Autor Wątek: "Don't let go of the things you believe in..." 18.06.2011 Ania & Robert  (Przeczytany 5416 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Odp: "Don't let go of the things you believe in..." 18.06.2011 Ania & Robert
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Stycznia 2012, 20:04 »
Obejrzałam ten fragment filmu i moja też jest na górze :D

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
« Odpowiedź #31 dnia: 24 Stycznia 2012, 12:53 »
Fantastyczny pomysł z tą zamianą sukienek  :D

Offline konefqa

• Chuck Norris
Chyba czas na ciąg dalszy... Na czym to ja skończyłam... A.. na obrączkach!

Po całej ceremonii usiedliśmy, a ksiądz kontynuował mszę... Jedyne co tak mocno wryło mi się w pamięć to to, że strasznie chciało Nam się pić - także wino podczas komunii było dla Nas zbawieniem! Szczególnie dla Mojego (już!) Męża! Aż z księdzem zaczęliśmy się z Niego śmiać! Ogólnie ciągle pytałam Roberta czy to na pewno się dzieje... Nie mogłam uwierzyć, że to już!

Pod koniec mszy Ksiądz złożył Nam życzenia, pobłogosławił i przyszedł czas na podpisy! Ostatni raz mogłam użyć swojego panieńskiego nazwiska! Przecież nazywałam się już inaczej...!

Mój Mąż też się podpisał i przyszedł czas abyśmy wyszli z kościoła... Bałam się czy pogoda na zewnątrz się nie popsuła... Ale było cudnie!

Tak więc wyszliśmy... jako Mąż i Żona...

Kolorowe konfetti i płatki róż z tub wyszły pięknie! DO tego ryż i miliard monet! Ach! Mój Mąż pięknie zbierał pieniążki ;)

Później przyszedł czas na życzenia... Moi rodzice tak się spieszyli do Juliana, że zapomnieli Nam złożyć życzenia! Ale to nic... :) Na zdjęciu moja siostra i ja :)

Po życzeniach miałam w sobie baaardzo dużo energii:

Spakowaliśmy wszystko do auta, siebie też i wyruszyliśmy pod hotel...

Na miejscu okazało się, że zaginął mój tato! A ja powiedziałam, że nie będzie przywitania Pary Młodej bez taty! Wiecie co się stało? Moja siostra zabrała nasze "koperty" do rodziców do domu - bo było w miarę blisko i wiadomo, że tam bezpiecznie... Z tym, że... zapomniała kluczy! Och jakieś zdenerwowanie nas ogarnęło! Ale pomyślałam "Nic to... to chyba na szczęście!" Świadek powiedział gościom o co chodzi, że nie wychodzimy... Tatuś szybko wrócił... Tak więc wszystko wróciło na swój tor!

Oczywiście kto wylosował wódkę? Oczywiście, że ja! Do tego była ciepła! O fuj! Ale dałam radę!

Mój Mąż trafił kieliszkiem w swojego małego kuzyna! Na szczęście nic się nie stało... Kieliszki się zbiły, czas na wesele! A nie! Czas zanieść Pannę Młodą na wesele!

Teraz czas na toast! Kieliszki do szampana dla Nas wykonałam samodzielnie :D A co - trzeba się chwalić!

Pierwsze gorzko...!

Zjedliśmy obiad, tzn. goście zjedli, bo ja z nerwów nie mogłam nic zjeść... Robert na mnie krzyczał. Mama na mnie krzyczała. Siostra na mnie krzyczała... Ale co zrobić, gdy żołądek powiedział "nie i koniec" :)

Przyszedł czas na pierwszy taniec... Niewiele z Was pewnie pamięta, że kieeedyś chodziliśmy na zajęcia... że mieliśmy indywidualne lekcje... że w końcu zatańczyliśmy przytulaska... ;)

...byłam taka Jego... a On taki mój...

I na dziś wystarczy! :D Mam nadzieję, że ktoś to w ogóle przeczyta... Buziaki!

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Przepiękne fotki! I naprawdę ślicznie wyglądaliście!

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ślicznie :)

Bardzo lubię kolorowe zdjęcia z konfeti  ;D

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Rany boskie! Ja też byłam masakrycznie spragniona! Jak weszliśmy na sale, to pociągnęłam szampana jednym łykiem, zanim cała reszta zdążyła się zorientować! Na szczęście kelner, który stał obok był kumaty i nie zauważony dolał mi jeszcze mrugając przy tym dość jednoznacznie  ;D

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Lutego 2012, 17:32 »
super zdjęcia!!
widać, że szczęśliwi ;D

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #37 dnia: 12 Lutego 2012, 21:58 »
przesliczne zdjecia :)
:*:*:*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
« Odpowiedź #38 dnia: 13 Lutego 2012, 12:17 »
Cudowne zdjecia!!! Pieknie wygladaliscie :)