Autor Wątek: Kobieca i nietuzinkowa Suknia Ślubna - kolekcja La Sposa  (Przeczytany 2951 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witam,

Mam do sprzedania niezwykłą, seksowną, hiszpańską suknię ślubną:

-Kolekcji La Sposa, grupy Pronovias

-Model LAGO.

Suknia została zakupiona w autoryzowanym salonie sprzedaży marki La Sposa .

Cena zakupu sukni w salonie (razem z welonem i halką) wyniosła 4 900 zł.

-Kolor sukni: śnieżnobiała

-Rozmiar: 36 (salonowy odpowiednik - 34)

Suknię można zmniejszyć i powiększyć o 1 rozmiar.

Nadaje się dla szczupłej, niewysokiej dziewczyny (mam 160 cm wzrostu i rozmiar 36/38, uszyta pod obcas ok 8 cm). Suknia robi niesamowite wrażenie. Bardzo ładnie podkreśla oraz wyszczupla talię.

Jest w stylu hiszpanki, wykonana z najwyższej jakości materiałów, wyszywana błyszczącymi kryształami Swarovskiego, koralikami oraz perełkami, które przepięknie odbijają światło.
Posiada również bardzo piękny 1,5 metrowy tren - z możliwością podpięcia go za pomocą guziczków i pętelek.
Dzięki ramiączkom każda Panna Młoda będzie czuła się komfortowo i bezpiecznie - suknia na pewno nie będzie opadać i zsuwać się, jak ma to czasem miejsce w przypadku sukien bez ramiączek.
Suknia jest w idealnym stanie, nie posiada śladów użytkowania (jest po profesjonalnym czyszczeniu).

Można ją obejrzeć i przymierzyć w Szczecinie lub Stargardzie Szczecińskim
(ewentualnie również w okolicznych miejscowościach).
W razie potrzeby mogę przesłać więcej zdjęć na maila.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv.

Cena za komplet (suknia, halka oraz welon) to 2 800 zł - do negocjacji.

Mogę dorzucić w gratisie, również profesjonalne buty taneczne, robione na zamówienie (250zł), w kolorze białym, rozmiar 36 - bardzo wygodne:)

Preferowana forma dostawy - odbiór osobisty. Jeśli jednak konieczne będzie wysłanie sukni pocztą/kurierem - ewentualna forma i koszt przesyłki ustalone zostaną drogą mailową.

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO ZAKUPU, BO NAPRAWDĘ WARTO!