Autor Wątek: hotel FAJKIER w Lgocie Murowanej - proszę o opinie  (Przeczytany 7786 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aneta0111
  • nowicjusz
  • *
hotel FAJKIER w Lgocie Murowanej - proszę o opinie
« dnia: 27 Lutego 2011, 17:24 »
Witam:-) Od paru tygodni szukamy z narzeczonym lokalu na nasze wesele.  Zakochaliśmy się oboje w sali w hotelu Fajkier.  Niestety jest to nowy obiekt i nie potrafię znaleźć żadnych opinii na temat jedzonka, atmosfery, obsługi.  Proszę Was o pomoc ponieważ dla nas priorytetem jest jednak smaczne jedzenie a wystrój dopiero w drugiej kolejności.  Może ktoś z Was był tam na weselu albo sam organizował Swoje?:-) Pozdrawiam

Offline kordekof
  • nowicjusz
  • *
Odp: hotel FAJKIER w Lgocie Murowanej - proszę o opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lutego 2011, 11:44 »
Byłem raz w Hotelu Fajkier na kolacji i 45 min czekałem na jedzenie.  Nie wiem jak jest na weselu.  Z reguły w hotelach jest po prostu mało jedzenia na weselach.  Takie moje zdanie.  Jeśli chcesz to na priva wysłałem namiary na sale gdzie jest dużo i smacznie.  Pozdrawiam

Offline aneta0111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Marca 2011, 22:45 »
Dziękuję bardzo za pomoc.  Przeraża mnie brak informacji na temat tego miejsca.  Jest piękne, ale chyba nie będę miała odwagi zaryzykować. . 

Offline FLOTKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Marca 2011, 16:43 »
Jeśli priorytetem ma być smaczne jedzonko (bez względu na cenę) to możesz śmiało pytać w Hotelu Zawiercie lub Orlim Gnieździe w Hucisku ew. KEM w Morsku.:)

Offline kordekof
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Marca 2011, 19:11 »
Moim zdaniem w Hotelu Zawiercie jest beznadziejne jedzenie i obsługa.

Offline aneta0111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Marca 2011, 00:14 »
odwiedzimy w takim razie jeszcze te miejsca, które polecasz:-))) a o Fajkierze nadal informacji brak. . .  no cóż, może poczekam jeszcze:-) tylko terminy niestety gonią. . 

Offline 1qwert
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19/09/2014
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Marca 2011, 14:13 »
Witam:) Odbyło sie tam już pare wesel.  Moja znajoma oglądała sale i prawdopodobnie śliczna, idealne miejsce na duże wesele.  Właściciel zaprosił ją do obejrzenia w trakcie odbywanego tam wesela.  Ja ostatnio przejeżdzałam obok hotelu i robi wrażenie, a wiosną i latem pewnie jeszcze ładniej jest.  Pozdrawiam:)))

Offline aneta0111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Marca 2011, 22:29 »
Oglądaliśmy już sale w Fajkierze parę razy i miejsce jest jak dla mnie oszałamiające:-) Urządzone z dobrym smakiem i klasą.  Niestety na temat jedzenia słyszałam różne komentarze.  Bardzo zależy mi na opinii gościa weselnego albo organizatorów wesela.  Jeśli znacie takie osoby to proszę, proszę, proooszę o namiary albo jakiś kontakt:-)

Offline zuza90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Stycznia 2012, 13:32 »
Co do Fajkiera . . .
Moja rodzina byla tam na weselu i po oczepinach pojechali do domu cos zjesc . . . .  Opowiadali, ze malo jedzenia, tylko jakies wyszukane potrawy, ktorymi sie nie dalo pojesc.  "Obsluga mogla byc lepsza" - tak ujeli co do obslugi.  ale wystroj naprawde gustowny.
Ja tyle slyszalam na temat hotelu. 
Zdecydowanie bardziej polecam jak wyzej Orle Gniazdo albo Zajazd Magda w Kroczycach. 

Offline alex123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2013
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Grudnia 2012, 17:17 »
Byłem w Hotelu Fajkier :).  Wszystko na bardzo wysokim poziomie , jedzenie pyszne i co ważne miła obsługa a to bardzo cenie

Offline Anna1985
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 8.09.2012
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Grudnia 2012, 22:48 »
W wrześniu mieliśmy w Hotelu Fajkier wesele i wywarło na nas jak i na gościach bardzo pozytywne wrażenie.

Wszystko przebiegło po naszej myśli mimo tego, że podczas przygotowań nie zawsze mogliśmy się do końca zrozumieć.
Na pochwałę zasługuję z całą pewnością obsługa w dniu wesela jak i dzień przed, kiedy to przygotowywaliśmy sale.  Mogliśmy wtedy liczyć na pomoc ze strony dziewczyn pomimo  późnej pory wieczornej.
Potrawy serwowane były smaczne i w takich ilościach ,że nikt nie mógł być głodny.
Z przyjemnością będziemy polecać innym Hotel Fajkier i w miarę możliwości odwiedzać, aby zasmakować potraw Szefa kuchni oraz przywrócić wspomnienia z najważniejszego dnia w naszym życiu.

Polecamy Hotel Fajkier każdej parze, wystarczy się umówić i obejrzeć salę jak i Hotel, gwarantuję że lepszego miejsca nie ma w tej okolicy.
Anna i Łukasz

Offline RafalTrybus
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpien
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Grudnia 2012, 16:46 »
Witam serdecznie!
piszę jako bardzo zadowolony gość tego niesamowicie wspaniałego hotelu! wszystko dopięte jest na ostatni guzik! przygotowane wręcz perfekcyjnie.  Czystość i komfort bardzo mile mnie zaskoczył.  Jeśli miałbym polecić jakikolwiek hotel to właśnie wybrał bym ten na 1 miejscu!
Pozdrawiam i polecam

Offline Aneta123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 WRZESNIA 2013
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Lipca 2013, 11:31 »
byłam w tamtym roku w hotelu fajkier na szkoleniu z pracy, i zakochałam się w sali weselnej po prostu magia. .  namówiłam znajomą,żeby zrobiłam tam swoje przyjecie weselne i zrobiła :).   jest strasznie zadowolona z jedzenia obslugi, wielu gości korzystało też z hotelu i nie mieli żadnych zastrzeżeń. .   :) teraz czekam na nasz dzień i oczywiście również odbędzie sie w hotelu fajkier :)

Offline Aga-Aga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Czerwca 2014, 13:37 »
Ja z kolei byłam tu na weselu koleżanki.  Sądzę, że taka opinia z punktu widzenia gościa również może się przydać w podjęciu decyzji.  Otóż, hotel ma kilka punktów, które go wyróżniają.  Sądzę, że jest bardzo fajnie urządzony, z gustem.  Z zewnątrz aż taaak nie urzeka, ale w środku robi wrażenie. 
Impreza ślubna jak impreza, kumpela chyba orkiestrę znalazła na hop-siup, wiadomo, jest dobra muzyka, jest impreza. .  Albo ja mam jakiś spaczony gust, że wolę słuchać klasyków a nie non stop diskopolo. .  ;/
Wracając do miejsca - organizacja, sala, jedzenie, obsługa na wysokim poziomie.  Troszkę mi właśnie ta muzyka nie grała do całej otoczki :)
Miło się tu spędziło noc, na następny dzień wybraliśmy się na zwiedzanie bardzo malowniczej okolicy.  Oto moja opinia, z punktu widzenia weselnego gościa w hotelu.