
evel, jak już masz nerwówkę to co będzie na dzień przed  :shock: ale nie martw się, w dniu ślubu wszystko przejdzie jak ręką odjął - uszy do góry, w końcu to najpekniejszy dzień w życiu :wink:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Maja 2006, 09:41 »
Evel, taka nerwówka to chyba normalka, każda przez to przechodzi, w mniejszym lub większym stopniu. Głowa do góry, będzie cudownie :)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Maja 2006, 10:49 »
evel witam w odliczaniu. tego dnia co ty slubuje mój świadek :D , także razem z tobą (choć nie bezpośrednio ) będę się z tobą bawic. Masz jakieś zdjęcia ?

Offline evel

• nowicjusz
  • *
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Maja 2006, 21:51 »
Cytat: "jagodka24"
a jaką masz sukienusie wisi już?bo moja jeszcze się szyje

Sukienkę będę wypożyczała-oczywiście, jest już wybrana. W ostatnich dniach maja mam przymiarkę.
Właśnie jesteśmy na etapie ustalania menu weselnego-asortyment potraw leży przede mną   :lol:
Ja ogólnie w życiu jestem bardzo nerwową osobą, więc ta sytuacja wyjatkowo mnie "pobudza"  :wink: Modlę sie tylko o to, aby jakoś nad tymi nerwami zapanować, zwłaszcza w dniu ślubu!
Dodatkowo stresuje mnie w tym momencie współpraca z innymi ludźmi, która jest nieunikniona. Gdziekolwiek bym się nie zwróciła, wszędzie spotykam sie z lenistwem i "olewatorskim"-że tak brzydko powiem-podejściem do sprawy... Nikt nigdzie niczego nie doradzi, nie podpowie.. Tragedia! Mam nadzieję, że to tylko ja mam takiego pecha, bo nikomu nie życzę traktowania go od niechcenia, w momencie organizowania własnego ślubu, czy też wesela!  :evil:  Jedna jedyna kobieta z firmy, która będzie dekorowała nasz kościół, wykazała się profesjonalizmem i uczynnoscią. Również dwóm paniom z salonu, z którego będę wypożyczała suknię, należą się podziękowania i ocena celująca (póki co..). Wszyscy inni pozostawiają wieeeeele do życzenia..  :roll:  
Ale mam cichą nadzieję, ze w finale wszystko okaże się zapięte-chociażby na-przedostatni guzik  :wink:
Trzymajcie kciuki!

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Maja 2006, 21:59 »
ja mam tydzień po tobie ślub i też duże emocje nas dopadają

Cytat: "evel"
Dodatkowo stresuje mnie w tym momencie współpraca z innymi ludźmi, która jest nieunikniona. Gdziekolwiek bym się nie zwróciła, wszędzie spotykam sie z lenistwem i "olewatorskim"-że tak brzydko powiem-podejściem do sprawy.

oj dlaczego takie złe doświadczenia miałaś jak nie chcą pomagać to trzeba znaleźć takich co to lubią robić są na wagę złota w tej branży

ja trafiłam tylko na kiepską dekoratorkę która mnie wykołowała ale reszta ok

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Maja 2006, 22:30 »
cześć evel..

witaj w odliczanku...

co tak późno zabrałaś się za temat..

spokojnie z tym stresem.. walnij sobie herbatkę z cytrynką i daj na luz.. stresów jeszcze będziesz miała w nadmiarze ;)

a ludzie.. ehhhhh.. niestety jesteś skazana na osoby trzecie... im bardziej znana marka tym bardziej się w główkach przestawia :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Maja 2006, 20:40 »
Evel witaj w odliczanku.
Takie ludki zawsze sie trafiają niestety   :czeka:  

Jak masz jakieś fotki to zapraszamy do wklejania (kiecusia, welon, buty, wymarzone kwiaty...) my tu uwielbiamy oglądać zdjęcia i z chęcią można sie czegoś ciekawego dowiedzieć. Napisz czego jeszcze wam brakuje! Sama mam slub za 38 dni (to tez nie tak daleko) i tez troszke panikuje.

Ale w gruncie rzeczy te przedślubne nerwy uskrzydlają i są miłe, co nie .....?   :Zakochany:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
20 DNI... Evel i Marcin
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Maja 2006, 10:50 »
Własnie, właśnie jak jest wątek to muszą być foty-duuużo fotek