No dobrze więc teraz moja kolej aby napisać 2 słowa o " U snieżków" . Co prawda nasze wesele dopiero się odbędzie w lipcu 2016 ale już mieliśmy przyjemność kontaktu z panią Gosią. Ale od początku

.
Oczywiście jak każda para podjeliśmy decyzje o wybraniu sali - w szczecinie jest kilka miejsc do obejrzenia - oczywiście kierowaliśmy się ceną, założyliśmy sobie budżet którego nie przekroczymy choćby nie wiem co
no ale pewnego dnia natrafiliśmy na stronę " U snieżków" i postanowiliśmy obejrzeć mimo że cały czas twardo trzymaliśmy się przy swoim że pojedziemy TYLKO obejrzeć bo to nie na naszą kieszeń za wysokie progi i takie tam

- od tak żeby odhaczyć że byliśmy wszędzie
Oczywiście wcześniej przeczytaliśmy wszystko na e-wesele aby wiedzieć czego mamy się spodziewać
Zanim zadzwoniłem do Śnieżków wykonałem telefon aby umówić się w Lila park - na obejrzenie sali - byliśmy na nią zdecydowani - cenowo i lokalowo - została kwestia obejrzenia i zaklepania terminu.
Zadzwoniłem do Lila . . . w słuchawce słyszę młodego człowieka który mówi że w tym tygodniu go nie ma bo wyjeżdża. . . i cisza w słuchawce . . . - hmm więc może w następnym tygodniu pytam ? - w odpowiedzi słyszę - to niech pan zadzwoni to się umówimy - myślę sobie w duchu to ja tu mam o kogoś zabiegać? czy ktoś o mnie? zakończyłem rozmowę i mówię dzwonie do Śnieżków

1 - kontakt - dzwonię aby umówić się na wizytę - odbiera pani Gosia - słyszę miły przyjazny głos - zapytałem czy możemy przyjechać obejrzeć sale w sobotę miedzy tą a tą godziną - pani Gosia mówi że o tej godzinie ma już spotkanie ale serdecznie zaprasza - na herbatę z malinką - wypijemy poczekamy i że na pewno nikt nas nie zostawi samemu sobie i ktoś się nami przez ten czas zajmie
Niebo a ziemia

jakże zgoła odmienne podejście do klienta pierwsza rozmowa a pani Gosia już punktuje budując miłą relacje - Jadę !
Po przyjeździe zostaliśmy bardzo miło przyjęci - pyszna herbatka w miedzy czasie oglądamy salę - po raz drugi niebo a ziemia w porównaniu do innych sal - jak wcześniej byliśmy na 90% zdecydowani gdzie indziej tak po pierwszym spacerku po sali wiedzieliśmy że albo tu albo nigdzie.
Bardzo ładna sala - przestronna - dużo miejsca do aranżacji wspaniałego wesela. Osobiście dla mnie przy wyborze sali za priorytet postawiłem że musi być miejsce gdzie można wyjść z sali aby się przewietrzyć i porozmawiać w spokoju - u snieżków znalazłem to czego chciałem - klimatyczna weranda przed salą - ławeczki pod drzewkami - fontanna - latem zapewne wszystko się pięknie zazieleni więc będzie naprawdę przyjemnie.
Przeczytałem wszystkie wątki odnośnie pani Gosi dowiadując się że jest dość specyficzną osobą

bóg wie co to miało oznaczać

Ale po 1 spotkaniu już wiem o co piszącym chodziło

dla mnie właścicielka to taka współczesna " Alicja w krainie czarów "

kobieta stworzona do organizacji wesel - jakby nie z tego świata -pełna dobrej energii - wiele mówi, opowiada - kilka osób pisało że za dużo ALE dla mnie o to właśnie chodzi - chcę wiedzieć jak najwięcej - chcę nawiązać kontakt, zbudować więź w końcu to "Ona" będzie organizować mój najważniejszy dzień w życiu

- dla mnie wesele to nie biznes to nie sucha transakcja gdzie coś ktoś sprzedaje a drugi kupuje wesele to ATMOSFERA a tego kupić się nie da to trzeba zbudować a pani Gosia od 1 spotkania tą atmosferę buduje.
Kolejną cechą na którą zwróciłem uwagę to dbanie o szczegóły wystroju - pani Gosia pod tym względem jest pedantyczna - co prawda byliśmy tam 2 razy ale dało to się zobaczyć oglądając sale na żywo jak i zdjęcia z poprzednich imprez - co uznaję za ogromny plus - drobne elementy które na pozór nie rzucają się w oczy ale budują klimat sali i otoczenia - dla mnie diabeł tkwi w szczegółach - dlatego ja takie podejście kupuje
Ja ze swojej strony jestem baaardzo mile zaskoczony tym co zobaczyłem - z jakim podejściem zostałem przyjęty i atmosferą jaką roztacza pani Gosia podczas spotkania - ta kobieta ma w sobie coś - jakiś pierwiastek którego nie znajdziecie u nikogo innego kto zajmuję się organizacją wesel - zapewne nie wiecie o czym piszę ale jak się spotkacie to zrozumiecie
Ktoś może napisać że za bardzo chwalę ale opisałem jak było i co skłoniło mnie o organizacji wesela własnie tu. Takim podejście pani Gosia podniosła sama sobie wysoko poprzeczkę więc teraz nie może już jej obniżyć bo szybko bym to odczuł
I tak na koniec - moja narzeczona - która jest miłą i ciepłą osoba ale bardzo oszczędną w okazywaniu ekscytacji wobec nowo poznanych osób - w przeciwieństwie do mnie

tuż po wyjściu z sali od Śnieżkowej - zatrzymała się i mówi do mnie cyt. " Marcin? Wiesz co ? ja tą kobietę w niedziele chyba na obiad zaproszę . . . "

To na tyle ode mnie - wesele co prawda za 1,5 roku ale śpię spokojnie bo z doświadczeniem i podejściem Śnieżkowej

jedyna rzeczą która mogłaby zakłócić moje wesele to najazd separatystów na Smolęcin

a tego nie przewiduję
Po weselu oczywiście wszystko opiszę ze szczegółami i tymi pozytywnymi i oczywiście negatywnymi jeżeli wystąpią - potrafię chwalić pozytywy ale zapewniam że stać mnie na również szorstki i szczery komentarz

ale na chwile obecną wszystkim polecam odwiedzić ten lokal i poznać osobiście panią Gosie .
Pozdrawiam serdecznie