Autor Wątek: wesele w siemianowicach/katowicach  (Przeczytany 2695 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline openka
  • nowicjusz
  • *
wesele w siemianowicach/katowicach
« dnia: 31 Stycznia 2011, 18:30 »
Witam:-) czy ktos z forumowiczow mial,byl,slyszal o jakis dobrych miejscach na wesele w tych miejscowosciach? ostrowscy niestety ze wzgledu na cele odpadaja.   planujemy wesele na ok 40 osob.  jesli chodzi o siemianowice to.  myslelismy o «u kaczora» na bytkowie, w katowicach «stara basn» . . .  Ale prosze o wszelkie info z tych miejscowosci :-)-) pozdrawiam :-)

Offline casaia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.2012
Odp: wesele w siemianowicach/katowicach
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Lutego 2011, 03:48 »
Ciekawie może być w restauracji wierzowca Altus (tam gdzie helios).  Tylko nie mam pojęcia jakie są minima w liczbie gości.  Dość nietypowe miejsce i piękny widok z okien.

Offline malwa85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Marca 2011, 21:55 »
Witam, jesli chodzi o ostrowskich to i tak byście się nie załapali bo mają ograniczenie na minimalną ilośc gości 70- osób, a cena nie jest tak strasznie wysoka- mniej więcej porównywalna jesli chodzi o dobre restauracje. Jeśli chodzi o stara baśń to poczytaj sobie opinie na temat tej sali, ja po tych opiniach nie byłam nawet jej oglądać, ale osobistych uwag co do niej to nie mam bo nie znam. Nie wiem czy myślałaś o "Galerii" w piekarach śl- na dąbrówce wielkiej. Reatauracja bardzo ładna i jedzonko dobre, ale niestety nie wypowiem się jak wygląda organizacja wesela tam. Innych restauracji z tych okolic co ty chcesz to nic więcej nie polecę.

Offline openka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Kwietnia 2011, 20:51 »
co do starej basni to znalazlam tylko jedna zla opinie w dodatku w watku o dwóch restauracjach o tej samej nazwie, pojechalismy do katowic zobaczylismy zostalismy bardzo mile przyjeci przez managera, w dodatku okazalo sie ze syn znajomego rodzicow mial tam wesele i byl b.  zadowolony. . . .  zdecydowalismy sie.  Wystroj rzecz gustu mi sie podoba taki klimat, ogrod przepiekny. .  mam nadzieje ze nie potwierdzimy negatywnej opinii i wszystko bedzie ok :)

Offline openka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Sierpnia 2011, 22:58 »
Witam, juz po slubie i weselu. .  i szczerze moge polecic Stara Basn- jedzenie pyszne i duzo (b.  duzo jedzenia zostało ale nie bylo problemu z pakowaniem, nie musielismy sie tym w ogole przejmowac, paczuszki czekaly na nas gdy zabawa sie skonczyla), obsluga - pelen profesjonalizm- kelnerzy mili, zadowoleni z usmiechem przyjmowali kazda zachcianke gosci, manager wszystko kontrolowal i przygladal sie czy czegos nie brakuje, jelsi tak bylo od razu pojawialy sie na stołach uzupełnienia. . .  wystroj sali zostal omowiony z nami przez, wybralismy sobie jakie chcemy dekoracje i dokladnie takie byly, wszystko idealnie przygotowane. .  ogrod piekny, druga kolacja podawana z ogrodzie. .  zadnych przygod i nerwów.
szczerze polecam!!!!!!

pozdrawiam :)