Miała na swoim weselu zespół
TILL BAND MUSIC i stwierdzam, ze jest on rewelacyjny

Zespół sklada sie z 3 facetów - 2 gra na klawiszach a jedne śpiewa niezwykle czystym dobrym głosem (prywatnie śpiewa tenorem w operze) jest strasznie sympatyczny. . . Grają kawałki bardzo łatwe i ciekawe dla ucha, każdego porwią do tańca. U mnie prawie cały czas goście byli na parkiecie, a kiedy nasi przyjaciele zaczeli w czasie przerwy śpiewac jakąś piosenke np: a kto się w sytczniu urodził, to sami od siebie podeszli i zaczeli grać i akompaniować śpiewającym gościom. Trafiłam na nich przez przypadek przez internet, zresztą widzę - jak reszta. Stwierdzam, ze to był strzał w dziesiątkę. Goście tak dobrze się bawili, że prosiliśmy ich o dłuższe granie o godzinę, nie było problemu

(za dopłatą sie wie). Prosiliśmy też żeby zabawy były bez podtekstu seksualego i takie też były - wszsytko było idealneee. Nie robili długich przerw a w czasie obiadu puszczali komercyjne kawałki. Jestem osobą która bardzo zwraca uwagę na szczegoóły i drobnostki i pewnie tak jak każdy, chciałam mieć naprawde dobry zespoł przy którym wszyscy dobrze bawiliby się a ten zespół, nie był dobry ON BYŁ REWELACYJNY!!!!