Autor Wątek: Info o Zamku w Krokowej  (Przeczytany 4048 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline amsta

• nowicjusz
  • *
Info o Zamku w Krokowej
« dnia: 7 Maja 2006, 10:33 »
ello dziewczyny, szalenie spodobal mi sie zamek w Krokowie, jakie sa tam ceny, warunki, menu??:)czy ktos tam moze juz byl???:))dziekuje z gory za wszelkie info :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Info o Zamku w Krokowej
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Maja 2006, 22:42 »
Odezwał się we mnie sentyment jak tylko przeczytałam o Krokowej. Jeżdzę na wakacje zawsze do Karwii i będąc tam zawsze jedziemy do Krokowej. Ten zamek i wogóle na okolica jest baardzo ładna. Szkoda tylko, że mieszkam tak daleko od morza. :(

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Info o Zamku w Krokowej
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Maja 2006, 23:01 »
inf nie mam ale może byś (albo byście)jakieś fotki wkleiły?

Offline Kerika1982

• nowicjusz
  • *
Info o Zamku w Krokowej
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Maja 2006, 00:05 »
ja bym wkleiła gdybym umiała. Może kiedy indziej.
Ceny są kosmiczne, przynajmniej jak na nasze portfele takie były. Generalnie wszystko zależy od menu, ale te takie lepsze to od 150 zł, a dobre to ok180-220. Chyba, że zmienili je w tym roku. Musisz pojechać i sama pogadać, może uda Ci się coś wynegocjować. Ja miałam wesele w Robakowie. Może nie żaden high-life. Ale zdrowo, dobre jedzenie, przestronna sala (w Krokowej max 80 osób), miła obsługa, duża elastycznośc. Jedzenie pycha. Goście do tej pory wspominają, że to było wspaniałe wesele.

W Krokowej mieliśmy zdjęcia plenerowe. oni się na to spokojnie zgadzają i fotografie stamtąd rzeczywiście są śliczne.