Autor Wątek: Zaproszenia personalizowane  (Przeczytany 5494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zoska1520
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
Zaproszenia personalizowane
« dnia: 19 Stycznia 2012, 14:17 »
Proszę  o pomoc, gdzie można dostać piękne, oryginalne zaproszenia, personalizowane? Wiem, że na allegro jest dużo firm, które takie zaproszenia wykonują ale ja wolałabym zobaczyć je na żywo.  Czy ktoś spotkał się już z taką firmą w Szczecinie?

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
Odp: Zaproszenia personalizowane
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Stycznia 2012, 14:55 »
Mam ten sam problem, bo na allegro niektóre zaporszenia naprawdę są cudne, ale jakoś nie mogę się przekonać żeby zamówić zaproszenia bez zobaczenia ich na żywo.  Z jednej strony niby taniej, ale w końcu zaporszenia ważna sprawa i chciałabym żeby nie wyglądały jak wyjęte psu z gardła. . .  Moja koleżanka zamawiała gdzieś w Szczecinie u babeczki  ( ma siedzibę gdzieś w okolicach kopernika) w zeszłym roku, bardzo mi się podobały (miała całość tj.  winietki, zawieszki na butelki etc.  zrobione w jednym stylu), ale wtedy nie wgłębiałam się w temat i nie orientuję się w szczegółach.  Wypytam ją jak to u niej wyglądało i dam znać. 

Offline zoska1520
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Stycznia 2012, 15:06 »
Sztefcia będę bardzo wdzięczna :)

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Stycznia 2012, 16:56 »
nie rozumeim w czym problem, na allegro można zamówić próbki i często są np tylko za 1 zł i można zobaczyć jak wygąda wykonanie

Offline kasia_b1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.05.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Stycznia 2012, 23:12 »
Zamówiliśmy na allegro zaproszenia (link hxxp: allegro. pl/zaproszenia-slubne-na-slub-perla-diamencik-koperta-i2041117549. html).
Można samemu wybrać kolor ozdób, obrazek na przedniej stronie. . .  Zaproszenia wyszły rewelacyjnie! Wyglądają na o wiele droższe, niż są w rzeczywistości. .

Natomiast zawiadomienia kupiłam internetowo w Deco Mariage (nawet ciekawe promocje mają). . .

Offline Vivien

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2012
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Stycznia 2012, 13:06 »
Ooooo Kasia_b1, dzięki :) Te zaproszenia naprawdę całkiem ładnie się prezentują. . . Ja miałam zamiar sama zrobić zaproszenia, bo troszkę zajmowałam się scrapbookingiem, ale raczej się nie wyrobię, bo na to potrzeba spoooro czasu.  Wolę się skupić raczej na jakieś cudnej ręcznie robionej Księdze Gości  ;D

Offline zoska1520
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Stycznia 2012, 14:55 »
Znalazłam firmę, która wykonuje zaproszenia personalizowane w Szczecnie, mają również fajne księgi dla gości.  www. mstudio. org. pl.   W tą niedziele wystawiają się na targach ślubnych na zamku, więc napewno się wybiorę aby zobaczyć wszystko na żywo.  Zastanawiam się aby taką księgę dać rodzicom w ramch podziekowań, wkleić zdjęcia ze ślubu tak aby mieli pamiątkę.  W szczególności, że na pierwszej stronie księgi można umieścić swój indywidulany tekst z podziękowaniami.  Wydaje mi się, że to fajny pomysł, co o tym myślicie?

Offline Vivien

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2012
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Stycznia 2012, 15:28 »
Fajny pomysł - tym bardziej, że można faktycznie umieścić swoje własne podziękowania czy dedykacje skierowaną do konkretnych osób - na pewno będzie to miła i sentymentalna pamiątka, do której rodzice będą chętnie wracać i chwalić się nią znajomym ;). Ja chciałam nam zrobić również  taką księgę gości - na jednej stronie goście wpisują życzenia, a na stronie obok można później wkleić zdjęcia tej osoby z zabawy na naszym weselichu  ;D ;D W sumie nigdy takiej nie widziałam, ale też wydaje mi się, że mogłoby to być coś ciekawego i na pewno niepowtarzalnego ;) :D

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lutego 2012, 15:39 »
A nie myslalyscie zeby samemu zrobic zaproszenia?? My tak z mezem zrobilismy.  Zaproszenie bylo otwierane do gory, malego formatu ok 20cm na 10, z przodu i z tylu bylo nasze czarnobiale zdjecie, z przodu wieksze z tylu maly prostokat. . .
W srodku tekst taki jak wymyslilismy sami. 
Wydrukawalismy w drukarnii na takim specjalnym papierze (ala stara przesylka) i zaplacilismy za 60szt chyba 52zł.
Tez super pamiatka i duza oszczednosc piueniedzy a roboty naprawde jest malo:)

Offline angie80
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Sierpnia 2012, 23:13 »
My zamówiliśmy zaproszenia, księgę gości, podziękowania dla rodziców oraz inne gadżety typu: winetki, zawieszki itp.   w mStudio.  Były śliczne i za naprawdę atrakcyjną cenę.  Jak ktoś potrzebuje namiary-piszcie na maila.

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Sierpnia 2012, 16:13 »
A ktos moze zamawiał zaproszenia w Amelia -wedding?

Offline Katjuszka

• nowicjusz
  • *
  • ...who knew these dreams would come true...
  • data ślubu: 15 września 2012
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Września 2012, 14:30 »
Wznawiam temat zaproszeń,

chciałabym polecić firmę L&L Design - sklep internetowy na allegro, szybko i profesjonalnie

nie polecam szczecińskiej firmy Z jak Zaproszenia - na projekt, który obiecują przysłać  ciągu 24 h, czeka się 4 dni, przyjęli ode mnie zlecenie, którego potem nie byli w stanie zrealizować ponieważ w międzyczasie szli na urlop tylko zapomnieli mi o tym wspomnieć... projekty zawierają logiczne błędy

nie polecam również firmy Astarte - Salonik z rękodziełem, projekt był poprawiany kilkakrotnie, babeczka strasznie rozkojarzona, pomimo tego, ze prośbę o zmiany, albo dodatkowe inf, miała wysyłaną na maila, ciągle zapominała czegoś dodać, koniec końców oddała zaproszenia z błędami

Offline smoczyca008
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Listopada 2012, 16:07 »
firmy m.studio już raczej nie ma też  stronki... cóż samo życie

Offline smoczyca008
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Stycznia 2013, 13:41 »
heh mstudio jest :)  ale wybór na allegro jest dużo większy oni za zaproszenie ze zdjęciem wołają ponad 5 zł a na allegro ok 2  ..

Offline Gosia Koszalin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.10r
« Odpowiedź #14 dnia: 14 Stycznia 2013, 19:07 »
Moja siostra zamawiała na swój ślub zaproszenia, winietki i tablicę gości w firmie proszę zapoznać się z REGULAMINEM.  Umówiła się z nimi, doradzili jej.
« Ostatnia zmiana: 18 Stycznia 2013, 11:09 wysłana przez Maja »

Offline boomba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Stycznia 2013, 11:07 »
A wchodziłyście na podobnie, jak powyżej - lektura Regulaminu wskazana? Mają tam całkiem niezły wybór, chociaż mi marzą się zrobione naprawdę według własnego projektu. Rozmawiałam już na tm temat z koleżanką, która jest graficzką, więc z projektem nie powinno być problemu. Ciekawe, czy ze zrobieniem nie będzie większych problemów
« Ostatnia zmiana: 18 Stycznia 2013, 11:10 wysłana przez Maja »

Offline Tinny
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Marca 2013, 19:54 »
A ja się ucieszyłam, bo zauważyłam tu wpis o zaproszeniach w postaci magnesów na lodówkę.  Strasznie mi się ta opcja spodobała, bo dostałam taki śliczny magnes jak za mąż wychodziła moja bliska koleżanka.  Tylko nie bardzo wiedzieliśmy, gdzie tego szukać.  Chciałabym, żeby zaproszenie było pamiątką nie tylko dla mnie, ale i dla innych.  Papierowe pewnie wyląduje w pudełku albo koszu. .  Fajne te magnetcards.  Jak przyjdą próbki to wam napiszę czy się sprawdziły.

Offline boomba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 29 Marca 2013, 21:27 »
A wchodziłyście na podobnie, jak powyżej - lektura Regulaminu wskazana?

Faktycznie, nieco się zagalopowałam, sorki :) Już nie będę.

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Kwietnia 2013, 17:18 »
Ja zamawiałam w mstudio (stronka istanieje nadal i ma się dobrze;)). Zapłaciłam 2,5 zł za sztukę więc myślę że cena bardzo przystępna, zaproszenia w pełni robione pod konkretną osobę, więc trochę pomarudziłam, powymyślałam i było idealnie. No i gościom też bardzo się podobają:) Jak ktoś potrzebuje namiarów to chętnie podam na priv:)