Autor Wątek: fotograf poszukiwany:)  (Przeczytany 121440 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiawhite

• zapaleniec
  • data ślubu: 06/09/2014
Odp: fotograf poszukiwany:)
« Odpowiedź #450 dnia: 31 Sierpnia 2014, 18:04 »
AnnaMaria, ja tylko jedno zdjęcie mogę zobaczyć, z Wami siedzącymi na piasku przy rybackiej łódce. Wygląda super, zaluje ze nie będziemy miec sesji nad morzem. Po Waszym zdjęciu widac ze warto

Offline majczi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2 sierpnia 2014
« Odpowiedź #453 dnia: 6 Września 2014, 21:59 »
a ja moich fotek jeszcze nie mam, dopiero po plenerze....
Jakies pomysły na plener w kuj-pom? Szukam jakiegos fajnego miejsca i nic ;(

Offline Majjj

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.04.2016
« Odpowiedź #454 dnia: 7 Września 2014, 09:40 »
majczi, ale o jakie miejsca chodzi? Wody, lasy, pola, ruiny?

Czego konkretnie szukacie?

Offline azanna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2015r.
« Odpowiedź #455 dnia: 7 Września 2014, 18:50 »

Może Piechcin? To w sumie chyba dość popularne miejsce w naszym województwie, ale trzeba przyznać, że bardzo ładne. W google na pewno znajdziesz zdjęcia jak to miejsce wygląda.

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #456 dnia: 8 Września 2014, 10:12 »

Może Piechcin? To w sumie chyba dość popularne miejsce w naszym województwie, ale trzeba przyznać, że bardzo ładne. W google na pewno znajdziesz zdjęcia jak to miejsce wygląda.

Piechcin jest fajnym miejscem na plener, ale również bardzo wymagającym od PM i fotografa. W kilku najciekawszych miejscach jest bardzo ciasno i trzeba uważać, żeby nie spaść. Albo żeby nie zleciał statyw z lampą tak jak mi ostatnio :)

Koniecznie weźcie sportowe buty, bo teren jest taki jak w górach- skały i stromizna.
Przed sesją warto skontaktować się z właścicielem terenu (Baza nurkowa),który pobiera opłatę 50 zł.

Powodzenia i udanych zdjęć!

Pozdrawiam.
Piotr Ulanowski

Offline majczi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #457 dnia: 9 Września 2014, 08:08 »
eh...nie mam zadnego pomysłu :( chciałabym tylko uniknąc kiczowatych zdjęc jak tu np :P
http://www.papilot.pl/slub-i-wesele/25054/Kiczowate-ZDJECIA-SLUBNE-Rosjanie-lubia-takie-pamiatki.html

Majjj jakies pola lasy ruiny to byłoby fajnie :)

Offline Majjj

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #458 dnia: 13 Września 2014, 21:44 »
Jeżeli chodzi o ruiny to fajnym miejscem jest opuszczona rzeźnia w Przyłękach  :)

W Bydgoszczy budują dworzec PKP, nie wiem na jakim etapie jest budowa i czy można się tam w jakiś sposób dostać, ale gdyby się udało to na pewno jakieś pozostałości po starym dworcu jeszcze są.  Może tam warto poszukać jakiejś ciekawej miejscówki?

Offline azanna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2015r.
« Odpowiedź #459 dnia: 14 Września 2014, 22:53 »
Co do ruin to nie wiem czy chodzi ci o jakieś średniowieczne ;) np takie jakie są w Toruniu czy bardziej współczesne. Jednak co do tych drugich to polecam ten blog http://opuszczonebydgoszcz.blogspot.com/2014_06_01_archive.html
Jest na nim co przeglądać i może jakieś Ci spodobają bądź natchną.

Offline majczi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #460 dnia: 15 Września 2014, 09:02 »
Jednak Piechcin :) Musze zadzwonic się umówic :) Dzieki!!!

Offline majczi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #461 dnia: 16 Września 2014, 08:21 »
żałuję, że nie wziełam sportowych butów :) ale dalismy rade!

Offline Balbinkaa90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19-09-2015
« Odpowiedź #462 dnia: 24 Września 2014, 11:13 »
cześć dziewczyny ;)

pisze  ponieważ mam problem z fotografem :( od jakiegoś czasu poszukuję fotografa jednak. .  jak to zwykle bywa czym więcej oglądam tym więcej eliminuję. .  powiek krótko może mi któraś pomoże. .  nasz przedział cenowy to max 3. 500 zł jednak przede wszystkim to zależy mi na zdjęciach, które będą wykonane w tzw.  starym stylu (nie wiem jak to się fachowo nazywa) ale po mojemu z taką kaszką jak za dawnych czasów ;) Na ten czas nie mam wielu pomysłów co do sesji ślubnej dlatego tez mój fotograf musi posiadać głowę pełną pomysłów. .

Bardzo podobają mi się zdjęcia Piotra Gajewskiego jednak cena mocno wkracza ponad nasz budżet, równie piękne zdjęcia robią Państwo Koperscy  jednak oni tez sporo wołają :(

pomocy dziewczęta!! nie ukrywam jestem dość wymagająca jednak z dnia na dzień tracę nadzieję, że znajdę powiedzmy. .  tego jedynego ;)

pomocy ;)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #463 dnia: 24 Września 2014, 11:16 »
cześć dziewczyny ;)

pisze  ponieważ mam problem z fotografem :( od jakiegoś czasu poszukuję fotografa jednak. .  jak to zwykle bywa czym więcej oglądam tym więcej eliminuję. .  powiek krótko może mi któraś pomoże. .  nasz przedział cenowy to max 3. 500 zł jednak przede wszystkim to zależy mi na zdjęciach, które będą wykonane w tzw.  starym stylu (nie wiem jak to się fachowo nazywa) ale po mojemu z taką kaszką jak za dawnych czasów ;) Na ten czas nie mam wielu pomysłów co do sesji ślubnej dlatego tez mój fotograf musi posiadać głowę pełną pomysłów. .

Bardzo podobają mi się zdjęcia Piotra Gajewskiego jednak cena mocno wkracza ponad nasz budżet, równie piękne zdjęcia robią Państwo Koperscy  jednak oni tez sporo wołają :(

pomocy dziewczęta!! nie ukrywam jestem dość wymagająca jednak z dnia na dzień tracę nadzieję, że znajdę powiedzmy. .  tego jedynego ;)

pomocy ;)

http://www.foto_krzysztof.iportfolio.pl/?p=gallery  z nim pogadaj.

Offline Majjj

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #464 dnia: 27 Września 2014, 12:44 »
Balbinkaa90, nam też zależało na tym żeby fotograf był z najwyższej półki.  Rezygnujemy z kamerzysty więc zdjęcia muszą być świetne.  Wybraliśmy Daniela Rutkowskiego (Pod Złotym Łabędziem).

Sympatyczny i pełen optymizmu facet  :)  Zdjęcia fantastyczne, bogata oferta ślubna, no i cena nie powinna Cię przerazić :)

Offline takakasia
  • bywalec
  • data ślubu: 6.09.2014
« Odpowiedź #465 dnia: 27 Września 2014, 17:33 »
cześć dziewczyny ;)

PIOTR ULANOWSKI :) jesteśmy już po sesji z nim:) pełen profesjonalizm :)
pomocy ;)

Offline aana11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #466 dnia: 30 Września 2014, 04:37 »
Witam Kochane !
Poszukuje fotografa z Bydgoszczy - lub takiego co moze dojechac do Bydgoszczy,kogos z najwyzszej polki :) Bardzo chcielismy miec Pana Ulanowskiego ale niestety nie ma dostepnego naszego terminu.  Czy mozecie kogos polecic ? Czy ktoras z Was miala zdjecia z Panem Gajewskim lub Swietliste. pl
Bardzo prosze o kontakt,jelsli macie jakas sekretna liste super fotografow to prosze na priv :)
Dziekuje !

Offline s_m
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18-06-2016
« Odpowiedź #467 dnia: 30 Września 2014, 14:30 »
Mogę polecić naszego fotografa , robi genialne zdjęcia!  :) Łukasz Wilczyński www.wilczynscy.com

Offline Balbinkaa90
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #468 dnia: 30 Września 2014, 19:46 »
hej.  :)

mnie osobiście zdjęcia Ulanowskiego się nie podobają, jeżeli kwestia ceny nie gra roli i wykracza powyżej 6tys to polecam BW photografy magia - jednak nas na nich niestety nie stac ;)
JOstatecznie zdecydowaliśmy się na Piotra Gajewskiego robi piekne zdjęcia a cena nie powala jak Ci inni, aktualnie negocjujemy warunki oferty :)

pozdrawiam

Offline sofijka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wiosna 2016
« Odpowiedź #469 dnia: 3 Października 2014, 17:32 »
a który Piotr Gajewski bo jak wpisałam w google wyskoczyło mi 3 fotografów z czego dwóch robi w Bydgoszczy zdjęcia ale z Bydgoszczy nie są

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #470 dnia: 3 Października 2014, 17:50 »
Ja znam dwoch fotografow o tym imieniu i nazwisku. Ten, ktory mnie zachwyca to Piotr Gajewski prowadxacy Studio FOMO z Wielkopolski. I mysle, że dziewczynom o niego wlasnie chodzi, choc - ci pozostali maja niezla bezplatna reklame i być moze tego korzystaja, że maja takiego mistrza o tych samych danych:)

Offline Balbinkaa90
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #471 dnia: 4 Października 2014, 09:31 »
Hej ;)

Dokładnie Piotr Gajewski - FOMO photography :) dłuuuugo szukałam jednak z czasem stwierdziłam, że nie ma co żałować na fotografii no i wybraliśmy Pana Piotra ;)
Mam nadzieję, że nasze zdjęcia będą równie piękne co innych par.

pzdr

Offline jula2212
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #472 dnia: 4 Października 2014, 22:55 »
również bardzo chętnie moge polecić fotografa jakby byłą potrzeba to piszcie na priv podam namiary

Offline niedzwiedzica
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: luty 2014
« Odpowiedź #473 dnia: 2 Listopada 2014, 21:15 »
Hej dziewczyny, w najbliższą środę o 19:00 (4 listopada) będzie można zobaczyć pokaz fotografii ślubnej w Coffe Photo w Bydgoszczy. Będzie to niepowtarzalna okazja, żeby porozmawiać ze świetnym fotografem z "naszego podwórka" oraz zobaczyć jego zdjęcia  :) Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej, to PW :)   

Offline niedzwiedzica
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: luty 2014
« Odpowiedź #474 dnia: 2 Listopada 2014, 21:19 »
przepraszam za pomyłkę, środa jest 5 listopada...  :-\

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #475 dnia: 25 Listopada 2014, 21:54 »
Witam czy da się znaleźć fotografa do 1500zł??
Bardzo proszę o wszelakie info lub wyprowadzenie mnie z marzeń...
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #476 dnia: 25 Listopada 2014, 22:13 »
Krzysztof Jucha ::)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #477 dnia: 25 Listopada 2014, 22:14 »
Da się ;)

Wygoogluj sobie Michał Czajkowski

Nam robił zdjęcia i jesteśmy zadowoleni  

Nawet na stronie ma napisane, że pełen pakiet kosztuje od 1500 zł wiec warto się do niego oderwać ;)

Offline kasiaa92
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.04.2016
« Odpowiedź #478 dnia: 26 Listopada 2014, 14:03 »
Polecam agrafka foto-wystarczy w google albo na facebooku wpisac.  Jeszcze na początku tego roku ceny zaczynały się od 1200.  Zdjęcia robi bardzo ładne.  Sama myślę, że ją wezmę bez względu na cenę ;)

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #479 dnia: 26 Listopada 2014, 19:16 »
Jacek Tomasz i jego firma Fotogram. My wlasnie 1500 placilismy za caly dzien slubu z weselem + plener w innym dniu dostajac 1500 pieknych zdjec.