Autor Wątek: gdzie nie robic wesela ..  (Przeczytany 2198 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kolorowa99
  • nowicjusz
  • *
gdzie nie robic wesela ..
« dnia: 13 Marca 2011, 12:43 »
ja moge jedynie powiedziec gdzie napewno nie robic wesela w katowicach.  mianowicie w "Zielonej Gęsi" na Murckach, jedyne co bylo udane w moim weselu tam to dobre jedzenie, kucharz tylko godny polecenia, obsluga nie mila, szefowa restauracji niby stara sie i organizuje wszystko jak trzeba ale. .  obiecuje jedno a na weselu wychodzi drugie. .  nawet na sali nie byly oznaczone miejsca dla nas ( fatycznie duzo roboty jest z tym zeby ozdobic krzesla pary mlodej przescieradlem ;/ ) kolejna rzecza jest to ze koszty wesela wyszly wieksze niz bylo umawiane. .  mialo byc za osobe 130 zl a wyszlo 170. .  ;/ i najlepsze jest to ze placilismy za to w noc weselna i szefowa nawet nie chciala wydac nam rachunku co ile niby kosztowalo.  kolejna rzecza jest to ze przy umawianiu i zamawianiu sali nie bylo mowy ze poza ta kwota ktora miala byc 130 zl nie bylo powiedziane ze ciasto nie zostalo wliczone w ta kwote a nawet byla mowa ze to jest w cenie jak i rowniez szampan. .  ;/ po prostu jedna wielka klapa. .  nie wspominajac zepsutego wesela przez tort ktory nie mial nic wspolnego z tym co zamawialismy u szefowej ani nie byl takiego ksztaltu jaki obiecala ani nie byl nawet tego smaku ktory chcialam. .  poprostu jeden wielki ŻAL !

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
Odp: gdzie nie robic wesela ..
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Marca 2011, 21:06 »
Witam .
Dlatego własnie trzeba na umowach wpisaywac wszystkie ważne rzeczy przed ich podpisaniem ,to jest dla was przyszli nowożeńcy przestroga przed takimi nieuczciwymi przedsiębiorcami ,którzy wykorzystują to w dniu waszego wesela a wtedy człowiek nie myśli racjonalnie.
Proponuje dopisać nazwe restauracji w tytule tematu żeby inni przyszli nowożeńcy mogli dowiedzieć sie coś na ten temat bo sama nazwa gdzie nie robić wesela nie wnosi zbyt dużo .
Pozdrawiam serdecznie i współczuje ,ale nie ma co sie smucić najważniejsze żebyście Wy byli szczęsliwym małzęństwem .

Offline magosiak11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Czerwca 2011, 10:26 »
ja zdecydowanie mogę ODRADZIĆ restaurację Aurum w Katowicach. Robiłam tam wesele i przestrzegam wszyskich przed organizowaniem tam czegokolwiek, nie tylko wesela. Temat-rzeka, więc jeśli ktoś chce posłuchać o wadach tego lokalu, to zapraszam na priv.

Offline TomaszKatowice

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Czerwca 2011, 23:29 »
Metamorfoza w Chorzowie Batorym. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!   Szkoda opowiadać, brak słów.

Offline Jane

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.08.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Czerwca 2011, 16:26 »
odradzam ATENE w sosnowcu (milowice).  właściciel cwaniak nie przedstawia żadnej karty tylko gada i gada jakie to niby cuda się tam nie dzieją.  osobiście go poznałam jak szukałam sali na wesele.  Znajoma miała [rzyjemność być tam na weselu i porostu masakra, para młoda była załamana.  naprawde nie polecam!!!