Autor Wątek: Chirurg dziecięcy Szczecin i okolice. Pilnie poszukiwany!  (Przeczytany 1671 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
Tak jak w temacie, poszukuję dobrego specjalisty w tym zakresie.

Nasza Anusia ma nieprawidłową budowę anatomiczną dolnego odcinka przewodu pokarmowego (zwężenie/pierścień w okolicy odbytu powodujący kłopoty z wypróżnianiem się) i musi ją obejrzeć dobry lekarz. Byłam już u jednego i nie wykazał się zbytnio, pora więc na zmianę lekarza...

Miałyście ze swoimi pociechami podobny problem albo znacie takie przypadki?
Pomóżcie z namiarami, plissssssssss :!: :!: :!:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odp: Chirurg dziecięcy Szczecin i okolice. Pilnie poszukiwany!
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lipca 2011, 20:10 »
Ja osobiście nie znam żadnego chirurga ale mojej ciotki wnuk na pewno miał jakąś operację odbytu po urodzeniu, coś też miał nie tak z anatomią i wiem, że wszystko z Nim jest już daaaawno w porządku. Dopiero jutro będę mogła się cioci zapytać to dam Ci znać jak się czegoś dowiem (ten chłopak ma jakieś 14lat już więc nie wiem na ile będę mogła pomóc).

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Lipca 2011, 20:17 »
DObra, już wiem :) Dodzwoniłam się do ciotki.

Więc ten chłopczyk operowany był na Unii Lubelskiej, ale w tej chwili ciocia nie była w domu i nie mogła sobie przypomnieć nazwiska. Mówiła, że jeden z tych chirurgów z Unii przyjmuje na Rydla w Żółtku (nie wiem czy wiesz gdzie to, w razie czego wytłumaczę) i powiedziała że najlepiej iść najpierw do Niego a później On najwyżej skieruje dalej. Znalazłam chirurga pracującego właśnie w Żółtku - namiar - Juszkiewicz Piotr, lek. med. Spec. chirurg dziecięcy Tel.: 091 4644216 - jak chcecie to spróbujcie.

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Lipca 2011, 20:20 »
~anulka~ bardzo dziękuję. Każda wskazówka, porada jest dla mnie cenna. Zadzwonię jutro do tego lekarza i zobaczymy :) Jeszcze raz dzięki :Daje_kwiatka:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Lipca 2011, 20:31 »
Nie ma za co. Pewnie - próbujcie, może akurat coś bardziej Wam pomoże! Trzymam kciuki za malutką!!!

Offline dezoszate

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.05.2009
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Lipca 2011, 21:46 »
Ja osobiście mogę polecić dr Marka Rybkiewicza, świetny specjalista jeśli chodzi o chirurgię dziecięcą, mojego synka operował jak mały miał 7 tygodni i wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardzo miły, ma super podejście do małych pacjentów, bardzo konkretny jeśli chodzi o leczenie i zabiegi. Naprawdę polecam :)

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Lipca 2011, 10:56 »
Bardzo dziękuję za namiar :)

Dr Rybkiewicz jest obecnie na urlopie i zapisy na wizyty są dopiero w przyszłym tygodniu. Także czekamy.
Przyjmuje u mnie w mieście, więc słyszałam mnóstwo pozytywnych opinii na jego temat :) Wybieramy się zatem właśnie do niego :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :przytul: