Sprzedam moją śliczną suknię ślubną DAMAS z kolekcji Mariees de Paris (podlinia francuskiej firmy Cymbeline). Trudno mi się rozstawać z najpiękniejszą kreacją jaką nosiłam w swoim życiu, ale szkoda, żeby wisiała w szafie...
Przepiękna, elegancka i niezwykle kobieca suknia czeka na swoją nową właścicielkę! Jej kolor to ecru i jest w rozmiarze 38 (165 cm wzrostu + 7 cm obcas). Jestem jej pierwszą właścicielką.
Suknia jest jednoczęściowa, delikatnie drapowana w talii, ma tren, który łatwo podpiąć (pięknie układa się w tańcu... ). Zdobią ją malusieńkie koraliki w formie kryształków oraz subtelny kwiatowy wzór wyszywany złotą nicią przy dekolcie i po lewej stronie. Urok sukni tkwi w jej prostocie i wyrafinowanej elegancji. Jest świeżo po czyszczeniu w profesjonalnej pralni.
Zapraszam do obejrzenia zdjęcia:
http://www.bridalnetwork.net/images/galleries/gowns/11071.jpgDo sukni dodam gratis halkę i szal z organzy (z takim samym wzorem jak na sukni i identycznymi koralikami)

Na przymiarkę zapraszam do Warszawy [Żoliborz]. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt
(e-mail: agulczyk@poczta.onet.pl)Pozdrawiam!
Agnieszka