Dziekuje wam kochane za tak mile slowa,
ciesze sie ze zdjecia tak sie podobaja,sa dla nas najcenniejsza pamiatka.
Kredyt dostalismy na konkretne mieszkanko,wiec jest juz wybrane,
kupilismy 3 pokojowe zaraz przy parku wiec mnostwo zieleni i ogolnie same piekne tereny

Czeka nas remont bo chce wszystko w tym mieszkanku zmienic,juz nie moge sie doczekac

za ok 2-3 tygodnie dostaniemy klucze....w piatek 16wrzesnia podpisujemy umowy w banku i z notariuszem i dajemy ok 2 tygodnie na wyprowadzke tej rodzince co tam mieszka...chce zeby zrobili to na spokojnie..kobieta jest 8 miesiacy ciazy...nie chce zeby sie zacharowala tylko na spokojnie maja sie przeprowadzic...takze dalismy im duzo czasu

Nas to nie zbawi a ona przynamniej przedwczesnie nie urodzi

Marcelko Misiek znalazl prace, jest z niej bardzo zadowolony tfu tfu zeby nie zapeszyc

,
niedlugo dostanie juz umowe o prace i wysylaja go na kursy na zawodowego kierowce z czego jestem mega szczesliwa bo widze jak strasznie lubi ta prace i cieszy sie z kazdego dobrego slowa szefa...mysle ze juz tu na dluzej dupke zagrzeje

;D3majcie kciuki

wiadomo..jak maz zadowolony to i zonka szczesliwa

No to co moje kochane forumowiczki...
BARDZO, BARDZO WAM DZIEKUJE ZA KAZDE DOBRE RADY..ZA WYROZUMIALOSC...ZA WYSLUCHANIE MNIE W CIEZKICH CHWILACH (MOWIE TU O ODLICZNKU

)
DZIEKUJE ZE ZE MNA BYLYSCIE JAK MIALAM PROBLEMY,DORADZALYSCIE..
ZA WASZE DOBRE SLOWA ORAZ ZA SLOWA KRYTYKI..
DZIEKI WASZEJ POMOCY TO BYL NASZ NAJPIEKNIEJSZY I NAJCUDOWNIEJSZY DZIEN W ZYCIU!!!
CIESZE SIE ZE TU TRAFILAM I ZOSTALAM

BEDE TU NAPEWNO BARDZO DLUGO BO UWIELBIAM CZYTAC WASZE WATKI!!!!!
DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE

DZIEKUJE ZE TYLE WAS BYLO W MOJEJ RELACYJCE ,JESTESCIE KOCHANE

nad zonkowym pomysle....narazie jakos nie mam weny

BUZIOLE i millego weekendu wam zycze!!