Autor Wątek: DJ' wodzirej znający język hiszpański!(SZCZECIN)  (Przeczytany 1570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzituska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
DJ' wodzirej znający język hiszpański!(SZCZECIN)
« dnia: 24 Stycznia 2011, 17:57 »
Witam!

Poszukujemy DJ'a wodzireja, który poprowadzi wesele polsko-hiszpańskie w Szczecinie w sierpniu 2011.  Proszę o info, każda wskazówka na wagę złota :) Pozdrawiam!!!

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Odp: DJ' wodzirej znający język hiszpański!(SZCZECIN)
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2011, 15:31 »
:) Może byc ciężko :) Hiszpański to jednak nie angielski czy niemiecki :) Nie jest tak popularnym językiem u nas :)
A może weź takiego , co posługuje sie polskim , a dodatkowo jakąś osobę do tłumaczenia ( niekoniecznie tlumacza przysięgłęgo , ale kogoś , kto dosc dobrze zna hiszpański ). Jest kilka szkół językowych w Szczecinie więc może warto pojeździć i popytać :)

Offline madzituska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2011, 19:36 »
Dzięki za odpowiedź.  Z tłumaczeniem nie byłoby problemów, bo kilku znajomych zna ten język.  Jednak na pewno byłoby ciekawiej, gdyby znalazł się taki DJ, który zna język.  Będę szukać. . . Może się uda.  Za każde info będę bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam!!!

Offline ImięBurzy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.03.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Marca 2011, 15:31 »
Andrzej Ulhurski poprowadził wesele w dworku hetmańskim dla hiszpańskich gości.  Czytając ten wątek myślałam nawet że to kryptoreklama dla niego ;)
Polecam go z czystym sumieniem

Offline madzituska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Marca 2011, 17:22 »
ImięBurzy właśnie Andrzeja zatrudniłam :) Wyszukałam go w necie i tym dworkiem hetmańskim mnie przekonał :) Bardzo sympatyczny człowiek - mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Offline młoda mama
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno , dawno temy był sobie mój ślub. teraz wychodzi za mąż moja mama i przeżywam wszystko od nowa:)
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Kwietnia 2011, 14:12 »
moja znajoma miała podobny problem. też szukała kogoś z językiem hiszpańskim. no i skończyło się na tym, że wynajęła studentkę z czwartego czy piątego roku, która właśnie studiowała język hiszpański. było uroczo, bo studenka i dj, który prowadził imprezę zakochali się w sobie:))))))))) dobre co? a impreza weselna była prowadzona bardzo na wysokim poziomie. ona tak zasuwała po hiszpańsku, mówiła jakieś znane przysłowia hiszpańskie, że goście z Hiszpanii śmiali się i bili jej brawo. Naprawdę była przygotowana! że wolałam słuchać tego języka niż polskiego:) brawa dla niej!