Hej Kochane

Ponieważ jestem świeżo upieczoną mężatką, postanowiłam na gorąco podzielić się z Wami moją opinią o Fotoreporterze, który był z Nami w Tym Wyjątkowym Dniu. Będę polecać każdemu wspaniałego człowieka -
Piotra Ulanowskiego Wydawało mi się na początku, że z naszym budżetem nie mam nawet po co pytać o wolny termin, a co za tym idzie cenę usługi, ale ... myliłam się bardzo i jestem szczęśliwa, że jednak napisałam zapytanie do Piotra.
Piotr był bardzo elastyczny pod względem dopasowania oferty do moich oczekiwań. Cena na dzień dobry nie przeraziła mnie jakoś koszmarnie. Pomyślałam sobie że kwota nie jest mała, ale jak za świetną pamiątkę z tego wyjątkowego wydarzenia, to warto. Znałam prace Piotra i miałam nadzieję, że Nasze zdjęcia też będą takie.... "wow". I wyobraźcie sobie, że
Piotr Ulanowski w dniu naszego ślubu zrobił nam świetny reportaż z USC, oraz sesję w apartamencie hotelowym. Było to już po naszym obiedzie "poślubnym". Największym moim problemem jest teraz to, że ciągle nie mogę się zdecydować, które zdjęcie podoba mi się najbardziej

.
Jestem równo tydzień po ślubie, a zdjęcia już mam u siebie. Zgodnie z podpisaną z Piotrem umową miał na to dużo więcej czasu, a jednak postarał się wykonać do końca zlecenie jak najszybciej. Wiadomo, że każda para młoda niecierpliwi się bardzo, bo chce widzieć efekty swoich wielomiesięcznych przygotowań na przepięknych zdjęciach. U nas to nie zdążyło nastąpić. Jeszcze nie opadła gorączka ślubna, a my juz się cieszymy efektami Jego pracy.
Ja w pełni zaufałam
Piotrowi Ulanowskiemu i jeszcze raz szczerze polecam wszystkim - NIE REZYGNUJCIE ZE SWOICH MARZEŃ !
Moim marzeniem było to, aby "ten Ulanowski" zrobił mi super foty i mam je! Chociaż początkowo bałam się nawet do niego napisać, czy nie wyśmieje mnie, że nie chcę jakiegoś super-premium-vip pakietu, tylko raptem kilka po prostu świetnych fot

Piotrze - dziękujemy raz jeszcze J&M