Witam Kochane

Nadszedł czas aby rozstać się z moją kochaną

suknią ślubną

Przepiękna <3, Czarująca <3, Wspaniała <3 Jasna Ecri Sukienka szuka nowej Szczęśliwej Panny Młodej.
Suknia dopasowana w biodrach, wiązana,jednoczęściowa ( co jest bardzo dużym plusem) rozmiar 38. Suknia jest dość okazała ale niezwykle lekka, przepięknie zdobiona - zdobienia w promieniach słońca wspaniale się błyszczą

To co oferuję do sprzedaży to: suknia ślubna, koło pod suknię, piękny długi tren dopinany do sukni, ( dzięki dopięciom nie trzeba przez całą imprezę nosić dodatkowego ciężaru jakim byłby podpięty tren ) oraz odpinane ramiączko. Dodatkowo dokładam: nie użyte bolerko, rękawiczki. Dla zainteresowanej mogę za powiedzmy 50 zł sprzedać wspaniały welon (welon sprzedam tylko osobie zainteresowanej suknią nie sprzedaje go osobno! w salonie kosztuje ok 400 zł) Welon składa się z 3 warstw, 2 pierwsze krótkie oraz trzecia super długa co dodaje pięknego efektu. Oto zdjęcia

Efektownie kręci się podczas tańca - co daje piękny urok np. W pierwszym Tańcu

Tutaj z dopiętym trenem -bez długiej części welonu.

Suknia z welonem i trenem w którym wystąpiłam tylko w kościele.

Tutaj zestaw na wieszaku:

Piekne, mieniące się zdobienia

Widok z góry, na którym pięknie widać tren

kolor jest bardzo jasny Ecru a na niektórych zdjęciach praktycznie wygląda jak biała. Idealna dla osoby która ma jasną karnację tak jak ja

Polecam Każdej Kobiecie która chce zrobić wrażenie na gościach oraz przede wszystkim na przyszłym mężu

Uwaga! Suknia jest zaczarowana i powoduje że Panna Młoda która ją założy będzie żyła długo i szczęśliwie ze swoim Kochanym mężem

cena jeszcze do uzgodnienia - wstępnie 1100 zł z welonem i wszystkimi innymi dodatkami o których pisałam.
Posiadam również do sprzedania piękną dekoracje samochodu w kolorze czerwonym.

W razie pytań i negocjacji ceny proszę o kontakt PW

Na życzenie mogę zrobić dokładne pomiary, dodatkowe zdjęcia.