Autor Wątek: When I fall in love, It will be forever. Czyli zostało 5 miesięcy i 13 dni :)  (Przeczytany 4062 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
Witam sylwusia085 oczywiście, że Cie przyjmę. Co do sukienki moja raczej nie należy do ciężkich. Mogę się w niej swobodnie poruszać, co do tego czy nie przepuszcza powietrza to ciężko mi się wypowiedzieć, ponieważ nie spędziłam w niej aż tyle czasu. Jeżeli chodzi o obrączki, to ja również słyszałam wiele na temat wymyślnych i kolorowych obrączek. Między innymi, że ciężko je poszerzyć albo zwęzić. Ciężko mi coś poradzić, ponieważ od początku chcieliśmy klasyczne.

Witam femme. Moja sukienka jest z tyłu wiązana więc jeżeli trochę schudnę nic się nie stanie. Garnitur, który wybrał spodobał mu się już w zeszłym roku na targach, więc wybór był łatwy (co prawda w maju będą jeszcze małe poprawki, bo z wagą Pm bywa różnie ;D)

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
Obrączki bardzo fajne taka klasyka zawsze jest bezpiecznym wyborem.  A co do obaw Sylwusi że mieszane złoto trudno przerobić to obrączki jednokolorowe a z kamieniem też nie można za bardzo przerabiać. Ale to nie zmienia faktu ,ze sa cudne :)

Offline ripo

• użytkownik
  • **
Zapomniałam wspomnieć, że mamy za sobą już próby rozsadzenia gości Zapewne jeszcze się to pozmienia po tym jak już będziemy dokładnie wiedzieć kto przyjedzie, ale chcieliśmy chociaż trochę być na to przygotowani.

Zrobiłam zdjęcie zawieszek na wódkę, które przygotowałam. Jestem ciekawa co o nich myślicie?

za duża fotka
« Ostatnia zmiana: 17 Stycznia 2012, 14:40 wysłana przez Maja »

Offline niecierpliwa

• bywalec
Ładne te zawieszki takie skromne bez przepychu ale ładnie ozdobią butelke. Ale ja jednak jestem bardziej za naklejkami chociaż nie którzy uwazaja to już za nie modne.

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
puk puk.. :) mozna?

przeczytalam watek.. i zaczne od tego ze masz sliczna suknie.. :) strasznie podobaja mi sie te gory 'w serduszko' (niestety osobiscie mam za malo kraglosci zeby w czyms takim dobrze wygladac ;p)

niecierpliwa Zgadza się obydwoje lubimy mieć wszystko wcześniej zaplanowane, nie wyobrażam sobie szukać sali, fotografa czy kamerzysty na pół roku przed ślubem

:D ekhm.. wlasnie szukam fotografa :)  ;D
przyznaje racje, dobrze jest miec wiecej czasu na niektore decyzje.. chociaz z drugiej strony.. krotkie terminy pomagaja sie sprezyc i okreslic (przynajmniej tak sie wspieram duchowo ;) )

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
sama robilas zawieszki wiec to najwazniejsze ;] sa eleganckie ;]
ja tez bede maial naklejki an wodke... znalazlam takie same jak etykieta oryginalna wiec nie beda jakies takie nijakie bo prawie nie beda sie rzucac w oczy ;p ale podobaja mi sie bardzo na butelce wiec jestem zadowolona ;p
lusi- to te fgory w serduszko nie sa ladne na mneijszych biustach???? zawsze myslalam ze na mniejszych wygladaja najlepiej ;p

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012

lusi- to te fgory w serduszko nie sa ladne na mneijszych biustach???? zawsze myslalam ze na mniejszych wygladaja najlepiej ;p

sylwusia - szczerze mowiac.. nie chce uogolniac.. moga byc ladne u innych..
moze ja wybitnie za bardzo plaska jestem  :-[ ..u mnie ..kurcze praktycznie widze mostek :P 
i we wszystkich salonach bylo zgodne stwierdzenie ze lepiej wygladam w zabudowanej wersji.. jak sie cos marszczy i udaje ze jest mnie tam wiecej niz jest ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
lusi najwazniejsze zeby dobrze sie czuc.. co prawda jak ja mierzylam to tez mi mowily kobiety ze lepiej mi w serduszkach mimo wielkiego biustu (75J ostatni kupilam/;) ale ja... czuje sie w serduszku fatalnie i wole proste dekolty ;)

Offline Pandi
  • maniak
Ripo, ze Ci sie chce robic :O .. ja nie mam chwili dla siebie i na szczescie znalazłam piekne zawieszki, ktore beda w tym samym stylu co winietki za grosze .. poza tym z oimi zdolnosciami plastycznymi, wiecej poszlo by do smieci ..
A Twoje no cudo :) gratuluje ..

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
I ja się dołączę jeśli pozwolisz :)
Suknia śliczna, taka delikatna wydaje mi się, że idealnie do Ciebie pasuje :)
Obrączki raczej nie w moim stylu  ;D ale klasyka to klasyka  ;D ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Czy mogę i ja  :D

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Dołączam i ja :)

Super kolor dodatków, mój ulubiony z resztą :) śliczne obrączki ;)
i w końcu witaj kobieto zorganizowana  -  robienie list to też moja specjalnosć. Gdyby nie one, a w zasadzie ONA główna, to chyba bysmy zginęli przed ślubem :P a małe karteczki poroklejane były po cały domu :) nawet raz się jedna na drzwiach wyjściowych zdarzyła, żeby o czymś tam nie zapomnieć :)

Kibicuję w przygotowaniach, zleci raz dwa!!

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline ripo

• użytkownik
  • **
Najpierw przepraszam za tak długą nieobecność ( nowa praca + choroba= równa się mało czasu i chęci), no i oczywiście witam:
lusi251, Natysa, mkarolinka, Precious.

Co do sukienki to nie zastanawiałam się nad tym w jakim rodzaju dekoltu mały biust wygląda dobrze ( co takowego jestem posiadaczką ;D ). Przy wyborze sukienki kierowałam się głównie tym by nie była zbyt obfita na dole, żeby był elegancka ale dość skromna w zdobieniach no i cena. Myślę, że ta sukienka spełnia w pełni moje wymagania no i najważniejsze bardzo dobrze się w niej czuje.

Co do mojego zorganizowania. Po prostu już tak mam, że jak mogę coś załatwić wcześniej to staram się żeby tak było. W innym przypadku zawsze się zamartwiam czy zdążę i jak to wszystko wyjdzie. Chyba często martwię się na zapas więc o ile jest to możliwe wolę unikać niepewnych sytuacji.

Jeszcze co do zaproszeń. Przyszły w tym tygodniu. Jeżeli chodzi o jakość to cekinki, niestety nie na wszystkich są idealnie na środku kokardki, :-\ no i spodziewałam się grubszego papieru. Tak po za tym jak za tą cenę ( 1,45 za szt) to nie jest źle. Już są wypisane kilka nawet rozdanych.

Skoro nie było mnie tak długo dodam może kilka zdjęć. Najpierw spinki o, których wcześniej wspominałam. Mój PM chciałby np. takie:

Lub takie tylko, że w fiolecie:

Offline ripo

• użytkownik
  • **
Kilka zdjęć bukietów, które mi się podobają:

Butów tego typu będę poszukiwać, obawiam się, że zajmie mi to sporo czasu:

Na koniec dodam jeszcze zdjęcie TORTU o jakim myślimy:

Offline Invis
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
To w takim razie ja też jeszcze się dołączę do odliczania :)

Ja też chciałabym sama zrobić zawieszki na butelki, jak chęci starczy to może i na własnoręczne winietki czy zaproszenia się rzucę, ale niestety jeśli się okaże że moje umiejętności nie dorównują moim chęciom (co jest niestety chyba bardzo prawdopodobne) to pewnie w ruch pójdzie allegro  :D

Spinki świetne! Mi osobiście zwłaszcza te pierwsze się podobają :)

Podoba mi się też pomysł fioletowych butów. Widziałam już gdzieś takie w którejś z bydgoskich relacji, chyba u Daisy87 i też mi się bardzo spodobały :)

Bukiety najbardziej mi odpowiadają pierwsze 2. :)

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Śliczne butki - poluję na cos podobnego ;) W ogóle mam mały metlik w głowie bo ostatnio zakochałam się w bukiecie z różowych róż ::) A miały być fiolety. Jak widać - kobieta zmienną jest i tyle ;)

Offline Precelek

• Chuck Norris
Super buty ;) Ja niestety nie znalazłam niższych fioletowych, więc musiałam odpuścić temat, ale też mi się marzyły :)

Mój mąż miał dokładnie te spinki :  http://moda.allegro.pl/ekskluzywne-spinki-adriano-guinari-spinka-116-i2054434845.html
Też fioletowe :)

Offline Pandi
  • maniak
Mania fioletu - fajnie, ze wesela maja jakis kolor przewodni ..
Mi ostatni bukiet sie podoba, wyglada wrecz na kwiaty polne  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
No faktycznie coś w tym jest. W zeszłym roku dużo znajomych się dziwiło na nasz fiolet i to ciemny w dodatku, a teraz gdzie się nie obroce to fiolet :)

Offline martynek

• użytkownik
  • **
czy moge dołaczyc??? :))
Suknia masz śliczna :), jesli chodzi o bukiet to najbardziej podoba mi sie 2 :)

Offline ripo

• użytkownik
  • **
Znowu mam kilka dni zaległości na forum. Jakoś pomimo szczerych chęci brak mi czasu na codzienne zaglądanie.
Invis witam w moim odliczanku  :)
Spinki zakupione, te same co na pierwszym zdjęciu, które wcześniej dodałam.
Co do koloru przewodniego, na początku myśleliśmy o czerwonym. Na fiolet zdecydowaliśmy się po wyborze sali  ;D
Co do kwiatów, najbardziej chciałabym mieć taki jak na 2 zdjęciu, ale o ile pamiętam
Precious w wątku o fioletowych bukietach wspominała, że koszt róż w tym kolorze jest dość wysoki. Więc raczej nie będę mogła sobie na taki pozwolić  :(
Niedługo wybieramy się na 1 spotkanie z proboszczem, ciekawi jesteśmy jak będzie.
Dziewczyny mam jeszcze mały dylemat co do welonu. Czy welon naprawdę można ściągnąć dopiero podczas oczepin? Mój jest długi do ziemi i dopiero niedawno zaczełam się zastanawiać jak będę w nim tańczyć  :-\

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ripo wiele kobiet ktore mialy dlugi welon mialy go tylko w ksociele, pozniej przepinaly an krotszy...

Offline Pandi
  • maniak
Ile dziewczyn całkowicie zdejmuje na sali, bo jest za dlugi, a nie chca tanczyc non stop z welonem owinietym na ramieniu - jak to smiesznie wyglada na niektorych filmaxch z wesel. Mozesz kupic drugi krotszy, albo długi z opcja odpiecia trenu dluzszego. Skoro masz juz swoj kupiony, wybierz inny na zabawe weselna :D