Autor Wątek: Dom Przyjęć Sielec  (Przeczytany 2600 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline romulus150
  • nowicjusz
  • *
Dom Przyjęć Sielec
« dnia: 29 Stycznia 2012, 17:17 »
Nie polecam siostra przyszłej żony miała tam studniówkę  powiedziała wszystko spoko obsługa jedzenie ale podobno pani manager była dziabnięta i bardzo szczęśliwa nie wiem sam czy właściciel tego nie widzi ale ja dziękuje nie mam zamiaru z taką nie kompetentną panią niczego załatwiać!!!!

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Dom Przyjęć Sielec
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2012, 07:34 »

Nie polecam siostra przyszłej żony miała tam studniówkę  powiedziała wszystko spoko obsługa jedzenie ale podobno pani manager była dziabnięta i bardzo szczęśliwa nie wiem sam czy właściciel tego nie widzi ale ja dziękuje nie mam zamiaru z taką nie kompetentną panią niczego załatwiać!!!!

Podobno czy na pewno?. To jest wielka różnica, a słowo ma moc sprawczą. :)

Offline romulus150
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Stycznia 2012, 14:39 »
Raczej tyle osób ile tam było i rodziców sobie tego z palca nie wyssało coś w tym musi być coś widzieli ja w to wierzę.  po za tym nie mi o tym rozsądzać tylko właścicielowi bo traci gości. 

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Stycznia 2012, 14:59 »
Byłem na wielu studniówkach i mogę Cię zapewnić, że kierownictwo wielu lokali traktuje przyszłych maturzystów i ich bale mniej "poważnie" niż wesela. Często zdarzało się i zdarza, że opiekunowie (nauczyciele, rodzice) w czasie balu studniówkowego krzepi się dla kurażu z szefostwem lokalu odrobiną alkoholu. Nie powinno tak być, ale jest. :)