Autor Wątek: POMÓZCIE!!!!!  (Przeczytany 5504 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aniutek83
  • maniak
POMÓZCIE!!!!!
« dnia: 13 Kwietnia 2006, 14:55 »
:( Hej !
Dziewczyny kurcze jedna salę mam już zamówioną ale mam na oku jeszcze 3 inne i nie wiem na co sie zdecydować Moze znacie któreś to Restauracja Kolorowa z Sosnowca. Rózana Dolina w Będzinie , California w Czeladzi i Jubilat w Bedzinie zarezerwowaną mam Różaną  . Mam pyrtanie czy wiecie cos o tych lokalach i moze któryś mogłybyscie polecić!
Poszukuje też namiarów na jakis fajny zespół, podobno w Kolorowej jest na miejscu ale opinie sa podzielone Bede wdzięczna za wszelka pomoc!

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Kwietnia 2006, 15:29 »
Hej! jesli chodzi o Calif. w Czeladzi to ogladalam niedawno kasete ze studniowki i calkiem okey tylko malo miejsca, ale to zalezy ile masz gosci! to jest bardziej restauracja niz sala weselna! a Jub. w B-nie ok ladnie ale robia 2 wesela i z tego co wiem slychac muzyke .. no a o innych nie slyszalam! ja mam w Czeladzi zamowiona sale w Akad. Sztuk. Kulin. ale  maja woolny tylko maj i pazdziernik 2007! Pozdrawiam ! a gdzie jest ta rozana? masz fotki?

Offline Aniutek83
  • maniak
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Kwietnia 2006, 17:10 »
No ja tam jeszcze nie byłam w tej Californi , no ja robie sesele na 70 osób wiec nie wiem ale ta różana jest w Bedzinie koło Warpia własciwie to juz Ksawera koło koscioła który stoi zaraz przy drodze , fotki możesz zobaczyć kiedy wpiszesz w googlach restauracja różana dolina , szkoda ,ze mają te terminy mi chodzi o koniec czerwca do połowy lub końca lipca!

Offline Stopka
  • nowicjusz
  • *
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Kwietnia 2006, 19:18 »
W sierpniu byliśmy u kumpeli na weselu w Californii w Czeladzi i z czystym sercem mogę polecić ta salę. Bardzo dobre jedzenie, ślicznie udekorowane stoły, obsługa spoko. Niestety nie wiem nic na temat podanych przez Ciebie sal oprócz Californii. Jesli jestes zaintersowana szczególowymi informacjami mogę skontaktowac Cię z kumpelą, która miala tam swoje wesele.

Offline BAHAAA

• nowicjusz
  • *
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Kwietnia 2006, 08:18 »
Stpeczko to bardzo miło ze podobało Ci się u nas na weselu  :D
To ja miałam wesele w Restauracji California i z czystym sumieniem mogę polecić tą sale. My mielismy na górze bo na dole tez jest sala tylko nam nie bardzo pasowało bo tam nie ma okien. Jedzeniem, obsługa godna polecenia. My mieliśmy niecałe 70 osób na weselu i miejsca było dużom myśle ze tak do 100 to spoko!
Jezeli masz jakies konkretne pytania to mozemy porozmawiać na gg - z miłą chęcią odpowiem  :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Kwietnia 2006, 11:10 »
Wszystkie z tych restauracji widziałam jak zawozilismy nieraz do nich torty.  :)  
Tzn. do Jubilata wozimy co tydzień. Znam właścicieli. Niestety nie byłam w tych restauracjach na weselu. :(

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Aniutek83
  • maniak
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Kwietnia 2006, 11:46 »
hej!
Bahaaa jeśli mogłabyś przesłac mi informacje prywatną to byłabym Ci wdzieczna bo naprawde cięzko mi wybrac a wiem ,ze w tej Californii nie sa zbyt wygórowane ceny. Miło by było gdybyś napisała o szczegółach. włascicielach, organizacji, wystroju jedzeniu i obsłudze! Nie za bardzo podoba mi sie otoczenie tej restauracji, w rózanej jest naprawde dużo fajniej, zobaczuymy jak z cenami. W tej Ca;ifornii nie ma za bardzo gdzie wyjśc, bo zaraz ulica i domy! a Marta a możesz mi napisac cos wiecej jalk wygladają te lokale, jacy sa własciciele. Dopiero W następnym  tygodniu bedziemy jeździc i ogladać szczególy!Bede wdzieczna za kązdą informację , albo tez o polecenie mi innych fajnych lokali!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
POMÓZCIE!!!!!
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Kwietnia 2006, 14:10 »
Cytat: "Aniutek83"
Marta a możesz mi napisac cos wiecej jalk wygladają te lokale, jacy sa własciciele.  

Lokale są super moim zdaniem, wszystko fajne, zastawy, jedzonko w Jubilacie jest extra. Ale ja niestety (albo stety) jestem antyrestauracyjna. :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077