Autor Wątek: ciut ponad miesiąc ;)  (Przeczytany 3342 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #30 dnia: 4 Kwietnia 2006, 22:57 »
Cytat: "donia"

cudna ta sukieneczka i ozdóbki piękne...

a co to znaczy że ciachnęłaś gorset?? tak sama?

:D

ciachnęłam tren ;), napisałam gorset?? ;)
i nie nie sama, pani krawcowa, przy dopasowywaniu mi go podpięła i zrobiła ciach ;) zdecydowanie berdziej mi sie teraz podoba i nie będe się martwić, że mi sie coś urwie ;)

kiecka i dodatki oczywiście czekają na chętnych ;)

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Kwietnia 2006, 22:59 »
Cytat: "monia"
w zasadzie niczego bym nie zamiała.. dobrze przemyślałaś temat.. podubuje misię.

tylko jedno.. czy będziesz miałą welon?? bo jeśli tak to nie zakładaj rękawiczek..  :roll:

welon będzie, pewnie tylko do kościoła ale jednak. wydaje mi się żę ponieważ rękawiczki są z takiego weloniastego materiału, to własnie sie skomponują z welonem. bo w samej sukience nie ma żadnego elementu który by pod rękawiczki jako takie pasował. przynajmniej taka mam wizję  :D

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #32 dnia: 16 Kwietnia 2006, 21:47 »
z ostatniej chwili
1. bukiet zamówiony, dla mnie kalie+tulipany, dla świadkowej tulipanki. mam nadzieję, zę to ładnie wyjdzie i kolorystycznie będzie pasować. (ta kolorystyka mnie najbardziej gnębi  ),
2. pierwsza spowiedz zaliczona,
3. spotkanie z DJ'jem ustalone, jeszcze tylko z fotografkami trwa korespondencja,
4. próbny makijaż umówiony - 19.04, paznokcie umówione 28.04. solarium chyba działa, bo nabrałam ładniejszych kolorków i nawet ręce mi się też troche zbrązowiły ,
5. zaczynamy potwierdzać kto przyjdzie i powoli zaczyna się już coś konkretnego rysować.
6. napoje i wino kupione,
7. albumy dla rodziców na podziękowania kupione (takie tradycyjne do wklejania), kartki z papieru czerpanego na których wydrukujemy jakieś ładne podziękowanka i wkleimy do albumu tez kupione. odbitki naszych dziecięcych zdjęć gotowe. tylko to teraz poskładać do kupy
8. lekcje tańca w toku, może nie jest super ekstra, ale jest troszkę do przodu.

i chyba tyle  zaczyna do mnie docierać że za 2 tyg będe juz ŻONĄ!!! dziwne uczucie  :mrgreen:

Pozdrawiam!

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #33 dnia: 17 Kwietnia 2006, 12:33 »
Cytat: "duddis"
1. bukiet zamówiony, dla mnie kalie+tulipany, dla świadkowej tulipanki. mam nadzieję, zę to ładnie wyjdzie i kolorystycznie będzie pasować. (ta kolorystyka mnie najbardziej gnębi ),

a jaki kolor bukietu  wybrałaś

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #34 dnia: 17 Kwietnia 2006, 12:41 »
Cytat: "Kaśka"

a jaki kolor bukietu  wybrałaś

coś jakieś ecri, cholera wie jakie kolory mają te kwiatki. w kwiaciarni wiedzą jaka jest sukienka i że kwiatki maja broń boże nie być żółte. a co wyjdzie to się okaże ;)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #35 dnia: 17 Kwietnia 2006, 12:44 »
Czyli wielka improwizacja :) Ja bym przed ślubem zobaczyła ten bukiet by nie bylo niemiłego zaskoczenia ... wiesz nie to ładne co ładne ale co się komu podoba.

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #36 dnia: 17 Kwietnia 2006, 16:14 »
z tego co czytam w wątkach dziewczyn juz po ślubie to kwiatki są zawsze wielkim zaskoczeniem. albo to co miało byc na samochód jest całkiem inne niż być miało, albo kwiatki dla rodziców są nie takie, albo w bukiecie Panny Młodej nie ma nawet takich kwiatków co byc miały. więc mnie juz nic nie zaskoczy. a tą kwiaciarnią znam, wiem że ładnie tam robia więc mam nadzieję, że jakoś to wszystko będzie wyglądać. no i nie zamierzam się załamywać kwiatkami ;)
Pozdrawiam!

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #37 dnia: 17 Kwietnia 2006, 17:24 »
wyglądać. no i nie zamierzam się załamywać kwiatkami

tak trzymaj bez histerii i nadmiernego stresu

ecru będzie bardzo ładnie wyglądał przy twojej sukni takie jest moje zdanie

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #38 dnia: 18 Kwietnia 2006, 11:07 »
Racja duddis...nie kwiatki w tym dniu najwazniejsze:-)))

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
ciut ponad miesiąc ;)
« Odpowiedź #39 dnia: 18 Kwietnia 2006, 11:49 »
no i nie zamierzam się załamywać kwiatkami  
Pozdrawiam!

I tak trzymaj.... w końcu i tak nie da się wszystkiego dopiąć na ostatni guzik.... A skoro kwiaciarnie masz sprawdzoną, to raczej z bukietu (nawet jak będzie inny niż sobie wyobrażasz) powinnaś być zadowolona.
Ja staram na razie trzymać się na wodzy, ale ja mam jeszcze prawie dwa miesiące do godziny zero....zobaczymy jak będzie na początku czerwca.

PS. bardzo ładny garnitur i bardzo ładna kamizelka.