Autor Wątek: Śnieżnobiała suknia Verise Bridal model Carolina rozmiar 34 - 36 (38)  (Przeczytany 3047 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jwisniewska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.08.2010
Witajcie dziewczynki :) Już półtora miesiąca po naszym ślubie, nadszedł czas pożegnać się z moją piękną suknią. Jestem pewna, że jej nowa właścicielka będzie wyglądać w niej cudownie.

Wybrałam tę suknię, bo jest bardzo elegancka, stonowana i nie odciąga uwagi od urody pięknej przyszłej właścicielki, a bardzo ładnie podkreśla sylwetkę i optycznie zwiększa biust, co w moim przypadku było bardzo miłe ;) . Nie jestem fanką mnóstwa falban, kokard i pstrokacizny. Jeśli ty też nie, jestem przekonana, że zakochasz się z niej tak, jak ja się zakochałam :)

Suknia zakupiona latem tego roku w salonie sukien ślubnych Pretty Woman jako nowa. Jestem jej pierwszą właścicielką.

Była w rozmiarze 38, ale została na moją miarę zmniejszona do rozmiaru 34 - 36. Brzydkie guziczki z tyłu zamieniłam na wiązanie gorsetowe, dzięki czemu suknia powinna pasować także na rozmiar 38. Dodałam także kilka drobnych drapowań na dole sukni. Wszystkie przeróbki były wykonywane przez profesjonalistkę w salonie sukien. Mój wzrost to 163cm + 6cm obcas.

Zdobienie sukni bod biustem oraz na biodrze wykonane z kryształów Svarovskiego.

Suknia jest jednoczęściowa i posiada długi, podpinany tren. Wykonana jest w całości z grubej tafty.

Jeśli macie jakieś pytania, dzwońcie śmiało - 509 117 467i pytajcie o Justynę lub piszcie maile - jwisniewska2@o2.pl odpowiem na każde pytania.

Do sukni dodaję halkę o obwodzie 3m jako prezent na nową drogę życia ;)

Welon chętnie też bym dorzuciła, ale został leciutko przypalony żelazkiem w dniu ślubu przez moją zestresowaną mamę, dlatego zachowam go sobie na pamiątkę! :)

Przymiarki możliwe za około 2 tygodnie, ponieważ oddałam suknię do profesjonalnego czyszczenia.

A oto zdjęcia sukni:

Z tyłu brak zdjęć, wygrzebałam tylko takie:

A tu zdjęcie z katalogu (to ta po lewej):

Cena jaka mnie interesuje to jedynie 1 tysiaczek :) Pozdrawiam!

Za duże zdjęcia zostały usunięte - proszę zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.
« Ostatnia zmiana: 13 Października 2010, 13:00 wysłana przez Anjuschka »

Offline jwisniewska
  • nowicjusz
  • *
Odp: Śnieżnobiała suknia Verise Bridal model Carolina rozmiar 34 - 36 (38)
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Października 2010, 19:26 »
Dzięki, zapoznałam się z regulaminem forum i przeoczyłam rozmiar zdjęć, które są umieszczone na moim serwerze. Jednak od razu zmieniłam ich wielkość. Niestety wasze forum jest nieprzystosowane i zdjecia zachowały swoje rozmiary tracąc na jakości. Zmieńcie to, bo postu chyba edytować nie można...

A admin na forum jest od tego, żeby korygować błędy, anie usuwać zamieszczone informacje...

Poniżej usunięte przez kogoś POPRAWNE zdjęcia:

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Października 2010, 19:29 »
No sorry - zdjęcia nie były poprawne, jedno miało wielkość ponad 700px, drugie ponad 1000px - a maks to 640px.
A skoro zapoznałaś się z regulaminem to wiesz że:

3. Dopuszczalną formą  jest wstawianie zdjęć bez użycia miniaturek, ale w rozmiarze nie większym niż 600-640 pikseli w dłuzszym boku. Zdjęcia nie spełniające powyższych wymogów będą kasowane bez uprzedzenia, a w przypadku ponownego naruszenia  regulaminu przez autora wątku, wątek zostanie zamknięty, a następnie skasowany z forum

Offline jwisniewska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Października 2010, 19:31 »
Powtarzam ci, że trzeba było sprawdzić jakie rozmiary ma zdjęcie faktyczne i jedyne co trzeba było zrobić, to przywrócić rzeczywistą wielkość. Ah, widzę admin tutaj wystarczy, że potrafi pisać poprawnie ortograficznie :)

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Października 2010, 19:36 »
Owszem, jedno zdjęcie było przeskalowane na mniejsze - jednak i tak nie było to maks 640px.
Moim obowiązkiem nie jest poprawianie postów użytkowników, tylko pilnowanie, aby stosowali się do regulaminu, a w regulaminie jest napisane, że zdjęcia niespełniające wymogów regulaminowych - będą USUWANE!!!

A w ogóle to zdjęcia z dobrym rozmiarem zostawiłam - także nie było to moje widzimisię, że dwa zdjęcia usunęłam - zły rozmiar = usunięcie z posta.

Offline jwisniewska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Października 2010, 19:38 »
Nie będę się sprzeczać, bo widzę, że z wiedzą informatyczną kiepsko :) Zapraszam do kupna

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Października 2010, 19:41 »
Proszę nie osądzaj mnie, skoro nie wiesz jak jest.
Mogłam zdjęcia przeskalować na mniejsze używając np. [ img width=448 height=336 ], ale powtarzam kolejny raz - należy trzymać się regulaminu i skoro wklejasz zdjęcia, to powinnaś zadbać o ich rozmiar.
Koniec tematu.

Offline jwisniewska
  • nowicjusz
  • *
Suknia ślubna Verise model Carolina rozm 34 36 38
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Listopada 2010, 11:37 »
Mam do sprzedania przepiękną, śnieżnobiałą suknię ślubną z kolekcji Verise Bridal - model Carolina. Dzięki wiązaniu gorsetowemu suknia będzie pasować na Panny Młode w rozmiarach 34, 36 i 38.

Wybrałam tę suknię, bo jest bardzo elegancka, stonowana i nie odciąga uwagi od urody pięknej przyszłej właścicielki, a bardzo ładnie podkreśla sylwetkę i optycznie zwiększa biust. Nie jestem fanką mnóstwa falban, kokard i pstrokacizny. Jeśli ty też nie, jestem przekonana, że zakochasz się w niej tak, jak ja się zakochałam.

Suknia zakupiona latem tego roku w salonie sukien ślubnych Pretty Woman jako nowa (posiada oryginalną metka Verise). Jestem jej pierwszą właścicielką.

Była w rozmiarze 38, ale została na moją miarę zmniejszona do rozmiaru 34 - 36. Brzydkie guziczki z tyłu zamieniłam na wiązanie gorsetowe, dzięki czemu suknia powinna pasować także na rozmiar 38. Dodałam także kilka drobnych drapowań na dole sukni. Wszystkie przeróbki były wykonywane przez profesjonalistkę w salonie sukien.

Mój wzrost to 163cm + 6cm obcas, jednak po zlikwidowaniu drapowań lub założeniu węższej halki suknia może pasować nawet na wzrost do 175cm.

Zdobienie sukni bod biustem oraz na biodrze wykonane z kryształów Svarovskiego.

Suknia jest jednoczęściowa i posiada długi, podpinany tren. Wykonana jest w całości z grubej tafty.

Do sukni dodaję halkę o obwodzie 2m jako prezent na nową drogę życia

UWAGA suknia jest wyczyszczona chemicznie przez salon sukni ślubnych, wiec wygląda jak nowa.

Cena jaka mnie interesuje to 1000zł. Zapraszam na przymiarki!

Jeśli macie jakieś pytania lub chcecie zobaczyć więcej zdjęć, dzwońcie śmiało lub piszcie smsy - 509 117 467 lub maile - odpowiem na każde pytania.

JAKO GRATIS ODE MNIE - SZAL z tiuli o dł 2,5 metra

Dwa pierwsze zdjęcia za duże. Pierwsze miało rozmiar: 650px × 664px, drugie 530px × 676px. Maks. to 640px najdłuższy bok.

« Ostatnia zmiana: 26 Listopada 2010, 12:14 wysłana przez Anjuschka »

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Listopada 2010, 12:17 »
Proszę nie tworzyć nowego wątku dla tej samej sukni - nie potrzebnie robić się będzie bałagan.