Autor Wątek: Zabierz mnie proszę tam, gdzie nie kończy się świat...nasz ślub 1.10.2011  (Przeczytany 20351 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
spotkanko się szykuje  ;D ja z chęcią bym się z wami spotkała
dlaczego zespół? teraz jak macie już wybranego Dj???
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
Nic się nie martw Martula, razem na pewno wymyślimy jakieś fajne miejsce na plener   ;) Pomysł z łódkami jest super, to by było w dzień ślubu, prawda? Od razu jakąś małą  sesję na plaży można by było zrobić :) A potem w tygodniu możemy pojechać np. na jakiś zameczek (ruiny) albo w góry, albo do jakiegoś parku, albo w jurę na skałki, albo nawet nad morze jak będziecie chcieli  ;D

A co do zespołu to ja z czystym sumieniem moge polecić  http://www.obsession.pl/ Są naprawdę rewelacyjni, tyle że troszkę drogawi. Zależy ile chcecie na zespół przeznaczyć.
Promuz też bardzo fajny.

A Twoją paszczę Agatko obfocę z każdej strony, skoro klient chce  :P :P :P
Super, że się spotkamy na ślubie!!!  :przytul:
I bardzo dobrze, że macie z Pawłem odmienne zdania co do pleneru - zrobimy go w paru miejscach, żebyście obydwoje byli zadowoleni  ;D ;D

Cieszę się, że i Ciebie Moniq wreszcie poznam, bo przyznam nieskromnie że czasem podczytywałam Twoje odliczanko  :P No w końcu ślubowałyśmy tego samego dnia!  ;D Ale był upał, co nie? Maasaaakra  :Mdleje_1:

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Faktycznie Moniś wtedy był upał okropny ;)

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
dziewczyny dzięki za pomoc  :-*... też znalazłam dzisiaj obsession, spodobał nam się więc postanowiliśmy zadzwonić...i niestety termin mają już zajęty ale manager grupy powiedział że ma jeszcze jeden podobny zespół..właściwie ta sama jakość...ten sam repertuar...zastanawiamy się nad nim poważnie bo demo nam się spodobało..ta druga grupa to satisfaction..również z wokalistką..strone mają w budowie więc za dużo nie można się z niej dowiedzieć..2 pozostałe zespoły które polecała Aga sprawdze jutro..jeśli chodzi o fotki plenerowe to na pewno coś wymyślimy Aniu :) raczej nie powinno być z tym wiekszego problemu..a Wasz dzień ślubu rzeczywiście był strasznie upalny  :) dlatego ja wybrałam troszke chłodniejszy miesiąc..wspólne spotkanko jak przyjade oczywiście jak najbardziej:))mam tylko nadzieje ze wyrobię się z czasem Agatko i nie będziesz chora...teraz zmykam juz spać...jutro czeka mnie 13 godzin pracy...nadal nie znam wyników testu.. :-*dla Was

Offline moniq

• Chuck Norris
momoko ja też się cieszę że się poznamy, a wiesz że dopiero teraz zauważyłam że mieliście ślub wtedy co my  :P
upał był straszny ale jakoś dałyśmy radę, najgorętszy dzień lata, wódki przez to mało poszło, wszyscy pili napoje gazowane
a tak poza tym to jak masz na imię? bo Marta pisze do ciebie Aniu a Agatka Monika i już zgłupiałam
pomysł z plenerem fajny na pewno coś wymyślicie
Dziękujemy

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
Jestem Ania  :)  Agatka w jednym poście się pomyliła, ale trzeba jej to wybaczyć, bo chora bidulinka.
No u nas tez wódki bardzo mało poszło, ale za to zimne piwko lało się strumieniami  :) piwo i mrożona kawa, te dwie rzeczy miały największe wzięcie  ;D Powiem Ci, że w najgorszych koszmarach mi się nie śniło, że będzie aż tak gorąco! Takich upałów przecież od dziesięcioleci chyba nie było  :-\ Myślałam, że będzie takie idealne 20 kilka stopni...

Martula, a ten satisfaction też jest z Lublina? Super by było jakby prezentowali taką samą jakość jak obsession i mieli termin wolny!  :D Obsession ma zazwyczaj terminy obłożone na 2 lata w przód, ale myślałam, że może jakimś cudem...  ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Dziubolki moje Kochane!
Ja się nie pomyliłam, po prostu o tym ślubie było w nawiązaniu do Moni! Moni - Sis Martusi, gdyż wtedy byłam z Monią i dlatego na posta Anusi odpowiedziałam z użyciem imienia Moni..

trochę pogmatwałam, przepraszam.  :przytul:

Martuś i co tam z tymi zespołami?
Pewnie w pracy jesteś...

Offline moniq

• Chuck Norris
tak myślałam Agatko że chodziło ci o mnie :)

Aniu ja też aż takich upałów się nie spodziewałam, piwo u nas też goście brali, my nie mieliśmy ale na szczęście sala miała swoje także luzik, ja chciałam kupić piwko ale mąż nie chciał

Marta dziś w pracy cały dzień
Dziękujemy

Offline martu$_dg

• entuzjasta
czesc Kochane...zaraz wychodze do pracy więc tak na szybko napiszę, że nadal czekam na wyniki z tego testu... manager zespołu Satisfaction ma nam wysłać umowe..niestety jeszcze tego nie zrobił...a termin jest wolny !!!dzisiaj PM go pewnie pospieszy  ;) nie wiem skąd oni są bo na stronie akurat o tym nie jest nic napisane...odezwe się po pracy..może już coś więcej będę wiedzieć  :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
to zaliczka którą wpłaciliście Dj przepadła? :(
Dziękujemy

Offline ada1988

• Chuck Norris
trzymam kciuki za test tj za wynik.

Offline martu$_dg

• entuzjasta
siska jeszcze nie przepadła bo jeszcze się ostatecznie nie zdecydowaliśmy...jak się uda to DJ'a chciałabym przenieść na drugi dzień..ale nie wiem czy sie zgodzi...mamy fajny zespół na celowniku ale nic nie moge zdradzić, siorka nie może wszystkiego wiedzieć  :).. musimy dowiedzieć się więcej szczegółów na temat tego jakie utwory grają i jak często robią przerwy(bo najbardziej nie lubie jak ludzie się rozkręcają a orkiestra przestaje grać i siada do jedzenia).. w sumie to PM sam nie wie czego chce...szkoda tylko, że tak późno chce jeszcze coś zmieniać..co do wyników testu to nadal ich nie ma...zapomnieli chyba hehe...ale juz mnie to drażni,bo ile można czekać...może jutro.. :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ciezko Wam moze byc znalezc kogos teraz

Offline martu$_dg

• entuzjasta
w końcu po pracy...dzięki wszystkim, które trzymały kciuki za mój maestro test..niestety na 90% udało mi się uzyskać 89%  :mdleje: w związku z czym oblałam przez 1% i musze podchodzić do niego jeszcze raz  :glowa_w_mur: ... strasznie denerwuje fakt, że tak mało mi zabrakło..pociesza mnie jednak to że Angielki nie mogą zdać tego za pierwszym razem,więc swoje osiągnięcie uznaje mimo wszystko za sukces  ;) ... nie fair było to że w teście dali pytania, których nie było w książce z której miałam się uczyć  :protestuje: :ckm: ale następnym razem im pokaże !!... ze spraw ślubnych: zamówiłam zaproszenia no i zespoły, którymi jesteśmy zainteresowani o dziwo mają wolny termin 1 października ...chyba w końcu zdecydujemy się na zespół z DG.

Offline moniq

• Chuck Norris
szkoda 1% ehh no trudno następnym razem będzie lepiej, a kiedy kolejny termin?
Dziękujemy

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Uuu... szkoda.
Następnym razem sie uda!

Co to za zespół?
No i pochwal się jakie zaproszenia wybrałaś  ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
zaproszeń nie pokaże bo ja tu zaglądam  :P
Dziękujemy

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ja też jestem ciekawa zaproszeń:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline martu$_dg

• entuzjasta
dokładnie...zaproszeń nie mogę pokazać bo siorka za dużo by wiedziała  :P obecnie jestem na etapie wyboru wierszyka żeby goście zamiast prezentów dawali pieniążki  :) ale nie mogę się na nic zdecydować i chyba nic nie będę o tym pisać...

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
Co to za zespół ?? :P pochwal się :P

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
puk puk Martuś
co u Ciebie??

Offline martu$_dg

• entuzjasta
cześć Dziewczynki !! przez prace ostatnio zaniedbuje forum...w ogóle nie jestem na bieżąco..ale szefowa na urlopie, więc cała reszta pracuje więcej...co do zespołu to PM sam już nie wie czego chce :P ale prawdopodobnie będzię chyba w końcu typowa orkiestra 5-osobowa z DG..gra w niej Pm-a kolega !!! wybierzemy się do nich pod koniec miesiąca,zobaczymy jakieś materiały ale chyba są ok  :) widzieliśmy filmiki ale stare..co do zaproszeń to czekam na projekt...jakoś szybko mi z nimi poszło :) jeszcze 15 dni i będę w Polsce...ale tyle załatwiania że chyba bardzo szybko mi ten "urlop" zleci...uciekam pomału,jutro znowu ranna zmiana..buziaki  :-* :-*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Hej Martuś!
Co u Ciebie?? Pewnie od rana w pracy...

właściwie prawie dwa tygodnie i będziesz w Polsce  :skacza:

Offline moniq

• Chuck Norris
no już nie długo, myślałam że spędzimy ze sobą więcej czasu jak przyjedziesz ale pewnie zleci szybko tym bardziej że ja w pracy będę
Dziękujemy

Offline martu$_dg

• entuzjasta
nioo już tylko 11 dni i lecę Agatko  :skacza: PM ma lot rano w sobotę a ja wieczorem(bezsens..nawet nie możemy wylecieć w jednym czasie przez tą jego durną firmę  :-\....dostanie max 2 dni dlatego woli leciec rano bo jeszcze coś pozałatwia...a ja bilet kupowałam dużo wcześniej więc już nic nie zmieniam..)...sis musisz znaleźć dla mnie czas...w końcu nie jestem tam na codzień...no i sukni musimy razem poszukać tylko myślę, czy będzie kiedy skoro teraz pracujesz  :drapanie: ...coś się wymyśli... jak Walentynki u Was? bo u mnie bardzo spokojnie choć całkiem przyjemnie..PM od 3 rano na nogach więc zmęczony..a ja zarezerwowałam sobie wolne w pracy..bo myślałam że gdzieś wyjdziemy,ale zrezygnowaliśmy i zostaliśmy w domku..może wybierzemy się do kina w któryś dzień... projekt zaproszeń zaakceptowany  ;) i mam nadzieję, że dotrą do mnie jak przylecę do Polski :-* buźka

Offline moniq

• Chuck Norris
no ja mam nadzieję że znajdziemy czas na szukanie sukni, najwyżej pójdziesz z jakąś koleżanką
Dziękujemy

Offline listek

• entuzjasta
wybór sukni super sprawa :D dużo salonów jest otwartych do 19 a przynajmniej tam gdzie ja kupowałam to był do 19, a nawet można było umówić się indywidualnie na mierzenie sukien poza godzinami salonu :) także może wam się uda tak zgrać, aby razem z sis jechać :)
Ciągle czegoś brak...

Offline ada1988

• Chuck Norris
napewno znjdziesz suknie swoich marzeń!!!!
szkoda tego tetstu ale za poprawkę już mocno trzymam kciuki!

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
co do wierszyka o pieniążki my mamy:
niech się goście nie obrażą,
że tak młodzi słowa ważą,
ale teraz takie czasy,
że Ci młodzi wolą kasy.
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline martu$_dg

• entuzjasta
dzięki Asiste  ;) jednak w końcu zrezygnowałam z jakichkolwiek wierszyków..zaproszenia są w trakcie realizacji..max jutro przesyłka powinna zostać wysłana..więc może dotrze do mnie akurat jak będę w Polsce bo specjalnie tak wymierzałam  :P ...jeszcze tylko 3 dni  ;D ;D :skacza: jupiii ...a poprawka mojego testu prawdopodobnie 22 marca,także jeszcze sporo czasu...ale w pracy troche sie pozmieniało..nie podoba mi sie panująca atmosfera...szefowa non stop wkurzona na jedną pracownice..także mam powoli dość tego miejsca...może czas na powrót  ??? ???.. :-*