Autor Wątek: Czy ktoś korzystał z usług STAGE-MUSIC- agencji artystycznej?  (Przeczytany 4430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kati_ana

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08-2012
Tak jak w temacie czy ktoś korzystał z ich usług? A dokładnie interesuje mnie zespół SILVANO oraz DE JA VU?
Pozdrawiam.

Offline kati_ana

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08-2012
Odp: Czy ktoś korzystał z usług STAGE-MUSIC- agencji artystycznej?
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Listopada 2010, 20:22 »
Cytat: kati_ana link=topic=22573. msg1404558#msg1404558 date=1289232660
Tak jak w temacie czy ktoś korzystał z ich usług? A dokładnie interesuje mnie zespół SILVANO oraz DE JA VU?
Pozdrawiam. 

Offline FLOTKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Lutego 2011, 18:39 »
Ciekawa jestem waszych opinii. Silvano to zespół który dawniej nazywał się NON STOP, ale chyba tez skład się trochę zmienił. Jak dla mnie Non Stop grali superowo, jak oceniacie Silvano ????

Offline TomaszYB
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Lutego 2011, 18:00 »
ZESPÓŁ NON STOP NAPRAWDE SUPER ZESPÓŁ
SILVANO NIE POLECAM
PAMIĘTAJ ŻE BIORAC ZESPÓŁ Z TZ.  AGENCJI PŁACISZ WIĘCEJ

Offline Gabriela
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Lutego 2011, 11:34 »
Miałam okazję byc w tym roku na sylwestra w ośrodku rekreacyjnym na jurze, znalezlismy sie tam z narzeczonym trochę przypadkiem ale bardzo się z tego cieszę bo mielismy się okazję bawic przy zespole silvano, nie zaczelismy jeszcze wtedy szukac zespołu na Nasze Wesele, ale bardzo nam się spodobała ich muzyka i sposób w jaki prowadzili imprezę i po nowym roku podpisalismy z nimi umowę.  nie wiem skąd powyzsza negatywna opinia ale po wlasnych doswiadczeniach wiem ze lepiej polegac na swojej opini co do muzyki zespołu jesli sie bylo na imprezie, niz polegac na czyjejs,  niczym nieuzasadnionej.  znalazlam filmiki na you tubie z zespolem silvano i  non stop i bardzo sie ciesze ze podjęłam taką decyzję bo wokale są nieporównywalne.  pozdrawiam zespół i do zobaczenia w sierpniu;)  

Offline moniaso26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Grudnia 2011, 11:57 »
A ja BARDZO POLECAM!! Zespół Silvano z Dąbrowy Górniczej sprawił, że nasze wesele było "niezwykłe".  Mieliśmy wesele 01. 10. 2011r.  oprawa muzyczna w wykonaniu tego zespołu przeszła nasze oczekiwania:) Goście byli zachwyceni! Świetne wykonanie wokalistów, rewelacyjny wykon perkusisty. . .  idealne brzmienie.  Ponadto prezentują się nienagannie:) Wszelkie uzgodnienia przed weselem przebiegały bezkonfliktowo. 
Rewelacyjny zespół.  Jakby ktoś potrzebował dodatkowej opinii, ma jeszcze jakieś pytania to służę pomocą :)
Pozdrawiam i życzę udanych zabaw weselnych :)   

Offline jamesonka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 5 Czerwca 2012, 22:14 »
U nas zespól "Silvano" zagral w 6cio osobowym skladzie bo chcielismy rowniez saksofoniste, nie bylo problemu... i wiecie co *cenzura* dali rade !! Wesele bylo super, zarowno nam sie podobalo jak i gosciom. Polecam ich naprawde z calego serca :)

Offline Katarzyna i Michał
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.05.2015
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Czerwca 2015, 20:23 »
Zespół Silvano przygotował oprawę muzyczną na naszym weselu 30. 05. 2015.  Z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół za ich profesjonalizm, elastyczne podejście do klienta oraz zrealizowanie oryginalnych życzeń ojca Młodej ;) Zróżnicowany i dobry repertuar i świetne wykonanie.  Goście chwalili, a my razem z nimi :) Polecam!