Witajcie dziewczynki

Już półtora miesiąca po naszym ślubie, nadszedł czas pożegnać się z moją piękną suknią. Jestem pewna, że jej nowa właścicielka będzie wyglądać w niej cudownie.
Wybrałam tę suknię, bo jest bardzo elegancka, stonowana i nie odciąga uwagi od urody pięknej przyszłej właścicielki, a bardzo ładnie podkreśla sylwetkę i optycznie zwiększa biust, co w moim przypadku było bardzo miłe

. Nie jestem fanką mnóstwa falban, kokard i pstrokacizny. Jeśli ty też nie, jestem przekonana, że zakochasz się z niej tak, jak ja się zakochałam

Suknia zakupiona latem tego roku w salonie sukien ślubnych Pretty Woman jako nowa. Jestem jej pierwszą właścicielką.
Była w rozmiarze 38, ale została na moją miarę zmniejszona do rozmiaru 34 - 36. Brzydkie guziczki z tyłu zamieniłam na wiązanie gorsetowe, dzięki czemu suknia powinna pasować także na rozmiar 38. Dodałam także kilka drobnych drapowań na dole sukni. Wszystkie przeróbki były wykonywane przez profesjonalistkę w salonie sukien. Mój wzrost to 163cm + 6cm obcas.
Zdobienie sukni bod biustem oraz na biodrze wykonane z kryształów Svarovskiego.
Suknia jest jednoczęściowa i posiada długi, podpinany tren. Wykonana jest w całości z grubej tafty.
Jeśli macie jakieś pytania, dzwońcie śmiało - 509 117 467i pytajcie o Justynę lub piszcie maile - jwisniewska2@o2.pl odpowiem na każde pytania.
Do sukni dodaję halkę o obwodzie 3m jako prezent na nową drogę życia

Welon chętnie też bym dorzuciła, ale został leciutko przypalony żelazkiem w dniu ślubu przez moją zestresowaną mamę, dlatego zachowam go sobie na pamiątkę!

Przymiarki możliwe za około 2 tygodnie, ponieważ oddałam suknię do profesjonalnego czyszczenia.
A oto zdjęcia sukni:
Z tyłu brak zdjęć, wygrzebałam tylko takie:

A tu zdjęcie z katalogu (to ta po lewej):

Cena jaka mnie interesuje to jedynie 1 tysiaczek

Pozdrawiam!
Za duże zdjęcia zostały usunięte - proszę zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.