Autor Wątek: Ostatnie 100 dni panieństwa  (Przeczytany 11903 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olga

• użytkownik
  • **
Ostatnie 100 dni panieństwa
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Kwietnia 2006, 14:55 »
Ha dziewuszki... Wam się nic nie śni bo macie już prawie wszystko pozałatwiane... może jakieś detale tylko zostały... :) a ja sobie ciągle coś nowego wymyślam :)

Madziulku co do sukni to w tym wątku nie pokażę jej już Wam :( , bo mój Piotrek się już rozgościł na forum i zagląda tutaj (dobrze więc że suknia nie jest za dobrze widoczna  :mrgreen: )...

Cytat: "madziulek"
aha i oczywiście pokaż nam się Wink

Kiedy ja taka nieśmiała jestem  :oops: Żartuję oczywiście... wcześniej miałam obiekcje przed pokazywaniem buźki, ponieważ nie wiedziałam czy zadomowię się tutaj... ale to forum wciąga jak chodzenie po bagnach  :lol: , więc zostałam i przy następnej okazji poznacie mój pyszczek...

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: 20 Kwietnia 2006, 12:36 »
No i znów mogę sie z Wami podzielić efektami naszych przygotowań... Piotrek w końcu zrobił i przesłał mi zdjęcia naszych obrączek, więc jeszcze cieplutkie przedstawiam Wam do wglądu :)

Na żywo sama ich jeszcze nie widziałam, bo kiedy Pio szedł zamawiać u złotnika (po mojej wizycie w Szczecinie) byliśmy zdecydowani na tradycyjne... jednak kiedy zobaczył ten wzór na wystawie stwierdził, że te mu się bardziej podobają... no i efekt jaki jest same widzicie  :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #62 dnia: 20 Kwietnia 2006, 13:59 »
Bardzo mi sie podobaja. Sa naprawde sliczne :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #63 dnia: 20 Kwietnia 2006, 16:00 »
Olga rewelacyjne te obrączki :D Bardzo mi się podobają, jeszcze takich nie widziałam :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #64 dnia: 20 Kwietnia 2006, 16:44 »
Olga!
Bardzo ładne, orginalne obrączki  :D

Offline monia_piotr
  • bywalec
« Odpowiedź #65 dnia: 20 Kwietnia 2006, 17:30 »
Śliczne. Takie niespotykane. Nie widziałam takich. Świetny wybór.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #66 dnia: 20 Kwietnia 2006, 22:49 »
Prześliczne te wasze obrączki. Jka one są wykonane w środku, jakieś takie "podrapane"? Fajowe są.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #67 dnia: 20 Kwietnia 2006, 23:03 »
powiedziałabym - zacne...

bardzo ładne  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #68 dnia: 20 Kwietnia 2006, 23:45 »
faktycznie fajniutkie te obręcze  :lol:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: 21 Kwietnia 2006, 10:14 »
He,he... cieszę się, że znalazły uznanie w Waszych oczach... w sumie to muszę podziękować mojemu Kochasiowi, że je wybrał... jak widać gust ma niezły  :)

Cytat: "~monika~"
Jka one są wykonane w środku, jakieś takie "podrapane"?

to się podobno nazywa diamentowanie... ciekawa jestem jakie to jest w dotyku :?: no ale przekonam się  o tym dopiero na początku maja :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #70 dnia: 25 Kwietnia 2006, 13:48 »
Olga ładne masz obrączki.... wiesz nie widziałam takiego wzoru wcześniej, choć przewertowaliśmy z Darkiem wszystkie możliwe katalogi - te Twoje niby nie są jakieś wymyślne, a jednak inne niż wszystkie, no strzał w 10-tkę. Bardzo dobry wybór. Trochę Ci zazdroszczę :wink:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 25 Kwietnia 2006, 14:27 »
Dopiero dziś trawfiłam na twój wątek - nie będę oryginalna - super zaproszenia, fajnie, że robiliście je sami no i że aż 7 rodzajów :-)

Sukienka...szkoda, ze nam więcej zdjęć nie pokażesz ale rozumiem, Luby nie może jej zobaczyć, a że ,my tu na forum będziemy umierać z ciekawości...trudno.. :roll:  :|
opisuj jak przymiarki  :mrgreen:
obrączki bardzo oryginalne, podobają mi się.
a masz może zdjęcia sali??
co z dekoracją kościoła?mam nadzieję, że ksiądz już nie będzie robił takich problemów jak z organistą ;-)

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #72 dnia: 27 Kwietnia 2006, 16:55 »
He he... dziś mam półmetek w przygotowaniach. Nie wiem bać się czy cieszyć  :mrgreen: . Chyba przeważa to drugie...
Jutro wyruszam do Szczecina :jupi: i spędzę tam caluśki tydzień... miodzio... Będę miała sporo spraw do załatwienia i kupienia, bo tutaj już mi ręce opadają jak próbuję coś znaleźć.
Po ostatniej przymiarce sukni zaczęłam zastanawiać się nad biżuterią... i wymyśliłam sobie perełki... delikatny, z drobnych perełek naszyjnik, bransoletka (bo w rękawiczkach czuję się jak z zabandażowanymi nadgarstami :D ) i kolczyki - po jednej perełce... zastanawiam się tylko czy nie ma jakiś przesądów w związku z perłami  :roll: , bo w sumie to symbolizują one łzy... wiadomo Wam coś na ten temat :?:

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #73 dnia: 27 Kwietnia 2006, 16:59 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
a masz może zdjęcia sali??
co z dekoracją kościoła?mam nadzieję, że ksiądz już nie będzie robił takich problemów jak z organistą

Anusiu zdjęcia sali będę miała dopiero po 7 maja, jak się tam wybiorę z aparatem, a co do kościoła, to nawet mi o tym nie wspominaj... jak tak dalej pójdzie to będę miała muzykę z płyty   :beczy:  bo tego organisty nie strawię...

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #74 dnia: 27 Kwietnia 2006, 18:30 »
Cytat: "Olga"
bo w sumie to symbolizują one łzy... wiadomo Wam coś na ten temat

tak też słyszałam, ale ja bym się tym wcale nie przejmowała...
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #75 dnia: 27 Kwietnia 2006, 19:06 »
"Przesądy, które kojarzą perły ze łzami zapominają o jednym - płacz nie jest tylko wynikiem rozpaczy. Najpiękniejsze, najcenniejsze łzy przynosi radość. I takie są właśnie perły - zaklęte w opalizującą masę łzy szczęścia"

Zresztą perły są bardzo popularne jako biżuteria ślubna, poza tym nie ma co wierzyc w przesądy  :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #76 dnia: 28 Kwietnia 2006, 08:16 »
No i przede wszystkim w przesądzie mowa jest o perłach, tych naturalnych, a te perełki, to przecież nie perły, prawda? :wink:  Ja bym nie patrzyła na przesądy...pięknie wygląda biżuteria z takich perełek, delikatnie, a jednocześnie dostojnie:-))

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: 29 Kwietnia 2006, 23:46 »
Dzięki za rozwianie moich obaw :D muszę jeszcze "tylko" znaleźć gdzieś to co sobie wymyśliłam  :|
A tak przy okazji zamieszcze Wam zdjęcia moich "baletek"  :wink: Są super wygodne i mięciutkie (ponoć z koziej skórki  :? )

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 30 Kwietnia 2006, 00:05 »
ładniutkie te twoje butki

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 30 Kwietnia 2006, 09:09 »
Olga, fantastczny wybór. Na pewno będziesz z nich zadowolona. Ja też mam buciki z Ryłki, tylko z wydłużanym czubkiem i w kolorze kremu.

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #80 dnia: 30 Kwietnia 2006, 11:02 »
Ja też miałam obawy co do tego obcasa, ale był ze mną Pio i stwierdził (podobnie zresztą jak ja) że na nodze ten obcasik wygląda dużo lżej. Przeważyły więc argumenty praktyczne: wygoda, niesamowita stabilność (nie ma mowy o gibnięciu :) ), pod suknią i tak ich prawie nie będzie widać, no i będę mogła sobie w nich polatać po ślubie, bo białe buty nadal są na czasie (już montuję zestawy ubraniowe z białą spódnicą :D ). Ćwiczyłam w nich już nawet kroczki walca i jest git!  :mrgreen:
A właśnie! W piątek byliśmy na pierwszej lekcji... hehe... ale mięliśmy ubaw... cały czas mieliśmy na buziach rogale i nasza trenerka stwierdziła, że z takim nastawieniem na pewno wszystko pójdzie gładko... Co do samego tańca, to nie wiedziałam że jest tyle detali o których trzeba pamiętać i które sobie trzeba   :glupek:  do głowy :)... Ale ta praca się opłaca :D, bo daje nam tyle satysfakcji, gdy sami widzimy, że nam walczyk zaczyna wychodzić... W czwartek będzie lekcja na sali z lustrami to się uśmiejemy podwójnie patrząc na nasze wygibasy   :cancan:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 30 Kwietnia 2006, 11:58 »
Z tymi perłami to jest tak ze niby symbolizuja łzy. Moaj mama chciala kupic mi jednak naszyjnik z perelek sztucznych na co Pani powiedziala" To dla Panny Młodej? " Gdy uslyszala twierdzaca odpowiedz powiedziala ze perly przynosza pecha chyab z ePanna Mloda kupi je sobie sama wtedy symbolizuja one łzy ale ze szczescia :P  Coz chyba sama sobie je kupie :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #82 dnia: 30 Kwietnia 2006, 12:05 »
Olga - butki są rewelacyjne! Śliczne!
Gdzie je kupiłaś? Pytam, bo tak jak mówiłaś - nadają się nie tylko na ślub  :D Podobają mi się a ten obcas jest na pewno bardzo stabilny - co dla mnie jest szalenie ważne.

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #83 dnia: 30 Kwietnia 2006, 13:14 »
sliczne butki Olga!

I co będą te perły w końcu u Ciebie?
Mam nadzieję, ze tak bo to piękna i elegancka biżuteria
 :D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #84 dnia: 30 Kwietnia 2006, 13:49 »
Cytat: "asia"
butki są rewelacyjne! Śliczne!
Gdzie je kupiłaś?

Asiu buty kupiłam w      salonie Ryłki  na pl.Żołnierza... właścicielka jest bardzo sympatyczna i bezpośrednia... w razie braku rozmiarówki na pewno by Ci sprowadziła odpowiedni rozmiar.

Doniu na perełki jestem zdecydowana, ale mam problem z ich "lokalizacją"  :?
Mam więc prośbę do Was dziewuszki :D... o jakieś namiary na sklepy ze sztuczną biżuterią albo czy gdzieś widziałyście takie kompleciki... będę "dźwięczna" za pomoc :)

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #85 dnia: 12 Maja 2006, 09:00 »
Czas zasuwa a ja jakaś markotna się zrobiłam :(... na dodatek nerwy mam rozstrojone przez robotników, którzy wymieniają rurki gazowe... od tygodnia nie mam gazu a tym samym ciepłej wody ( :wanna: oto moje obecne marzenie) i ciepłego domowego jedzonka :(... a zapowiada się, że potrwa to co najmniej jeszcze tydzień :evil:

Mamy problem z garniturem dla Piotrka... chyba musimy skrócić go o głowę  :?  większość firm nie szyje powyżej 188 cm - skandal :!: a jeszcze babki w salonach firmowych wpierają mi, że wszystko jest ok i że "pięknie leży" kiedy ja widzę, że wygląda to wszystko jak z młodszego brata :!: ... poza tym podejście do klienta niektórych sprzedawczyń pozostawia wiele do życzenia...

Za perełkami chodzę i chodzę, ale nie znalazłam nic co by mnie usatysfakcjonowało... wszystkie naszyjniki są za długie :(... jak wybiorę się więc na kolejną przymiarkę to może pokombinuję z "obróżką" z koronki :?:

Ostatnio mam niewiele czasu na śledzenie życia forumowego nad czym bardzo boleję :(... nie wiem czy kiedykolwiek nadrobię takie zaległości...    wybaczcie mi więc że nie udzielam się w Waszych wąteczkach... w miarę możliwości staram się jednak je śledzić :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #86 dnia: 12 Maja 2006, 09:03 »
Czas zasuwa a ja jakaś markotna się zrobiłam

to tylko przejsciowy stres. Zobaczysz niedlugo wszystko wroci do normy i znowu bedziesz usmiechnieta i szczesliwa  :glaszcze:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 12 Maja 2006, 09:11 »
większość firm nie szyje powyżej 188 cm

Z tego co mi się wydaje firma New Man szyje. Ich garnitury są do obejrzenia w salonie Gina w Szczecinie i zdaje się w Nicol jeszcze. W Vistuli na Wyzwolenia tez chyba można zamawiać większe rozmiary.

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #88 dnia: 12 Maja 2006, 09:21 »
Cytat: "Julia"
Z tego co mi się wydaje firma New Man szyje. Ich garnitury są do obejrzenia w salonie Gina w Szczecinie i zdaje się w Nicol jeszcze. W Vistuli na Wyzwolenia tez chyba można zamawiać większe rozmiary.

Pio przymierzał garnitury firmy New Man w Nikol, ale tam są typowo ślubne garnitury a chcemy coś co będzie można jeszcze później wykorzystać... te ślubne modele są fajne, tyle że ceny są już mniej fajne :?
W Vistuli zaś nie wiedzą kiedy będą mieli ten rozmiar... dostali ostatnio 1 (słownie jeden :!:) gajerek na ten wzrost i poszedł im prawie od ręki  :evil: ...

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #89 dnia: 13 Maja 2006, 14:43 »
Najbardziej podobaja mi się wasze obrączki :) Szkoda, że w Słupsku nie mozna dostac takich ładnych butów. A gdzie uczycie sie tańczyć?? I jak to godzicie z mieszkaniem w róznych miastach??