Autor Wątek: ślub w USC na zamku  (Przeczytany 17908 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Odp: ślub w USC na zamku
« Odpowiedź #30 dnia: 14 Stycznia 2010, 01:03 »
byliśmy tak zaaferowani sytuacją, że za diabła nie pamiętam ani ja, ani mój mąż co to było, coś tam sobie pan brzdąkał na klawiszach  ::)
na końcu był tradycyjnie Mandelson  :drapanie:  głowy nie dam uciąć

na 100% pamiętam tylko, że pytano się nas o fotografa  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline cebulinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 14 Stycznia 2010, 01:15 »
dzięki
hmmm. . . .
My chcieliśmy na ślubie mieć piosenkę przy której się poznaliśmy :D Dzwoniłam do nich ale nikt nie odbiera :-\

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #32 dnia: 14 Stycznia 2010, 10:31 »
Bo tam bardzo ciężko się dodzwonić :)

Nam też grał jakiś Pan - ale co to w ogóle nie pamiętam :)

Offline ksena7
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #33 dnia: 14 Stycznia 2010, 18:02 »
Mam pytanie czy ktoś zna jakis sposob żeby USC zgodziło sie udzielic ślubu o godź 16. Szczerze mówiac godzina zwaliła mnie z nóg 13. 30 niestety póżniejsze byly zajęte , a pani w urzedzie powiedziala ze daja śluby do 15. Nie chce mi sie w to za bardzo wierzyc bo na forum kilka osob pisalo ze bylo na ślubie o 16.  Najwiekszy problem to co zrobić z goścmi miedzy ślubem a weselem, bo my to sobie poradzimy(albo sesja zdjeciowa albo cos innego). Przeciez  nie zabiore 50 osob na sesje, chociaz moze byloby oryginalnie :)
Ja i mój narzeczony bierzemy ślub w USC własnie o 16-stej i z godziną nie bylo zadnego problemu,a nawet pani w urzedzie zarezerwowala dla nas termin,bo ja czekalam na moj akt urodzenia;)

Offline mamba2545

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: usc 5 czerwiec 2010
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Stycznia 2010, 19:37 »
dziewczyny mam pytanko jak chcę ślub na zamku to zarezerwować termin trzeba na zamku czy na armii krajowej? i od której  w razie czego jest czynne na zamku? serdeczne dzięki.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #35 dnia: 27 Stycznia 2010, 19:42 »
W USC na Armii Krajowej :) Tam składasz wszystkie dok, płacisz i rezerwujesz termin.

Offline jamajca0
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03-06-2011
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Listopada 2010, 19:30 »
Widzę po wypowiedziach, że sporo się zmieniło w USC, tzn.  ze starszych wypowiedzi wynika, że jeszcze dwa lata temu urzędnicy niechętnie rezerwowali późniejsze godziny ślubów.  Dzisiaj dzwoniłam do USC przy Urzędzie Miejskim i okazuje się, że po godzinie 15tej bez problemu można zarezerwować uroczystość zarówno w piątek jak i w sobotę.  Oczywiście trzeba odpowiednio wcześniej zgłosić się do Urzędu tzn.  najwcześniej równo pół roku przed planowanym dniem ślubu, najpóźniej zdaje się że jeden miesiąc i jeden dzień przed.  Ja będę warować pod drzwiami urzędu od 7:30, żeby mieć pewność, że będę mogła wybrać godzinę 17tą ewentualnie 16:30, jeszcze się zastanawiam.
Pozdrawiam przyszłe żonki  :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #37 dnia: 5 Listopada 2010, 22:39 »
A z tego co wiem to USC na Zamku jest w remoncie teraz.. i wszystkie śluby odbywają się w USC w Dąbiu. Ale moż na "sezon ślubny" będzie już czynne :)