Kochani, potrzebuje szybko waszych rad.
Za rok w lipcu, chce wyjsc za maz, bedzie to wesele "miedzynarodowe" boja mieszkam juz b. dlugo w niemczech, moj facet to francuz, a znajomi to wlosi i niemcy. . . wiec bedzie zabawnie;)))
Teraz mam maly problem, my bedziemy mieli pelno gosci, ktorych musimy zalokowac w hotelu, przejzalam wszystkie sale z hotelami w Stargardzie, nigdzie nie ma miejsc na 70 osob.
Za to w pezinie na ZAMKU udlao mi sie juz nawet zamowic lokal, tylko po zaplaceniu kaucji i przemysleniu sama nie wiem, czy takie cos sie sprawdzi: mamy wesele na 120 osob, w zamku na jednej sali miesci sie 80 osob, reszta musialaby byc na 2. sali a na 3. sie tanczy, wiec szczerze mowiac, neiwiem czy takie rozwiazanie jest ok. Ludzie i tak ze wzgledu na jezyk nie beda chyba za duzo ze soba rozmawiac a tu jeszcze taki podzial na 3 sale. . . byl ktos z was na weselu w Pezinie?
ze ten podzial sal mi nie odpowiada za bardzo, zastanawiam sie nad VENUS w Kobylance, wtedy goscie musieliby spac po innych hotelach, ale za to by wszytko dzialo sie na jednej sali, i chyba bylo by lepiej?? prosze poradzcie mi, bo juz calkiem niewiem co robic, nalepiej pojedziemy do VEGAS;))