Autor Wątek: Oprawa muzyczna ślubu  (Przeczytany 3811 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasja89

• forumowicz
Oprawa muzyczna ślubu
« dnia: 31 Października 2011, 09:39 »
Witam serdecznie :)
Szukam namiarów na osoby zajmujące się oprawą muzyczną w kościele na ślubie. Zależy mi na solistce (może być sopranistka), ewentualnie soliście. Do tego marzą mi się skrzypce. Czy zna ktoś osoby godne polecenia?
Proszę o pomoc, bo z okolic stargard-szczecin prócz pani Anny Kozioł nikogo nie znalazłam, a bardzo chcielibyśmy mieć jakieś porównanie.
Pozdrawiam  :)

Offline Kasja89

• forumowicz
Odp: Oprawa muzyczna ślubu
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Listopada 2011, 09:05 »
żadna z Was kochane forumki nie posiada godnych polecenia namiarów?  :( liczę na Was!  :D

Offline Sylwia89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.06.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Stycznia 2012, 15:14 »
U Nas była Anna Kozioł i możemy ją polecić.  :) Zaśpiewała przepięknie.  Do tego dwie dziewczyny grają na skrzypcach.  Dość kosztowna przyjemność, ale uważam, że warto.  :)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Stycznia 2012, 10:23 »
Pisałam do Ciebie w innym wątku, ale napiszę jeszcze tu: kto akompaniował skrzypcom na Twoim ślubie? Z tego co wiem, skrzypce nie mogą grać "same", muszą grać w tle albo organy, albo gitara akustyczna, albo klawisze. My jesteśmy zmuszeni, by mieć parafialnego organistę, dlatego tak pytam, jak było u Ciebie...
Pozdrawiam i dzięki za odp  ;)

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Czerwca 2012, 17:17 »
Znam namiary na dwoje fajnych organistów, jedna babeczka jest z dominikanów - p.Agnieszke i p.Andrzeja, on gra w tym kosciele z niebieskim dachem w szczecinie przy kołłątaja - numer na priv.
Namiary na skrzypaczkę z Akademii Muzycznej i zespołu, który gra na ślubach też mam. Zapraszam do kontaktu!