Autor Wątek: WYSZCZUPLAJĄCA Isabel de Mestre rozm 44/46/48  (Przeczytany 1658 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline miumiu

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16maja2009
WYSZCZUPLAJĄCA Isabel de Mestre rozm 44/46/48
« dnia: 10 Sierpnia 2011, 19:46 »
Witam przyszłe panny młode, zazdroszczę,że tu jesteście.. przygotowania ślubne to wspaniały okres :)

~~ Zachęcam do przymiarki ~~

Z własnego doświadczenia wiem,że trudno znaleźć suknię w rozmiarze większym niż 42.

Dlatego polecam zakup tej. Jest lekka, tren podpina się na jeden guzik!

Znalazłam ją aż w Holandii, ale było warto. Wykonana jest pierwszorzędnie.

Wartość zakupu ok. 3000zł ..mam nadzieję, że cena zaproponowana przez mnie jest atrakcyjna, ponieważ nie chcę na niej zarobić, bardziej symbolicznie oddać moje szczęście ;)

Ma ciekawy fason: ramiączka są skośne, nadają sylwetce kształt klepsydry, tak pożądany przy większych rozmiarach. Biodra bez ograniczeń. W pasie skośnie zebrany materiał,zwężający optycznie talię.

Naturalnie dodatki jak halka z kołem (jedwabny komin halki), stroiki do włosów (nie miałam welonu), bolerko, buty

oraz kuksaniec na szczęście od wesołej już żony -są w cenie

ZDJĘCIA  NA MAILA

Ciężko mi określić rozmiar sukni, na zdjęciach jestem dobrym ;) w rozm.46 dziś mam 44 i suknia nadal świetnie leży.

Mój wzrost to 167 cm, obcasy 5cm

Warto przymierzyć, dała mi wiele szczęścia i komplementów..

Offline miumiu

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16maja2009
Odp: WYSZCZUPLAJĄCA Isabel de Mestre rozm 44/46/48
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Sierpnia 2011, 19:50 »
http://allegro.pl/inna-isabele-de-mestre-44-46-48-wyszczuplajaca-i1763411284.html , tylko tak mogę pokazać zdjęcia, ponieważ załączenie zdjęcia jest niemożliwe