Adamsband to zespół, który znam bardzo dobrze. Przypadkowo pojawiliśmy się na Sylwestrze zeszłorocznym, na którym grali właśnie adamsi. Po tej imprezie moja siostra zdecydowała się właściwie od razu na zarezerwowanie ich na swoje własne wesele. Wiadomo- były obawy, są zawsze:) ale w ich przypadku niepotrzebnie. Wszystko dograne i zgrane od samego początku a muszę przyznać, że ani ilość gości (150) nie była łatwa do ogarnięcia ani rozkład sali (w oddzielnej byli goście, w oddzielnej zespół) . Grali w dwie osoby a wszyscy byli zachwyceni, profesjonalne ogranie wszystkich żelaznych punktów programu (wejście Pary Młodej,tort ,oczepiny), świetne zabawy nie przekraczające granic dobrego smaku, repertuar w zasadzie dla każdego coś miłego, granie do ostatniego gościa i świetny kontakt przez całe wesele. Teraz to ja szykuję się do własnego wesela, które ma się odbyć lada chwila, oczywiście grają na nim Adamsi. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie i nie zawiedziemy się na nich, choć patrząc na poprzednie imprezy właściwie jestem tego pewien:)