Autor Wątek: Między innymi pytania o ZASADY.  (Przeczytany 27201 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: Między innymi pytania o ZASADY.
« Odpowiedź #60 dnia: 4 Października 2010, 18:33 »
widzę,ze nadal nie rozumiecie czym jest  żółta kropa ( ostrzeżenie) a czym jest ban...

przy kropie mozna  umieszczać posty na  forum.. ostrzezenia są tylko czasowe ale utrzymywane do czasu gdy user nie uspokoi się...

przy banie zawiesza się usera.. nie napisze nic... jesli zarejestruje się ponownie pod innym nickiem - jest ban IP... bany sa czasowe i stałe
madziqu.. zibi jest  zbyt zajęty żeby się z nimi uzerać... już napisał co myslał.. teraz będzie działał...
« Ostatnia zmiana: 4 Października 2010, 22:41 wysłana przez monia »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #61 dnia: 4 Października 2010, 18:43 »
Dziewczyny - przesadzacie.
Aż się nie chce komentować tego całego zamieszania.

Chyba jasno było napisane, że jak się uspokoicie i doprowadzicie podpisy do porządku - to żółte kropy znikną.
Dla mnie Wasze podpisy są śmieszne - bo śledziłam wszystkie wątki i wiem o co chodzi - dla osoby trzeciej rzeczywiście mogą być tylko przytoczeniem regulaminu.
No i wszystkie macie ten sam obrazek - owszem, jednostkowo on nic nie znaczy - ale grupowo dla mnie już tak.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #62 dnia: 4 Października 2010, 22:38 »
Ja Was wszystkich bardzo proszę. Weźcie na wstrzymanie...

W sumie gdybym była nowym użytkownikiem i przeczytała ten temat to wiedziałabym, że wszystko mi ujdzie na sucho ::) A kłótnie są na porządku dziennym...

Zibi, jako administrator chyba powinieneś być jak bardzo cierpliwy rodzic- w końcu taką ilością "dzieci" jaką ty masz (forumowicze) nie każdy może się pochwalić :P A że to jeszcze w większości baby to i konflikty murowane i anielska cierpliwość wymagana ;D ;D ;D ;D ;D ;D Osiwieć można z nadmiaru trosk ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #63 dnia: 5 Października 2010, 08:59 »
Znowu mojego posta nie umieszczono ::) ::) ::) 

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #64 dnia: 5 Października 2010, 11:07 »
Aby uciąć wszelkie dalsze akademickie dyskusje dotyczące kropoek, kasowania itp.

1. na zawodach sportowych ostatnie zdanie także nalezy do sędziego!
2. sedzia także bywa omylny (jest tylko człowiekiem) co nie zmiena pkt 1.

nie przypomnam sobie aby po podjęciu jaiejkolwiek decyzji sędzia musiał tłumaczyc każdemu dlaczego taką podjął, albo słuchac, że zdaniem zawodnika to bzdura. ( w piłce nożnej taka dyskusja kończy się czerwoną kartką) !
nie zauwazyłem też aby np zawodnicy głosowali za albo przeciw decyzji sędziego, demokracja nie w takich sprawach sensu!
takie są zasady i już, kto ich nie akceptuje nie gra.

i na tym zakończmy dyskusję.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #65 dnia: 5 Października 2010, 11:43 »

Chyba jasno było napisane, że jak się uspokoicie i doprowadzicie podpisy do porządku - to żółte kropy znikną.
.

Nie, nigdzie to nie było wyraźnie napisane PUBLICZNIE. A jeśli było to przytocz mi cytat, proszę.

Jak już napisałam w swoim wcześniejszym poscie, który nei został wyświetlony, jeszcze przed postem madziq powinien być- weźmy wszyscy na wstrzymanie, proszę. Postarajmy się nawzajem nie prowokować... Każdy ma swoje racje a my chcemy naprawdę mieć spokój- chociaż w tym wątku. Ale jak ktoś nas obraża to się dziwicie że dziewczyny reagują złością. Po tygodniu szarpania nerwów naprawdę wszyscy mają dość i pisanie tekstów w stylu :
coś się komuś nie podoba to niech zniknie z forum i założy bloga z hasłem dostępu tylko dla wtajemniczonych...

naprawdę nikomu nie pomaga. Jedną stronę rozumiem doskonale, bo jak widać jestem jedną z ukaranych i drugą też staram się rozumieć- wbrew pozorom. Więc Was prosiłabym o to samo. :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #66 dnia: 5 Października 2010, 14:36 »
J
Zibi, jako administrator chyba powinieneś być jak bardzo cierpliwy rodzic- w końcu taką ilością "dzieci" jaką ty masz (forumowicze) nie każdy może się pochwalić :P A że to jeszcze w większości baby to i konflikty murowane i anielska cierpliwość wymagana ;D ;D ;D ;D ;D ;D Osiwieć można z nadmiaru trosk ;)

święte słowa, dlatego sie staram jak mogę.

a propos wików, jak dla mnie mogą sobie zostać, tyle, ze czuję sie własnie tym zajączkiem.:)