Wpadł mi do głowy pewien pomysł, nie wiem czy Wam się spodoba, czy uznacie go za słuszny, potrzebny, a w konsekwencji czy zostanie zrealizowany.. ale napiszę o co mi chodzi
Tak sobie pomyślałam.. Na zjazd zapowiedzialo się sporo osób... i tak:
1)nie wszyscy forumowiecze znają się w realu
2) nie wszyscy będą kojarzyc określony nikc czy imię z daną osobą
3) mało kto zna partnerów forumowiczów
co łącznie daje wniosek, ze gdy tyle osób się zjedzie,moze byc problem z identyfikacją osób, z imionami..
Chcemy stworzyć przyjemną atmosferę, w której wszyscy się znają itp.. a dziwnie tak pytac sie np. 10 osób jak mają na imię, spamiętac te wszystkie twarze i imiona, potem zas nie doprowadzic do pomyłki..
W związku z tym proponuję, by każdy forumowicz,jak i jego połowka mial identyfikator
Jakby mial on wyglądac?
Wielkość mniej więcej wizytówki, malego kalendarzyka. Na środku białego kartonika, widoczną (jakis duzy rozmiar), czarną czcionką by było napisane imię danej osoby, pod spodem mniejszymi nick z forum (oczywiscie partnerzy forumowiczów, bez ników).
Identyfikator przyczepiłoby się w widocznym miejscu na agrafkę lub dwustronną taśmę samoprzylepną (dobre rozwiązanie,nie jeden raz stosowane na studiach).
Tak więc pozostawiam moją propozycję do przemyślenia..
Czy to dobry pomysł, czy nie.. jesli tak, to czy kazdy robi sobie identyfikator, czy jedna osoba podejmuje się wykonania wszystkim..
jesli pomysl do bani, to sorkam chciałam dobrze