Autor Wątek: DAMAS (kolekcja Mariees de Paris - podlinia Cymbeline)  (Przeczytany 2883 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aminki
  • nowicjusz
  • *
Sprzedam moją śliczną suknię ślubną DAMAS z kolekcji Mariees de Paris (podlinia francuskiej firmy Cymbeline). Trudno mi się rozstawać z najpiękniejszą kreacją jaką nosiłam w swoim życiu, ale szkoda, żeby wisiała w szafie...

Przepiękna, elegancka i niezwykle kobieca suknia czeka na swoją nową właścicielkę! Jej kolor to ecru i jest w rozmiarze 38 (165 cm wzrostu + 7 cm obcas). Jestem jej pierwszą właścicielką.

Suknia jest jednoczęściowa, delikatnie drapowana w talii, ma tren, który łatwo podpiąć (pięknie układa się w tańcu...  ). Zdobią ją malusieńkie koraliki w formie kryształków oraz subtelny kwiatowy wzór wyszywany złotą nicią przy dekolcie i po lewej stronie. Urok sukni tkwi w jej prostocie i wyrafinowanej elegancji. Jest świeżo po czyszczeniu w profesjonalnej pralni.

Zapraszam do obejrzenia zdjęcia:
http://www.bridalnetwork.net/images/galleries/gowns/11071.jpg

Do sukni dodam gratis halkę i szal z organzy (z takim samym wzorem jak na sukni i identycznymi koralikami) :!:  Na przymiarkę zapraszam do Warszawy [Żoliborz]. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt (e-mail: agulczyk@poczta.onet.pl)

Pozdrawiam! :D

Agnieszka

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
DAMAS (kolekcja Mariees de Paris - podlinia Cymbeline)
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Maja 2006, 11:03 »
a oto jej zdjęcie: