Ja byłam już na 3 weselach( do 50 osób) moich znajomych w ,,Magnolii" na Dworcowej
Jeść można było ile się chciało, menu oczywiście bez alkoholu i napojów, no i tort trzebabyło sobie zamówić. Koszt był 75zł- i naprawdę dziewczyny było dużo rzeczy na stołach. Mój przyjaciel napoje brał z hurtowni GAGATEK na ul.Modrej (ja tez tam będę brała) -ceny mają przystępne, a napoje, które Ci zostaną i są oczywiście orginalnie zamknięte- można zwrócić do hurtowni. Więc Grzesiu wziął tyle, że chyba byśmy 2 tyg. bez przerwy pili:)

Ale potem zwrócił i tyle- żadnych problemów z tym nie miał
Wracając do ,,Magnolii" to oni mieli wynajętego dj za 600zł. Robili wesele na 48osób i koszt całego (wraz z jego garniturkiem, jej sukienką (miała kupowaną na jakiejś przecenie w Julii) i dodatkami, do ślubu wiózł ich kolega za przysłowiową flaszkę, a tort piekł im ich zaprzyjaźniony cukiernik) - koszt całego wesela wyniósł ich niecałe 7000zł....
Serio- bez żadnego tam pierdu pierdu
Ja powiem szczerze nie wierzyłam, ale tak rzeczywiscie było, wesele robili sobie za własne pieniążki (Karolina była w 5m-cu ciąży) i naprawdę więcej nie wydali
Mi tylko nie podobały się ich obrączki...mieli kupowane na Turzynie w(tam z przodu jest slkep z biżuterią)- Ja na pewno nie chcę kupować swioch obrączek na rynku!!!!!!!!!!
Obrączki mają białe złoto z tradycyjnym (żółtym) i jakieś tam wygrawerowane listki czy coś takiego - fuu- no, ale to był ich wybór.Grawer mieli gratis a koszt obrączek 200zł