Ja byłam ostatnio w poszukiwaniu sali na moje wesele i przyznam szczerze ,że Telimena wywarła na mnie ogromne wrażenie. Pod względem wystroju piękna sala,duża przestronna,duży parkiet. Mówią ,że jedzenie też jest dobre a czy jest go dużo czy nie to nie wiem. Mi Pani kierownik zaproponowała menu 160-180 zł/3 porcje osoba.
Bardzo nie podobały mi się odpowiedzi na moje pytania mianowicie pytałam się czy są jakieś koszta ukryte a Pani kierownik powiedziała mi ,że nie ma nic ukrytego. Wszystko jest w cenie . Potem nie przemyślanie zadałam pytanie czy szatnia i toaleta jest płatna??? potem sama śmiałam się z tego i chciałam puknąć się w głowę:) bo przecież Pani kierownik powiedziała mi jasno,że nie ma żadnych kosztów ukrytych. ,,,, A tu nagle tak tak szatnia,toaleta płatna daje się z 300 zł i ma się spokój . Normalnie oszalałam to słysząc. . . . to mnie zaczęło zastanawiać i zadawałam po kolei pytania. Po dluższej rozmowie wyszło,że w Telimenie jest dodatkowo odpłatna toaleta,szatnia, wystrój sali chodziło o krzesełka, coś jeszcze wspomniała oo herbatach. . . ale o tych herbatach i kawach nie zapamietałam już. . oczwiście płatny też zaiks. . . łącznie sporo kosztów ukrytych o których się nie mówi a potem wychodzą dopiero. . .