Autor Wątek: Elegancka suknia ślubna na sprzedaż! Rozmiar 34/36!  (Przeczytany 4192 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17 września 2011
Elegancka suknia ślubna na sprzedaż! Rozmiar 34/36!
« dnia: 14 Grudnia 2011, 22:33 »
Witam przyszłe Panny Młode :)

Oferuję na sprzedaż przepiękną suknię, model Domicella, zakupioną w bydgoskim Salonie Amber.

Suknia była szyta na miarę, rozmiar 34/36, wzrost 167 cm.

Uszyta jest z wysokogatunkowej włoskiej tafty, w kolorze "złamanej bieli" (nie mogłam mieć śnieżnobiałej ze względu na jasną karnację, w tym kolorze wygląda się o wiele korzystniej). Z przodu sukni i na gorsecie znajdują się aplikacje z kryształków i koronka, widoczne dokładnie na zdjęciach, a w rzeczywistości przepięknie mieniące się w świetle np. świec.

Suknia posiada tren, długości około metra, który oczywiście ma możliwość podpięcia, w połowie lub w całości (co jest rzadko spotykane). Projekt autorski, który może być też według życzenia łatwo zmieniony :) Choć muszę przyznać, że to upięcie się sprawdziło, ponadto nie stwarza większych problemów, tren mogłam praktycznie podpinać sobie sama, co było bardzo wygodne nawet w ślubnym manicure ;). Miało to też kapitalne znaczenie, podczas pleneru ślubnego.

Suknia nie posiada miliona warstw i co ważniejsze koła, przez co jest bardzo lekka i nieprawdopodobnie wygodna, co na weselu ma kluczowe znaczenie. Wbrew pozorom nie "plącze się" między nogami, a przepięknie układa na całej długości.

Gorset jest zapinany na zamek, delikatnie usztywniony, u góry posiada wycięcie w subtelne serduszko.

Suknia szyta jest na wzrost 168 cm, plus 9 cm buty, ale nie będzie większego problemu ani ze skróceniem, ani z delikatnym wydłużeniem sukni. Krój sukni w ogóle pozostawia duże pole manewru jeżeli chodzi o modyfikacje.

Cena salonowa sukni to 3800zł. Mam na nią umowę i rachunek. Cena do uzgodnienia.

Obecnie suknia nie jest wyprana, zostanie oddana do profesjonalnego czyszczenia po sprzedaży, a przed odbiorem przez nową właścicielkę :) Postanowiłam tak dlatego, żeby się nie stresować, przy przymierzaniu sukni :)

Na koniec jeszcze dodam, że naprawdę bardzo polecam. Czułam się w niej w dniu swojego ślubu pięknie jak nigdy, ponadto spotkała się dużym zainteresowaniem i oczarowała wszystkich. Jest też naprawdę bardzo wygodna, choć myślałam, że przy tego typu sukniach jest to niemożliwe ;) Żal mi się z nią rozstawać, ale żal też trzymać ją egoistycznie w szafie, a może sprawi, że nie tylko mój, ale jeszcze dzień innej Panny Młodej będzie dzięki niej jeszcze bardziej wyjątkowy.

Zapraszam do oglądania zdjęć, w razie potrzeby mogę odpowiedzieć na więcej pytań, przesłać więcej zdjęć, itd.... :)

Preferuję kontakt przez mail: yaffka@o2.pl
W razie potrzeby podam też numer komórkowy, mogę też oddzwonić po podaniu numeru :)

Uwaga!
Broszka widoczna na spódnicy jest pamiątką rodzinną i nie jest elementem sukni.

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
Odp: Elegancka suknia ślubna na sprzedaż! Rozmiar 34/36!
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Grudnia 2011, 22:40 »

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Stycznia 2012, 09:23 »
Oferta nadal aktualna.

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Lutego 2012, 09:29 »
Aktualne!

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 3 Marca 2012, 18:03 »
Aktualne.

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Marca 2012, 12:16 »
Uwaga!

Suknię można przymierzyć w Międzyzdrojach, Świnoujściu lub Szczecinie, oraz po wcześniejszym umówieniu się, również w Bydgoszczy i okolicach oraz Poznaniu :)

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Marca 2012, 20:09 »
Suknia nadal czeka :)

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Maja 2012, 11:48 »
Oferta aktualna. Cena do negocjacji!!