Autor Wątek: obrączki z Apart  (Przeczytany 60943 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
obrączki z Apart
« Odpowiedź #60 dnia: 11 Czerwca 2006, 09:51 »
Oj, są gorsze dni czasem. Ale generalnie - Groszek ma rację. Pal licho mięsny i spożywczy, bo tam jeszcze pracują kobiety zza czasów pustych półek, ale sklep z biżuterią to jest zupełnie inna bajka. Człowiek powinien się czuć bardzo dobrze obsługiwany - przecież w każdej chwili może kupić biżuterię za kilka tysięcy złotych. Także jeśli chodzi o jubilerów to byłabym za tym, żeby jednak obsługiwali jak należy.
Krollewna - a w jakim salonie w Poznaniu kupowaliście obrączki?  Tak z ciekawości :)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
obrączki z Apart
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Czerwca 2006, 13:54 »
Hej my kupowaliśmy obrączki w Kruku w Starym Browarze i niestety nie mogę powiedzieć niczego dobrego ne temat tego salonu, na początku było wszystko ok pan bardzo miły i fchowy ale jak poszliśmy zamawiać obraczki to go już nie było i obsługiwała nas pani porostu makabra, pozatym na obrączki czekaliśmy dużo dłużej niż mieliśmy i nikt nawet nie raczył nas poinformować o przedłużeniu wręcz przeciwnie sama musiałam dzwonić i dopytywać czy wreszcie są nasze obrączki, karta stałego klienta też nie napawa nas optymizem ponieważ panie w salonie ciągle gubiły nasze dane i formularze wypełnialismy chyba ze 3 razy a jak przyszło do odboru obrączek to pani kierownik z łaską stwierdziła że w drodze wyjątku udzieli nam 5 % rabatu ale w sumie nie powninnismy go dostać bo przecież nie mamy kartyi bezie też nie ma naszych danych  :evil:  :twisted: !!Myślałam że mnie trafi no i oczywiście nie omieszkałam powiedzieć im co myślę o takim traktowaniu klientów!!Przed zakupem obraczek chciałam sie związać z tą firmą na dłużej bo pierścionek zaręczynowy też mam od nich i generalnie podoba mi się ich biżuteria ale po tym wszystkim postanowiłam że już nigdy niczego u nich nie kupię a jeżeli na czymś bedzie mi naprawdę zależało to napewno nie skorzystam z usług w salonie w Browarze!!i nikomu ich nie polecam!!

Offline groszek
  • maniak
obrączki z Apart
« Odpowiedź #62 dnia: 11 Czerwca 2006, 21:33 »
Cytat: "Ninka"
 Oj coś mi się wydaje, że słodzisz [b
groszek[/b], . Nie uwierzę Tobie, że zawsze i wszędzie byłaś zadowolona z obsługi ;)

Ninka, czy ja napisałam, że jestem zawsze zadowolona z obsługi? Nie.
Napisałam, że skoro w przykładowym MIESNYM moga wysilić się na uprzejomość, a praca lekka nie jest... (smród, flaki, krew, długie  kolejki, praca w chłodniach i wilgoci, mycie wszystkiego, wybredni klienci), to tym bardziej w eleganckim wypachnionym salonie jubilerskim sprzedawcy powinni być uprzejmi.
A jesli nie są to trzeba reagować "u góry" u kierownictwa, szefostwa, w siedzibie firmy, jeśli to filia. Jeden telefon od niezadowolonego klienta potrafi nieraz dużo zmienić.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
obrączki z Apart
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Czerwca 2006, 21:49 »
Cytat: "groszek"
Jeden telefon od niezadowolonego klienta potrafi nieraz dużo zmienić.

Masz rację groszek, choć wolałabym aby tak było po prostu tzn. dobrze, bez konieczności ingerowania. Jednak zgadzam się w 100% z:

Cytat: "groszek"
skoro w przykładowym MIESNYM moga wysilić się na uprzejomość, a praca lekka nie jest... (smród, flaki, krew, długie kolejki, praca w chłodniach i wilgoci, mycie wszystkiego, wybredni klienci), to tym bardziej w eleganckim wypachnionym salonie jubilerskim sprzedawcy powinni być uprzejmi.

Offline Maniarka

• zapaleniec
obrączki z Apart
« Odpowiedź #64 dnia: 26 Czerwca 2006, 16:20 »
8) co nie które salony jubilerskie powinny sie bardziej skupic na fachowej obsłudze, niż na fakcie jak tu upilnowac żeby mi za bardzo witryn nie pobrudzili -totalna żenua- i mam tu właśnie na mysli obsługę w Aparcie - zreszta nie było tam dla NAs takich obraczek, które by Nas powaliły na kolana    :boks1:  zreszta może dla tego że mamy juz swój upatrzony model :wink:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline Ninka
  • Chuck Norris
obrączki z Apart
« Odpowiedź #65 dnia: 26 Czerwca 2006, 22:10 »
My wybraliśmy dzisiaj TERPIŁOWSKIEGO :)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
obrączki z Apart
« Odpowiedź #66 dnia: 30 Lipca 2006, 22:02 »
a my mamy takie:

zakupiliśmy je w zeszłym roku w Aparcie.Nie narzekamy.Gorzej ze zmianę rozmiaru.Bo tak to wszystko cacy.Jakby co , to oczywiście można.A jak przyszło co do czego, to akurat tego modelu się nie zmniejsza.I żaden jubiler nie chciał się tego podjąć.Bo te kolory to są niby jakoś klejony ,czy coś.
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline kłapi

• nowicjusz
  • *
obrączki z Apart
« Odpowiedź #67 dnia: 29 Sierpnia 2006, 22:41 »
Z tego co wiem, to chyba w przypadku prawie wszystkich obrączek z łączonym złotem jest problem ze zmniejszaniem, a dokładniej nie można tego robić tylko trzeba od razu dobrać dobry rozmiar.

A co do tych przemyśleń co do jubilerów to dałyście mi dziewczyny do myślenia... Ja mam zareczynowy z Apartu i myślałam o nim w pierwszej kolejności, ale chyba się jeszcze zastanowię. Kruk ma całkiem ciekawe modele, ale jeszcze muszę się zapoznać z Gold Commerce. Wyglądają profesjonalnie.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
obrączki z Apart
« Odpowiedź #68 dnia: 30 Sierpnia 2006, 01:25 »
Ha, bo nikt Wam nie powiedział jednej podstawowej sprawy. Te obrączki powyżej mają tylko nałożoną warstwę białego złota, W przekroju nie widać łączenia dwóch stopów  (żółtego i białego złota). W przypadku łączonych, a nie tylko powlekanych obrączek, problem dotyczy tylko krojenia białego złota. To bowiem jest rodowane i po przeróbce trzebaby ponownie je powlec tym rodem właśnie.  Oto przykład jak wygląda obrączka z łączonych kolorów złota:

tutaj od wewnątrz, w przekroju wyraźnie widać łączenie dwóch gatunków złota.

Teraz łapiecie? :)

Offline m@rtuśka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
Odp: obrączki z Apart
« Odpowiedź #69 dnia: 25 Marca 2009, 14:25 »
Cytat: aniula link=topic=2578. msg53698#msg53698 date=1143750331
Beth my w Kruku dostaliśmy prezent na którym było napisane "Otworzyć w dzień ślubu"
Włodu chciał czekać, ale że kupowaliśmy ponad 4 miesiące przed ślubem no to wiadomo, że nie wytrzymaliśmy  :) I nie był to katalog firmowy

Też poproszę na priv.  Jestem strasznie ciekawa gdyż też zamawiam obrączki w Kruku.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #70 dnia: 1 Kwietnia 2009, 14:12 »
oj ja też ciekawa jestem co tam było... powiecie?  ;D

Offline anna_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 8 Lipca 2009, 15:30 »
czy ktoś widział nową kolekcje obrączek firmy Apart

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #72 dnia: 8 Lipca 2009, 17:40 »
A na ich stronie internetowej nie ma jej jeszcze?

Offline allek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20/08/2011
« Odpowiedź #73 dnia: 20 Stycznia 2011, 16:17 »
Zamiast z Apartu udaj się do Pracowni jubilerskiej z katalogiem Apartu i powiedz jaki chcesz wzór i zapłacisz połowe tej sumy.

Offline Daria81
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #74 dnia: 4 Marca 2011, 11:48 »
Z tego co widzę na stronie , Apart pokazał dużo nowych wzorów ( nie było ich jak my zamawialiśmy)

Offline hazel

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #75 dnia: 9 Kwietnia 2011, 11:49 »
Allek- niekoniecznie tak jest.  Nasze obrączki (klasyczne, tylko żółte złoto, bez żadnych dodatków) najtaniej wychodzą właśnie w Aparcie. 
Ja co prawda do Apartu jestem niesamowicie zrażona- i obrączki z brylancikiem bym tam już nie zamówiła (mam kilka par kolczyków z których coś bez żadnej przyczyny powypadało)- ale z taką najzwyklejszą już raczej nic sie nie stanie. . .  hope so;)

Offline laponka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: juz po:)
« Odpowiedź #76 dnia: 11 Kwietnia 2011, 08:19 »
My też byliśmy trochę finansowo ograniczeni - nie mogliśmy poszaleć z wyborem obrączek , kupiliśmy w Aparcie, bo takie jak nam się podobały , wypadały tam najkorzystniej cenowo. Zaręczynowy pierścionek też mam tej firmy i jestem mega zadowolona z niego.

Offline bigmam

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 3.05.2013
« Odpowiedź #77 dnia: 4 Maja 2011, 08:01 »
Ja mialam z moim EX obrączki z łączonego złota. Fajne były.... przez pol roku 
...później jakoś mi się opatrzyły... żałowałam, ze nie wybraliśmy "standardowych"  w jednym kolorze

Tym razem wybiorę z jednego gatunku złota - bez "wydziwiań" 

Julia 09.02.2001 Oliver 11.11.2007 Laura 14.05.2010

Offline laponka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: juz po:)
« Odpowiedź #78 dnia: 13 Czerwca 2011, 08:14 »
Teraz to nawet wprowadizli z palladu obrączki, też ładne - znajoma zamówiła

Offline sylwik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #79 dnia: 23 Lipca 2012, 12:00 »
Cześć dziewczyny
Czy któraś z Was posiada kartę Apart Platinium Card ? Chciałabym zrobić większe zakupy w Apart, przy okazji skorzystać ze zniżki 10% i nabić trochę punktów właścicielce karty.
Potrzebowałabym tylko numer karty, imię i nazwisko właściciela. Proszę o wiadomość na priv
Z góry dzięki

Offline tommcia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #80 dnia: 24 Lipca 2012, 19:36 »
Ja mam  5 % rabatu - diamentowa karta. Ale Ci zazdroszczę, tez bym chciała pójść na większe zakupy do Apartu ) Obrączki ?

Offline sylwik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #81 dnia: 25 Lipca 2012, 10:44 »
Obrączki, biżuteria. Dlatego zależy mi na 10%.  Dziękuje za odpowiedź.

Offline Nasturcja
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2013
« Odpowiedź #82 dnia: 4 Listopada 2012, 16:10 »
A ma ktoś takie obrączki z Apartu jak miała Ola Kwaśniewska? Jestem ciekawa jakie są w użytkowaniu.

Offline sasanka4
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Maj 2012
« Odpowiedź #83 dnia: 10 Listopada 2012, 15:21 »
Bardzo podobały mi się te obrączki chociaż osobiście ich nie miałam:D

Offline Mari-ana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #84 dnia: 29 Grudnia 2012, 17:38 »
Mi się te podobają, a mój Paweł chce tradycyjne

Offline Mari-ana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #85 dnia: 29 Grudnia 2012, 17:46 »
Chciałam pokazać na zdjęciu, ale coś mi nie wychodzi, muszę poczytać instrukcję:)
Mój numer 1 to obrączki z żółtego i białego złota - przy czym białe złoto jest tylko na brzegach, na stronie Apartu mają numer 376. Moim zdaniem przecudne!

Offline tommcia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: 2 Marca 2013, 19:18 »
Z tego co czytałam to Ola Kwaśniewska miała platynowe obrączki, to podobno najlepsze co może być :) To zdaje się były te
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,platyna,186

Offline pan_w_garniturze
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21/09/2013
« Odpowiedź #87 dnia: 25 Marca 2013, 11:29 »
krollewno - bardzo miła niespodzianka, wybraliście takie obrączki, o jakim my marzymy i tylko 800, super!!!!!

Offline Mari-ana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: 12 Czerwca 2013, 17:07 »
Ja za  niecałe 2 tygodnie , będę już nosiła obrączkę! Kupiliśmy te
Już się nie mogę doczekać!

Offline Izka89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2014
« Odpowiedź #89 dnia: 23 Września 2013, 17:31 »
To na brzegach to białe złoto? My też oglądaliśmy dwukolorowe w Aparcie, ale te mi jakoś umknęły. Dobrze się Wam noszą?