Autor Wątek: Sala Sielec  (Przeczytany 2778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dareczekk83
  • nowicjusz
  • *
Sala Sielec
« dnia: 23 Grudnia 2010, 00:14 »
Czy ktoś miał / lub będzie miał wesele w domu Przyjęć " Sielec" w Sosnowcu ???

Offline Tigri24
  • nowicjusz
  • *
Odp: Sala Sielec
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2011, 16:11 »
witam serdecznie;] jestem ciekawa opini o sali sielec. . ?jakis czas juz to wszystko funkcjonuje wiec prosze o podzielenie sie opiniami

Offline Gosia170710
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Lipca 2011, 20:58 »
Witam serdecznie :)
Nasze wesele odbyło się rok temu w "Domu przyjęć Sielec" w dniu 17. 07. 2010, mimo tego, że upłynęło już trochę czasu bardzo mile wspominamy naszą imprezę.  Wesele mieliśmy w sali bankietowej (sala krysztalowa również jest piękna,ale na tamten czas była jeszcze nie gotowa).  Obsługa wykazała się wielkim doświadczeniem i perfekcją.  Wszyscy pracawnicy, przede wszystkim Pani Menager oraz Pan Właściciel bardzo mili i sympatyczni.  W każdej chwili służyli pomocą .  Jedzenia ogrom.  Nie ma mowy tu o żadnej "oszukanej" wersji jedzenia (jak zdarza się w wielu lokalach).  Porcje bardzo duże:)Zaspokoją każdego głodomora:) Goście weselni bardzo pozytywnie zaskoczeni zarowno wystrojem sali, jak i również ilością dań jakie zostały wybrane  z menu.  Jedzenie, które zostało (ponieważ jest go bardzo dużo) zostało nam w całości spakowane do pojemników :) Na stołach przez całe wesele niczego nie brakowało.  Klenerzy cały czas donosili potrawy jak i alkohol, który był podawany w pięknych wiadereczkach z lodem, co sprawiało, że wystrój stawał się bardzo elegancki.  Wszystkim, którzy planują wesele, a nie podjeli jeszcze żadnej decyzji bądź się wahają w 1000% polecam tą sale, ponieważ cena nie jest wygórowana, a z pewnością będziecie zadowoleni z całokształu.  Jeżeli zależy Wam na super atmosferze,profesjonalnej obsłudze i wesołej zabawie do białego rana to nie ma nad czym się zastanawiać.  My z pewnością powtórzymy nesze wesele na 5 rocznicę w tym samym składzie w tym samym miejscu.  W razie pytań służę pomocą.  Zajrze za jakiś czas na forum. 

Pozdrawiam

GOSIA

Offline misiakowa_xyz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Listopada 2011, 01:21 »
pisałam już w innym wątku ale powtórzę i tu:
nie byłam wprawdzie na weselu ale mogę się podzielić moim negatywnym wrażeniem po tym jak byliśmy razem z narzeczonym obejrzeć tam obie sale.  .  .  .  Pan manager wpuścił nas na większą salę (z bardzo znudzoną miną) a gdy zaczęliśmy go pytać o konkrety: jaki mają terminy, jakie menu, co jest w cenie, za co się dokładnie płaci itp na wszystkie nasze pytania odpowiedział "wszystko jest na stronie internetowej".  .  .  po otrzymaniu trzech takich odpowiedzi na kolejne nasze pytania, przestaliśmy pytać o cokolwiek, szybko obejrzeliśmy drugą mniejszą sale i wyszliśmy.  .  .  .  fakt na stronie byliśmy, jako taki pogląd mieliśmy ale właśnie po to jedzie się oglądać salę na żywo żeby porozmawiać też na żywo z szefem, w tym o rzeczach których nie ma na stronie internetowej.  .  .  .  mimo że obie sale mają ładne zdecydowanie z tym Panem nie będę więcej omawiać szczegółów mojego wesela:)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Listopada 2011, 14:04 »
Pozory czasem mylą. Może miał zły dzień?  :)

Offline gdalena

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9.06.2012
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Listopada 2011, 22:48 »
odświeżam temat, proszę podzielić sie opiniami na temat Sielca

Offline misiakowa_xyz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 5 Grudnia 2011, 17:50 »
Cytat: obserwator link=topic=22977. msg1618957#msg1618957 date=1321880699
Pozory czasem mylą.  Może miał zły dzień?  :)

No cóż, może i miał zły dzień. . . ale takie zachowanie skutkuje moją złą opinią zarówno o nim jak i o sali . . . na pewno tam nie wrócę żeby zorganizować nasze wesele:)