Autor Wątek: Sukienka i płaszczyk Coccodrillo z serii Autumn mist. Rozmiar ok. 80 i więcej  (Przeczytany 2602 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
Dziewczyny, ma do sprzedania jak wyżej

płaszczyk, o taki:

http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/46/Odzie_/P_ASZCZ/P_ASZCZ.html

i taką sukienkę:

http://www.opineo.pl/opinie-1050736-coccodrillo-sukienka-autumn-z10128301aut-000-086.html

gdyby ktoś był zainteresowany, to wieczorem postaram się wkleić prawdziwe zdjęcia i ewentualnie dokładnie zmierzyć.

Ciuszki rok temu moja Ola dostała w prezencie. Wtedy były na nią sporo za duże, więc sukienkę miała na sobie ze 3 razy, płaszczyk dosłownie kilka razy. Obie rzeczy są w bardzo dobrym stanie,wręcz idealnym, jedynie płaszczyk, który jest zapinany na rzepy ( i duże guziki pod szyjką)- jeden rzep trochę się ruszał i moja Mama lekko go przyszyła. Płaszczyk jest ciepły- moja Ola miała go na sobie nawet w zimę ( na bardzo sroga zimę na pewno się nie nadaje, ale na "zwykłą" bez problemu.
Sprzedaję, ponieważ Ola niestety, lub stety- jest bardzo drobna. Mimo, że jest dość wysoka- w płaszczyku wygląda po prostu jak sierotka...  Sukienka na metce ma rozmiar 74,ale z ciekawości dziś przymierzyłam ją Oli, która obecnie nosi 86 i jest na nią dobra- po prostu jest krótka. Płaszczyk na moją Olę jest za duży, po pierwsze z racji jej szczupłej sylwetki,ale na długość też jest sporawy,więc ja oceniam go na rozmiar 86, a może i nawet więcej (rękawki musiałam jej jeszcze podwijać).

Cena za całość jaka mnie interesuje to 100zł.

Gdyby ktoś był chętny-niech da znać, to porobię zdjęcia i pomiary :).
Zapraszam :)

Offline anetka71

• maniak
Odp: Sukienka i płaszczyk Coccodrillo z serii Autumn mist. Rozmiar ok. 80 i więcej
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Października 2011, 13:14 »
70zł :)

Offline anetka71

• maniak
Nadal aktualne! Obniżam cenę do 60zł za komplet! :)