Autor Wątek: "Nieważne co w życiu osiągniesz...ważne kogo będziesz miał u Swego boku" 9.07.11  (Przeczytany 39266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Wszystkiego dobrego Żanetko w Nowym Roku!

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
Dziekuję za Noworoczne życzenia!  :-*
Sylwester był naprawdę udany!
No i jak obiecałam napisze wam co przygotowaliśmy :P Był to sylwester przebierany :P
Było 11 osób :P W tej licznej grupie znalazły się króliczki playboya :P diabełki, aniołki, bob budowniczy, jeden kolega przebrał się nawet za Gracjana tak sławnego ostatnimi czasy ( nie wiem czy kojarzycie :P ) była jedna kotka i kolega w stylu Majkela Jacksona .
Ja się przebrałam za Pipi langstrumpf a PM za Flinstona :D były Tańce, potem wyszliśmy na śnieg rzucaliśmy się śnieżkami poleciała muzyka z głośników wielkie odliczanie, potem otwarcie szampana, ze względu na zwierzątka nie mieliśmy petard za to były zimne ognie i ognisko :)  W 2010 roku mieliśmy tak samo i potem wszyscy ręce w górę do zdjęcia pokazywali dziesiątki a w tym roku się śmialiśmy że niestety tylko chłopcy mogą pokazać jedenastki :D ale żaden się nie odważył :P
Jedzonka było multum.. każdy miał wziąć coś ze sobą. balowaliśmy tak przez 3 dni :) Nowy rok spędziliśmy na powietrzu urządzając spacer potem były zjazdy z górki na workach ze sianem :D ale ubaw :) ślizganie się po zamarzniętym stawie. w niedziele było raczej spokojnie bo wszyscy już myśleli o powrocie no i o tym że w poniedziałek trzeba iść do pracy...
Jak będę miała zdjęcia to wrzucę :D

a ze spraw ślubnych... poszukiwania butów ślubnych! :)

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Jejku! No to ostro pobalowaliście :D Super! Fotek już nie mogę się doczekać :P

A co do butów - no i dobrze, bo może na jakąś fajną wyprzedaż trafisz ;)
A gdzie będziesz szukać? ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
Fajną sobie zrobiliście imprezkę  :) :) ;) sama bym się kiedyś na taką wybrała...może jakieś foteczki? :P

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
hejka! mogę dołączyć?? Powodzenia w poszukiwaniu butów :) Masz już jakąś wizję??

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Znajdą się wymarzone buciki, na pewno :) Zaraz wchodzi kolekcja wiosenna, będą kolorowe buciki :)

Fajnie z takim przebieranym Sylwestrem :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Fajny Sylwester!  ;D ;D ;D
Lubie przebieranki  :D ;)

Wrzucaj zdjęcia  ;)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Faktycznie Sylwester świętny.
Pomysł rewelacja :)

Offline neta88sc

• maniak
no to parę fotek :)
ja po prawej :)

Mój Pm :P ma w sumie mało zdjęć bo cały czas latał z aparatem :D

ognisko :)

Szampan

Tańce ;P

Jeszcze nie wszystkie zdjęcia do mnie dotarły wiec potem jesio wkleję ze spaceru i inne :)
PM wziął sobie piątek wolny wiec jedziemy na wieś trochę odpocząć :)

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Ale super imprezka :D Zaproś mnie na następnego Sylwestra  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
I mnie  :skacza:

Offline marcella

• Chuck Norris
Ale super imprezka :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Super imprezka!  ;D

Offline martu$_dg

• entuzjasta
widać, że zabawa udana  ;D

Offline kaassia

• Chuck Norris
Jejku, imprezka widzę super! :D
No i fajnie, że robicie sobie wolne :D
Mam nadzieję, że jak wrócisz to będziesz bardzo wypoczęta i znajdziesz dla nas troszkę czasu ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline neta88sc

• maniak
no i powróciłam po tym dłuuugim weekendzie :P No sylwester udał się w 100 % :P i jeśli teściowie sie na przyszły rok nie wprowadzą do domu to mam nadzieję że zrobimy powtórkę wiec dziewczyny... jest szansa  :brewki: odpoczęliśmy trochę przez ten weekend :D w sumie cały czas leniuchowaliśmy chodziliśmy na spacerki ( aż całe buty przemoczyłam ;P ) podsumowaliśmy trochę nasze wydatki weselne :) rodzice sobie zorganizowali kolejne spotkanie ( bardzo im się spodobały takie spotkania i od naszych zaręczyn to chyba 5 raz już się spotkali ;P )
poza tym zamówiłam welon do rzucania na oczepiny :) taki jak ten http://allegro.pl/p-luidii-tradycyjny-welon-welony-nowe-zobacz-i1398125925.html :)

odezwali się do mnie z tego hipermarketu co stałam na święta i chcą żebym dalej promowała firmę którą promowałam :P  wiec jest praca co prawda nie jest to na etat ale na zlecenie wiec jest narazie ok. zgodziłam sie ale uprzedziłam kobietę ze jak znajdę prace na umowę o pracę to będę musiała zrezygnować.
Buty przymierzałam aż w Piotrkowie  :P bo tam byliśmy na ten długi weekend :) kobieta w sklepie zaczęła mnie straszyć rozwodami i nieszczęściami i stwierdziłam że wychodzę :P
aa tak to .... PÓŁMETEK :P ...w sumie wczoraj minął :P ojjjj coraz bliżej :D:D:D
Buziaki dla zaglądających :*

Offline kaassia

• Chuck Norris
Super, że Wam się rodzice tak zgadzają ;)
Bo moi na Mamę Pawła są tak samo uczuleni, jak my :P

Welon bardzo fajny ;)
A na głowie będziesz miała inny czy diadem czy coś jeszcze innego? ;)

Super, że z praca się układa :D jakoś to będzie, nie martw się ;) Ale szukaj czegoś na umowę o pracę...bo wiesz jak to jest...później braknie Ci malutko do emerytury i klapa  :-\

Już niebawem ;)
Aż się doczekać nie mogę ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline marcella

• Chuck Norris
A welon będziesz mieć tylko do rzucania??? Bo ja też raczej nie będę mieć welonu i tak myślę właśnie czym rzucać  :drapanie:
Super, że rodzinka tak się zgrała.. oby tak dalej!!!!!

Offline martu$_dg

• entuzjasta
to w takim razie powodzenia w znalezieniu stałej pracy na umowe o prace  :ok:  :)

Offline neta88sc

• maniak
marcella :) tak w ogóle to z apomniałam w tym wirze podziękować że jesteś u mnie w wątku :) :Daje_kwiatka:
jeśli chodzi o welon to ten kupiłam żebym mogła go potem podarować dziewczynie która go złapie. Pozatym ja chce mieć welon :D i to taki 3 warstwowy i długiiii :P ale jeszcze nie wiem czy na taki się ostatecznie zdecyduje bo do mojej sukni chcę dopinany tren. jeśli uda mi sie go załatwić to długi welon nie będzie potrzeby.  A po ślubie swój welon sobie zostawię. mam taki pojemniczek z moimi rzeczami z chrztu i z komuni to i ze ślubu zostawię co nieco :)
jeśli chodzi o pracę to fajnie że teraz mam coś  ale jednak praca na umowę była by dla mnie bardziej korzystna... tutaj pracuje na telefon i każdy dzień jest dla mnie zagadką... mam zamiar się przejechać do urzędu pracy może bedą jakieś nowości...
a rodzice ;P cieszę że sie dogadują :) oby było tak zawsze :P

zamówiłam kartki żeby dodrukować do zaproszeń tekst żeby kfiotki zastąpić czymś innym:P i myślę i myślę.... nad tym co chcemy i jak to ubrać ładnie w słowa :) ... i wymyślić nie mogę ;P chyba nie mam weny dziś :P

aaa i wczoraj był u mnie ksiądz na kolędzie i było ok :D pogadaliśmy powypytywał o PM wiec wszystko będzie ok. po feriach mamy się zgłosić po pozwolenie na ślub poza parafiami :)

Buziaki wieczorne dla czytających :*:*:*

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To do przodu :)
Jej już 5 u Ciebie na suwaczku, kiedy to zleciało  :o

Nie spotkałam się nad dawaniem rzucanego welonu nowej PM - ale ciekawy pomysł  ;D

:-* zostawiam

Offline marcella

• Chuck Norris
U mnie w rodzinie też oddaje się welon nowej pannie młodej.. Ja mam tren i wszyscy mi mówią, że taki długi to już nie pasuje.. a małego to ja nie chcę.. zresztą chyba zostanę przy samym kwiatku ;D

Offline neta88sc

• maniak
dlatego też jak zamawiałam suknie ( bo według wzoru nie mam trenu) poprosiłam o możliwość dokupienia trenu dopinanego. No i teraz w 2 połowie stycznia mam iść na ściągnięcie miary wiec może będzie już coś wiadomo w tej sprawie. Jak będzie tren to nie będzie długiego welonu a jeśli trenu nie będzie- to będzie długi welon :P
dziewczyny z Sosnowca i okolic znacie może jakieś fajne szkoły tańca ?? ;P pomyśleliśmy z PM że czas może poćwiczyć nasz taniec :P bo ogólnie mój Łukasz nie jest zbyt Gibki :D No i potrzebuję jakiś namiarów... wiem że w Katowicach jest szkoła tańca "Awangarda" no ale na tym się kończy moja wiedza..

buziaki wieczorne :*

Offline neta88sc

• maniak
gdzieś znikł mój suwaczek  :zdziwko: :beczy:

Offline kaassia

• Chuck Norris
Wiesz, no jest tego dużo u nas. Wpisz sobie w google taniec dla nowożeńców sosnowiec. Jest klub kiepury, jest eurodance-art, jest tego mnóóóśtwo! ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline neta88sc

• maniak
juz pytałam wujka google :P no faktycznie sporo :P tylko gdzie się wybrać :P

Offline kaassia

• Chuck Norris
Sprawdź ceny przede wszystkim I terminy, żeby Wam pasowało, bo to nie takie łatwe...
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline marcella

• Chuck Norris
Jak tam kurs tańca i księga gości??

Offline neta88sc

• maniak
Byliśmy wczoraj w klubie Kiepury i tam są organizowane takie kursy tańca dla narzeczonych grupowe jak i indywidualne. W lutym mają być zapisy wiec najprawdopodobniej będziemy tam się zapisywać. Cena nie jest wygórowana wiec najpierw pójdziemy na zajęcia grupowe a potem ewentualnie na indywidualne już konkretnie pod pierwszy taniec czegoś się nauczyć :)
Dziś byłam na zdjęciu miary w salonie. W czerwcu mam przyjechać na przymiarkę. Jeśli chodzi o suknię to będzie tren :) wiec długi welon odpada.  Już dziś potwierdziłam że kolor ma być ecru choć do końca nie jestem przekonana :P
Marcella jeśli chodzi o księgę gości to właśnie ją projektuję :P tzn szukam zdjęć itp. nie wiem czy czasem nie poczekamy do wiosny i nie zrobimy sobie jakiejś sesji w plenerze i ją nie umieścimy w księdze...tak żeby to jakoś fajnie wszystko wyszło :)
Poza tym praca i praca ...

Offline kaassia

• Chuck Norris
No i super...w Kiepurze dobrze uczą :D

A przymiarka dopiero w czerwcu? Nie za późno?

Świetny pomysł z tą sesją w plenerze do Księgi :D
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo