Witam. Mam do sprzedania suknię ślubną w kolorze ecru. Suknia idealna na osobę o rozmiarze 40 i wzroście około 167cm (przy wysokości obcasa około 5cm). Została użyta tylko raz. Nie jest nic uszkodzona. Suknia jest jednoczęściowa. Góra sukni to piękny gorset obszyty w całości delikatną koronką wyszywaną pięknym wzorem z malutkimi mieniącymi się koralikami, wiązany z tyłu, więc istnieje możliwość regulacji U dołu gorsetu, znajduje się ozdobny pas łączący górę z dołem, pas ten idealnie wydłuża stan i bardzo ładnie tym samym eksponuje dół sukni, który jest pokryty częściowo warstwą materiału podchodzącego pod atłas, pod tym materiałem znajduje się tiul. Ozdobą tej sukni są śliczne kwiaty umieszczone z lewej strony pod pasem pod którymi znajduje się puszczony tiul ozdobiony podobnie jak gorset. dorzucam również GRATIS bolerko, welon i ozdobę do włosów. Więcej informacji na temat stanu sukni pod nr 661858100. Serdecznie zapraszam.
Zadzwoń i umów się na spotkanie i obejrzenie sukni, Okolice Bydgoszczy. Cena 1000zł
W razie zainteresowania zdjęcia wyślę mailem. ZAPRASZAM