Autor Wątek: Telewizyjny problem  (Przeczytany 10134 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Kwietnia 2006, 22:40 »
Cytat: "MALENSTWO"
albo mam pomysł zamknijmy ich razem z tvn turbo i idźmy razem na męski streaptese?

hehe..

zacny koncept..

nawet znam takiego jednego  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Kwietnia 2006, 23:00 »
Moja połóweczka nie interesuje się piłką nożną. Już bardziej ja jestem zainteresowana ganianiem za piłką. :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Kwietnia 2006, 07:46 »
hehehe - ja mam mecze rano, w południe, wieczorem. Moje kochanie jakby mogło to cały czas siedziałoby wpatrzone w zieloną trawkę i białą piłkę lub ewentualnie w zielony stół do snookera i pare bil na nim i nieważne czy oglądał ten mecz, czy to jest już setna powtórka. Jeżeli w tv jest coś ciekawego to wczasie posiłku poglądamy coś innego niż zieleń  ekranu, a jak nie ma to biorę sobie gazetkę (bardzo lubię czytać przy jedzeniu). Natomiast jak leci mecz na żywo, lub do nieoglądał, (a to mecz na szczycie) to naszczęście mamy dwa telewizory  :D   :cancan:  i każde ogląda co chce (ja jakiś mdły serial lub innego rodzaju film, a on meczyk).  
Także przy takim przyzwyczajeniu się do meczu w tv już żaden puchar, liga mistrzów czy mundial itp. itd. nie jest w stanie załamać moich nerwów. Po prostu będę mieć częściej czas dla siebie, nauki i (co też jest ważne) kompa w domu tylko dla siebie (!!)  I nic mi sie nie stanie jak obejrzę zieleń trawy, 22 latających facetów za piłką......najwyżej szybciej usnę  :wink:  :lol:
PS. tylko mnie nie zlinczujcie    :bicz:    :boks1:      za oglądanie tv podczas obiadokolacji czy niedzielnego śniadania.

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Kwietnia 2006, 08:07 »
Gosiaczku, Twój post raduje moje serce, jest szansa że wszystek nie wyginęliśmy..., najsilniejsze jednostki ciągle walczą o przetrwanie  :mrgreen:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Kwietnia 2006, 08:27 »
cała przyjemność po mojej stronie  :lol:  :lol:  :lol:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #35 dnia: 28 Kwietnia 2006, 09:24 »
Powiem Wam coś jeszcze - oglądanie meczu w TV nie jest tak ekscytujące jak oglądanie go w klubie - to są dopiero emocje, krzyki, wrzaski ....   :skacza:  
Skoro nie za bardzo trawicie takie okupowanie telewizorka to wyślijcie faceta z kumplami do klubu na dobre   :piwko:  i mecz na dużym ekranie   :brawo_2:    :Najlepszy:  będzie wniebowzięty jak wróci - tak niewiele im trzeba do szczęścia
Ja sama chętnie chadzam z moim małżem na takie mecze, mnie się to podoba :ok:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Kwietnia 2006, 09:53 »
Wiecie mój Daro jest zawziętym fanem piłki. Mało tego sam gra w każdy wtorek na salę chodzi na godz. 22.00 i gra ze swoimi kumplami do północy. Poza tym wszystkie środy (i inne dni też) kiedy są mecze mamy z głowy, bo on musi mecz obejrzeć. Wtedy albo ogląda w domu, albo z kumplami w domu u któregoś z nich. Wtedy jak on sobie jedzie do kolegów na mecz ja mam luz i mogę sobie oglądać w TV co mi się podoba. :mrgreen:
Poza tym łazi na Pogoń na mecze (karnet sobie kupił). Jakoś specjalnie nie przeszkadza mi to, że jest tak za tą piłką, ale nie powiem, czasem mnie to wkurza, tylko, że wtedy on się do mnie tak łasi, że wszystko wybaczam hehehe :mrgreen:

Offline morgaina

• Chuck Norris
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #37 dnia: 24 Maja 2006, 20:06 »
Hmm u nas to chyba inny problem będzie ja za piłką nie przepadam ale mistrzostwa świata i europy oglądam do upadłego. Mój Misiu natomiast niekoniecznie. :mrgreen:

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #38 dnia: 25 Maja 2006, 03:04 »
U mojego nie ma jako takiego zainteresowania piłką :D Heheh, gorzej ze mną :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #39 dnia: 31 Maja 2006, 14:59 »
Jak będzie tak jak wczoraj to za dużo się naszych na mundialu nie naoglądamy :evil:

wpadka Kuszczaka

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #40 dnia: 31 Maja 2006, 15:44 »
No tak Maju. Mam odezwę do wszystkich kibiców po wczorajszym meczyku: "Trwajcie Mocni w Wierze"  :D hahaha

Offline Żabcia

• bywalec
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #41 dnia: 31 Maja 2006, 16:14 »
U nas problemu nie będzie. Nie mam w domu szalonego fana piłki nożnej więc nie ma też problemu z dostępem do telewizora. Zawsze słyszę : " Nie rozumiem jak kilku facetów może uganiać się po trawie za kawałkiem skóry?" :D

Offline Dorka

• użytkownik
  • **
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #42 dnia: 31 Maja 2006, 17:21 »
Wczorajszy mecz to była totalna porażka..z taką formą to oni nie mają szans na wyjście z grupy

Pozdrawiam wszystkie październikowe panny młode!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #43 dnia: 31 Maja 2006, 17:38 »
heh.. wiem oglądalismy wczoraj :D bramkarz strzelił gola... masakra totalna  :mrgreen:  ale co tam.... Janas zawinił ... jak można na 3 bramkarzy nie zabrać Dudka.... albo zabrać takiego Rasiaka vel DREWNIAKA... zamiast Frankowskiego.... masakra... Media Markt sobie fajna reklame zrobil.... mozna kupic u niech telewizor... a  jak nasi wejda do polfinalu oddaja kase... hehe ale i tak nie kupie  :twisted:  mimo ze sie nie dostana... wszystko przez Janasa..

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #44 dnia: 31 Maja 2006, 17:41 »
a co do pytania Pioterasa ktore teraz przeczytalam :D my razem ogladamy mecze.. no chyba ze siedze na e-wesele.... wiec zawsze kupujemy czipsy paluszki i 3 piwa :) ja, mój narzeczony i przyszły teść :) i wołamy... "gdzie jest Franek.. łowca bramek"  :mrgreen:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #45 dnia: 1 Czerwca 2006, 17:25 »
Ja za ligowymi meczami nie przepadam  (delikatnie powiedziane :wink: ), no chyba, że komentuje Darek Szpakowski !!!! Wtedy najbardziej nudna kopanina może być wielce zabawna  :lol:
ALe jak przychodzi czas Mistrzostw Świata lub Europy w piłce nożnej to koniec świata - wszystkie mecze oglądam. Umiłowanie do mistrzostw świata chyba wpoili  mi rodzice i to jeszcze w życiu płodowym -  Mamcia była w zaawansowanej ciąży podczas pamiętnych mistrzostw w 1974 roku.
W  liceum z dwiema przyjaciółkami urwałyśmy sie z wycieczki klasowej bo akurat grał Kamerun  :taktak:   !!!! Istny szał, ale taki pozytywny!
Będziemy oglądać mistrzostwa i to bez względu na to czy nasi wyjdą z grupy, czy nie. Sama impreza jest fajna i fascynująca, gdyby na dokłądkę nasi jakoś w końcu doszli do formy i można byłoby kibicować narodowej drużynie byłoby idealnie. Póki co w cuda nie wierzę, ale "trwam mocna w wierze" jak sugerowała gosiaczek  :lol:

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Telewizyjny problem
« Odpowiedź #46 dnia: 15 Czerwca 2006, 10:48 »
Cytat: "Sylvi"
no chyba, że komentuje Darek Szpakowski !!!!

mój mąż jak tylko słyszy że komentuje Szpakowski to tylko słyszę ciężki oddech i mruszenie że może głos wyłączymy.... :mrgreen:
wczoraj razemoglądaliśmy mecz, było super wstawaliśmy z kanapy i dopingowaliśmy  :lol: szkoda że nie wytrzymali...ale co tam ..ważna zabawa  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...