Autor Wątek: WESELE W PEZINIE CZY KOBYLANCE????  (Przeczytany 3679 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalina83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2012
WESELE W PEZINIE CZY KOBYLANCE????
« dnia: 11 Lipca 2011, 13:36 »
Kochani, potrzebuje szybko waszych rad. 
Za rok w lipcu, chce wyjsc za maz, bedzie to wesele "miedzynarodowe" boja mieszkam juz b.  dlugo w niemczech, moj facet to francuz, a znajomi to wlosi i niemcy. . . wiec bedzie zabawnie;)))

Teraz mam maly problem, my bedziemy mieli pelno gosci, ktorych musimy zalokowac w hotelu, przejzalam wszystkie sale z hotelami w Stargardzie, nigdzie nie ma miejsc na 70 osob. 
Za to w pezinie na ZAMKU udlao mi sie juz nawet zamowic lokal, tylko po zaplaceniu kaucji i przemysleniu sama nie wiem, czy takie cos sie sprawdzi: mamy wesele na 120 osob, w zamku na jednej sali miesci sie 80 osob, reszta musialaby byc na 2.  sali a na 3.  sie tanczy, wiec szczerze mowiac, neiwiem czy takie rozwiazanie jest ok.  Ludzie i tak ze wzgledu na jezyk nie beda chyba za duzo ze soba rozmawiac a tu jeszcze taki podzial na 3 sale. . .  byl ktos z was na weselu w Pezinie?

ze ten podzial sal mi nie odpowiada za bardzo, zastanawiam sie nad VENUS w Kobylance, wtedy goscie musieliby spac po innych hotelach, ale za to by wszytko dzialo sie na jednej sali, i chyba bylo by lepiej?? prosze poradzcie mi, bo juz calkiem niewiem co robic, nalepiej pojedziemy do VEGAS;))

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
Odp: WESELE W PEZINIE CZY KOBYLANCE????
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2011, 22:46 »
polecam wenus, sama mialam tam tydzien temu.

a hotel do waszego wesela bedzie, bo na nasze jeszcze nie zdazyli.

brakuje umeblowania.

takze spokojnie mozecie brac sale bankietowa.

Offline mciwcia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Lipca 2011, 00:56 »
Witam.
Ja za miesiąc mam wesele w zamku z Pęzinie. Mam przyjęcie na 130 osób, owszem są dwie sale, ale w obu przygotowywujemy miejsca dla siebie. Na jednej sali mamy rodzinę starszych pokoleń a na drugiej sali jest młodzież i dzieci. Skusiliśmy się na zamek ze względu na noclegi, jednakże miejsce jest tak urocze, że po jego obejrzeniu nawet się nie zastanawialiśmy :)
Pozdrawiam i Polecam :)
Iwona

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Lipca 2011, 12:12 »
Osobiście polecam Venus. Wg mnie lepiej, jak goście bawią się na jednej sali.
Chociaż w Pęzinie miałam plener - było super!

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Września 2011, 16:48 »
Kochani,ponawiam pytanie o Venus w  Kobylance?Przyjaciele chcą zrobić tam wesele a jako stały bywalec tego forum w  ich imieniu chciałam zaczerpnąć aktualnych opinii.Z góry dziękuję:)

Offline alia01
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: -
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Września 2011, 11:04 »
Słuchaj wiem że moja odpowiedź wcale nie dotyczy tych 2 miejsc ale wiem że koło Żarowa od października tego roku ma ruszyć nowa sala z miejscami noclegowymi i to dość duża..... w Wenus byłam u kuzynki było super, jedzenie dobre dużo i godne polecenia... tylko chyba maja niedużo miejsc noclegowych......co do Pezina to nie wiem jak tam jest ale otoczenie piękne.

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Lutego 2012, 23:39 »
Zamek w Pedzinie widzialam raz bo tam gralam i poza pieknym plenerem to w srodku jak dla mnie bylo troche ubogo.
A plener jest ogolnie piekny, tylko maja tak miekki grunt, (nie wiem czy obok sa mokradla) ze czlowiek na szpilkach nie wyrobi bo sie zatapia w ziemie :P

Offline Magda89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25 sierpień 2012
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Marca 2012, 14:24 »
Zdecydowanie Wenus. Las obok, ładna sala, blisko jezioro. A noclegi w różnych miejscach to lepsze niż zabawa w różnych miejscach. Dla mnie wesele gdzie gości rozmieszcza się po kilku salach to porażka.

Offline Magda89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25 sierpień 2012
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Marca 2012, 14:24 »
Przepraszam, Venus  ;) :D