Autor Wątek: kryształki Svarowskiego  (Przeczytany 20097 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline seendi
  • zakochani....zaczarowani..
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.09.2009
Odp: kryształki Svarowskiego
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Marca 2009, 20:39 »
Witam!
Postaram sie wrzucić jakieś fotki ;D

i jeszcze jedną

« Ostatnia zmiana: 27 Marca 2009, 21:15 wysłana przez ela »

Offline annymarii

• Ty i ja, spośród tysięcy, mocno trzymamy się za ręce...
  • użytkownik
  • **
  • When I need You....
  • data ślubu: 26.09.2009r.
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Kwietnia 2009, 21:28 »
Witam, ja też będę miała sukienkę z kryształkami Swarovskiego.  Są cudne! A do tego udało mi się ją kupić w  Walentynki i mieli akurat taką promocję, że dostałam rabat 50% na zakup wszytskich dodatków z  tymi kryształkami, tzn.  welon,  diadem, kolię  itd  ;D.  Nie wiem jak wkleić fotkę sukienki, a fotek dodatków jeszcze nie mam:(.  Pozdrowionka!

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Kwietnia 2009, 00:17 »
Hej annymarii - to ty szczesciara jestes. Ja tez myslalam by miec np. kolie, bizuterię z krysztalkami swarovskiego, ale ceny są masakryczne :o za diademik/opaskę 160zł,podobnie pewnie z bizuterią...czy nawet wiecej.

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Kwietnia 2009, 16:38 »

To moja sukienka, mam nadzieje ze teraz udało mi się ją wkleić. Nio, ja bardzo jestem zadowolona z tego rabatu. I dzień zakupu sukni pamiętny- walentynkowy prezent sama sobie zrobiłam:) Oczywiście mój M. nie był wtedy ze mną. Walentynki spędziliśmy osobno, ale chyba było warto( nadrobilismy je nastepnego dnia:) Pozdrawiam!

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #34 dnia: 11 Lipca 2009, 22:51 »
A wiecie może czy w Szczecinie jest jakiś sklep z biżuterią Swarovskiego???
 :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Lipca 2009, 01:26 »
frezyjka jeżeli mówimy o oryginalnym Svarowskim to w Szczecinie na 100% nie ma takiego sklepu, natomiast zauważyłam ostatnio tendencję do nazywania wszystkiego co się świeci kryształkami Svarowskiego. A większość z pań nawet na oczy sklepu firmowego nie widziały, który znajduje się przy moim szczęściu np właśnie w Londynie. A to tak przy okazji mojej awersji do nadużywania tej nazwy do wszystkiego. To, że ktoś napisze sobie na opakowaniu Svarowski wcale nie oznacza, że tak jest naprawdę...

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Lipca 2009, 08:03 »
Swarovski od kilku lat wypuszcza gotowe oszlifowane krzyształy i sprzedaje je różnym firmom min. do produkcji biżu..
Idzie to pod marką Made with CRYSTALLIZED Swarovski elements, stąd się tego Swarovskiego namnożyło...
Te firmy, które na oryginalnym Swarovskim pracują mają na ta kamienie certyfikat.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #37 dnia: 12 Lipca 2009, 08:13 »
Czesc dziewczynki ! Jesli lubicie krysztalki Svarowskiego to polecam buty z tymi krysztalki , sama mam pare par ;) i jestem baaaaardzo zadowolona , niektore juz mam np 2 sezon , swieca jak na poczatku , wprawdzie cena nie jest mala ale za to efekt , jeszcze na opalonej stopie ,,, Rewelacja ! jesli tylko mi sie uda znalesc odpowiednie do sukni ( ktorej jeszcze nie mam :) ) to kupie na pewno !

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #38 dnia: 12 Lipca 2009, 10:29 »
Tak właśnie myślałam,że w Szczecinie takiego sklepu brak albo chociaż sklepu, który "pracuje na Swarovskim". W Poznaniu chyba najbliższy - będę musiała się tam wybrać. Słyszałam, że w sklepie o nazwie Soraya można dostać diademy z tymi kryształkami, ale na ich stronie internetowej tego nie widziałam.
Anullo zazdroszczę Ci możesz oglądać sobie kryształki w firmowym sklepie tej firmy. Zgadzam się, że wiele rzeczy to podróbki- na stronie Swarovskiego diademy są w cenie od ok. 600 - 2000 zł, więc jeśli ktoś  sprzedaje diadem za 100 zł, mówiąc, że to Swarovski to chyb przesadza...
kasieex a jakiej firmy buty kupujesz i gdzie można je znaleźć?
 :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #39 dnia: 12 Lipca 2009, 10:42 »
słusznie liliann zauważyłaś certyfikat i ceny automatycznie tak jak frezyjka pisze mają tu swoje odbicie, ale to już nie temat na forum, zasada ta sama co z perfumami oryginał i podróba 

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 12 Lipca 2009, 17:30 »
...jest taka frma Kemonart - w necie znajdziesz- pracują na Swarowskim na 100%.
Mają fajne biżu...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #41 dnia: 12 Lipca 2009, 20:59 »
Soraya też pracuje na Swarovskim, ja kupiłam bransoletkę i kolczykiu ślubne własnie od nich:) Fotki są w moim odliczanku:) Pozdrawiam!

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #42 dnia: 12 Lipca 2009, 21:42 »
Dziewczyny!!!
Bardzo dziękuje za podpowiedzi. Za tydzień mam parę dni urlopu - przejdę się do Sorayi planuję też wyjazd do Poznania - i tak musimy rozdać tam zaproszenia - więc zajrzę do Swarovskiego.
Pozdrawiam!!!

Offline kasieex
  • bywalec
« Odpowiedź #43 dnia: 19 Lipca 2009, 11:08 »
frezyjka81     buty z certyfiaktem sa w c.h. turzyn w "venezi" , w sumie w kazdej chyba kolekcji ... ja jestem bardzo zodowolna :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #44 dnia: 19 Lipca 2009, 21:11 »
kassiex
dziękuję za odpowiedź, choć szczerze mówiąc jakoś nie zauważyłam przynajmniej w ostatniej kolekcji venezi butów  "ze świecidełkami"  :drapanie:. Muszę się bardziej popryglądać.
Pozdrowionka!!!

Offline kasieex
  • bywalec
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Lipca 2009, 11:40 »
frezyjka81    zawsze mozna zapytac Sprzedawcy :) teraz pewnie bedzie gorzej , bo w kozakach do slubu .. ;) :P

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 24 Lipca 2009, 21:18 »
mam info  ;D ;D ;D ;D
do niedawna na stronie internetowej Swarovski'ego w jego firmowym netowym sklepie nie można było kupować, bo nie było opcji przesyłki do Polski...
teraz się pojawiła, ku mojej radości, bo oglądaczem tego sklepu jestem od lat
a zatem można sobie kupić oryginalne biżu ze 100% pewnością, że to Swarovski
— Richard M. Devos

Offline Gosia 1980
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 6 Lutego 2010, 00:24 »
Ja kupiłam Kolczyki Swarovskiego na Gali Ślubnej w MTS w styczniu w Szczecinie.  Tam była taka firma DagiArt, mają sklep na necie www. dagiart. eu.  Mają oryginalnego Swarovskiego, tak pięknie błyszczą :) i ceny też mają trochę niższe w porównaniu z innymi.  Znalazłam fotkę moich kolczyków.  Wkleję Wam :) tylko nie wiem czy mi się uda. . .

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #48 dnia: 6 Lutego 2010, 00:42 »
Ja dostałam od tesciowej na urodziny piękne kolczyki swarovskiego a pod choinkę mąż mi dokupił bransoletę i kolię  :Serduszka: Piękny zestaw :) W sumie jak bym tego nie dostała to sama bym na pewno nie kupiła bo by mi było szkoda takiej dużej kasy ...
A mieni się fakt , niesamowicie :) Jak jechałam autem i świeciło słońce to oslepiałam innych kierowców ;)

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -