Witam przyszłe Panny Młode

Oferuję na sprzedaż przepiękną suknię, model Domicella, zakupioną w bydgoskim Salonie Amber.
Suknia była szyta na miarę, rozmiar 34/36, wzrost 167 cm.
Uszyta jest z wysokogatunkowej włoskiej tafty, w kolorze "złamanej bieli" (nie mogłam mieć śnieżnobiałej ze względu na jasną karnację, w tym kolorze wygląda się o wiele korzystniej). Z przodu sukni i na gorsecie znajdują się aplikacje z kryształków i koronka, widoczne dokładnie na zdjęciach, a w rzeczywistości przepięknie mieniące się w świetle np. świec.
Suknia posiada tren, długości około metra, który oczywiście ma możliwość podpięcia, w połowie lub w całości (co jest rzadko spotykane). Projekt autorski, który może być też według życzenia łatwo zmieniony

Choć muszę przyznać, że to upięcie się sprawdziło, ponadto nie stwarza większych problemów, tren mogłam praktycznie podpinać sobie sama, co było bardzo wygodne nawet w ślubnym manicure

. Miało to też kapitalne znaczenie, podczas pleneru ślubnego.
Suknia nie posiada miliona warstw i co ważniejsze koła, przez co jest bardzo lekka i nieprawdopodobnie wygodna, co na weselu ma kluczowe znaczenie. Wbrew pozorom nie "plącze się" między nogami, a przepięknie układa na całej długości.
Gorset jest zapinany na zamek, delikatnie usztywniony, u góry posiada wycięcie w subtelne serduszko.
Suknia szyta jest na wzrost 168 cm, plus 9 cm buty, ale nie będzie większego problemu ani ze skróceniem, ani z delikatnym wydłużeniem sukni. Krój sukni w ogóle pozostawia duże pole manewru jeżeli chodzi o modyfikacje.
Cena salonowa sukni to 3800zł. Mam na nią umowę i rachunek. Cena do uzgodnienia.
Obecnie suknia nie jest wyprana, zostanie oddana do profesjonalnego czyszczenia po sprzedaży, a przed odbiorem przez nową właścicielkę

Postanowiłam tak dlatego, żeby się nie stresować, przy przymierzaniu sukni

Na koniec jeszcze dodam, że naprawdę bardzo polecam. Czułam się w niej w dniu swojego ślubu pięknie jak nigdy, ponadto spotkała się dużym zainteresowaniem i oczarowała wszystkich. Jest też naprawdę bardzo wygodna, choć myślałam, że przy tego typu sukniach jest to niemożliwe

Żal mi się z nią rozstawać, ale żal też trzymać ją egoistycznie w szafie, a może sprawi, że nie tylko mój, ale jeszcze dzień innej Panny Młodej będzie dzięki niej jeszcze bardziej wyjątkowy.
Zapraszam do oglądania zdjęć, w razie potrzeby mogę odpowiedzieć na więcej pytań, przesłać więcej zdjęć, itd....

Preferuję kontakt przez mail: yaffka@o2.pl
W razie potrzeby podam też numer komórkowy, mogę też oddzwonić po podaniu numeru

Uwaga!
Broszka widoczna na spódnicy jest pamiątką rodzinną i nie jest elementem sukni.