silie to dobrze, że do maja jeszcze pochodzisz
Moja praca już napisana, wysłana do promotorki i czekamy na werdykt (ale czytała ją też teraz na zjeździe brudnopis i powiedziała, że jest ok).
AnekPiekarek remont zakończony

Zostały tylko małe elementy do zrobienia

Także już po!

Czuję się raz lepiej raz gorzej heh Czasem brzuszek tak ciągnie, że muszę poleżeć dłuższą chwilę żeby przestało boleć... Ale jak ktoś biega jak szalony, sprząta i jeździ na studia ponad 200 km to czasem musi coś zaboleć
joannaM termometr to Microlife NC100, o taki:
http://allegro.pl/bezdotykowy-termometr-microlife-nc100-nowosc-i1501146325.htmlWróciłam z Poznania tak wymęczona, że hoho. Już coraz ciężej znoszę to siedzenie na zajęciach po kilka godzin... Mała się wierci i trudno spokojnie siedzieć w jednym miejscu. Wstaję więc i chodzę po sali
A wiecie co? Moja kochana siostra na tą sobotę zaprosiła moje przyjaciółki, bo organizuje mi Baby Shower!!! Jak mi powiedziała to byłam baaaaardzo miło zaskoczona

Będzie jedzonko, Piccollo i pogaduchy na maxa do późnej nocy! Już się nie mogę doczekać

Bo może się potem tak nie zdarzyć, że w tym gronie spotkamy się w niedługim czasie...
Poza tym wczorajsza wizyta u gina przebiegła super

Wzięłam ze sobą oprócz męża też siostrę na USG. Mała ślicznie się pokazała i wszystkie parametry są w normie. Siostra się popłakała jak ją zobaczyła... Ja i mąż też się wzruszyliśmy, nie mówiąc o lekarzu, któremu też się oczka zaszkliły... hehe
No i Anusia waży już 2480 g!!! Także trochę już z przodu muszę nosić... Ale to słodki ciężar

To tyle

Pozdrawiam Was moje drogie i dziękuję za troskę z powodu mojej nieobecności