Autor Wątek: Oto jest Miłość..dwoje ludzi spotyka się przypadkiem..06.08.2010r Alicja i Filip  (Przeczytany 13520 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Nadrobiłam :)

Pieknie wygladałaś..niestety załapałam sie tylko na fotki z oczepin, ale czekam na sesję ;)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Cudnie, pięknie i czekam na ciąg dalszy  :D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
Witam Moje Forumki  :hello:
Maggi  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
tak jak obiecalam czas na fotki z sesji..tylko na poczatek wyjasnie  :P wloski scielam tuz po weselu  ::)  takze na sesji mialam juz krociutkie wloski  ;D nie mialam pomyslu co z robic z dlugimi ..nie chcalam znow isc do fryziera ..bo po prostu przed sesja nie mialam czasu..a ze juz wczesniej planowalam sciecie wloskow wiec sesja byla idealna okazją  ::) tak zeby cos zmienic  :P
na poczatek moje najulubiensze zdjecie..wydrukowalismy je w formacie 60x80 i powiesilismy w salonie  ;D ahhh i nie ma dnia zebym sie na nie nie wpatrywala  ::) :P   ;) 

By alinka692 at 2010-11-11

a na tym zdjeciu nasze nogi i buty wygladaja oblednie..jak z komiksu rysunkowego  ;D

i nastepne:

a tu wrazenie jakbysmy stali za jakas szyba..  :)

okey na razie tyle..zaganiana jestem...uciekam..milego dlugiego weekendu  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
fotki fantastyczne :):):) trafiliscie na swietnego fotografa :) ladnie Ci z ta fryzurka :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline jamesonka

• użytkownik
  • **
WOW super no i fryzurka Ci taka pasuje!
Wy sie lenice a ja w pracy :(

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Rewelacyjne zdjecia !!!Zakochalam sie w Nich !!!

OOooooo 60x80 :o?Jakie wielkieeeee !!!

My tez wydrukowalismy zdjecie z sesji , ale o wiele mniejsze , 24 na cos tam ... W porownaniu dl Twojego jest malutkie  :D.Chcielismy o wiele wieksze, takie jak Wy , ale u mnie w miasteczku takich wielkich nie robia  :-[ ::).

A mozesz zrobic zdjecie , jak fotka Wasza prezentuje sie na scianie?Jestem bardzo ciekawa.

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
wkoncu zobaczylam Twoj avatarek w powiekszeniu ;D widac ze trafiliscie na fantastycznego fotografa,cudne kolory i pomysl na sesje :D a fryzurka, rewelka ;)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
Świetna fryzurka, cudowne zdjęcia i piękna para  ;D  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Przepiękne zdjęcia!

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
No pięknie, zdjątka cudne, śmieszne i "z humorkiem ;) Naprawdę FAJOWE ;D ;D

Jeszcze, jeszcze ::) ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Super foty!
Jak te grafitti się przydaje  :D Kurde, przebiegam tamtędy niemal 2 razy w tygodniu, a nie pamiętam czy ono tam jeszcze jest, ale chyba nie, bo takie kolory rzuciłyby mi się w oczy  :)
Bardzo fajna fryzurka  :)

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
Fryzura świetna....
zdjęcia obłędne.... to na tle grafitty świetne.... nigdy nie pomyślałabym że można tam zrobić takie piękne zdjęcia

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
Dziekuje Dziewczyny za tyle miłych komentarzy   :-* :-* :-* ..jestescie Kochane  :Daje_kwiatka: :Serduszka:
..wpadlam tylko na chwilke..caly dzien sprzatam i pichce w kuchni bo jutro z samego rana przyjezdza do Nas moja Ukochana Rodzinka..takze mam mase roboty..wpadlam tylko zeby wrzucic fotki o ktore prosila Agulla  ;)  ..jak sie wyrobie ze wszystkim to jeszcze dzis postaram sie wrzucic inne z sesji  ;D  ..co do tych ponizszych zdjec to obrazy nasze nie sa jeszcze w pelni gotowe..jak tylko znajde troche czasu to je oprawimy w jakas fajna ramke..na razie musza byc w antyramie  ::)  ..zdjecia oczywiscie nie oddaja uroku ..sa jakies takie ciemne no i nie wygladaja na tak duze jak sa w rzeczywistosci  ::)  ..salon mamy oliwkowo-siwo-bialy takze taki kolorowy obraz jest mała odskocznia i fajnym akcentem  :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty:  ..drugi obraz znajduje sie w naszej sypialnii..tam jest dosc ciemno wiec dobrze nie widac  ???  ..kolory: śliwka na scianie..lawenda na suficie..a obraz zielony  ::)   ::)  wiec tak jakos nie bardzo pasi ..ale jest jak jest.. mnie sie podoba  :P  :Szczerbaty:

By alinka692 at 2010-11-12

:drapanie: ..cos ten obraz w sypialni krzywo wisi ..trza to poprawic  :P
..dobra ja zmykam piec pączki  :o  pierwszy raz takze zyczcie mi powodzenia  :P  milego wieczorku  :-*

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jejku te zdjęcia w ogóle nie oddają tego jak to w rzeczywistości wygląda.. szkoda :) To kolorowe wyszło magicznie w powiększeniu :) Alinko jeszcze raz wszystkiego naj naj na nowej dordze życia.. Cieszę się, że zdjęcia się podobają :) Jakby co zapraszam do mojego odliczania :):):) Teraz na nas kolej hehe :)

Offline alinka692

• Chuck Norris
to fakt zdjecia-obrazy sa takie jakies ..niewyraźne  ::) ale to wina zlego oświetlenia i aparatu..no i swiatlo odbija sie w szkle  :-\ w realu kolory sa tak zywe ..i soczyste ..jak na zdjeciach ktore Wam wczesniej wyslalam  :)
Marcelina na pewno do Ciebie zajrze :) ..no i my dziekujemy za piekne zdjecia z naszego wesela..nie zamienilismy Marcina- fotografa  na zadnego innego  :P

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Cała przyjemność po naszej stronie :) Zresztą modele fajni to i zdjęcia się super robiło :)

Offline Isus

• uzależniony
Fajnie wyglądają te zdjątka- i w salonie i w sypialni ;D
..ja też u siebie stworzyłam takie CUDO, tylko teraz czekam aż mi PM przewierci "dziurkę" ;) i będę mogła też powiesić ;D

Trzymam kciuki za pączki :P ;D ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
piękne foty.... i na ścianie też się zacnie prezentują :) tak właśnie pomyślałam, że po naszym ślubie wywołałam jedno takie duże ale jakoś do chwili obecnej nie kupiłam antyramy i leży w kopercie zamiast na ścianie wisieć... muszę się w końcu za to wziąć  :D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Dziekuje za zdjecia  :-*.
Pewnie jak goscie wchodza do waszego salonu , patrza na Wasze zdjecie!I sie nie dziwie , bo kurcze , jednak przyciaga oko  ;) :D.Takie urocze to zdjecie!I te kolory!
Cudnie to wyglada!!!Tez chcialam taki duzy obraz ... ale kurcze tu takich nie robia ... ehhh ...

Czekamy na dalsze zdjecia!

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
Co słychać kochana??  :-*

Offline Isus

• uzależniony
Aluś co jest?? ;D u mnie się udzielasz, a do siebie nie możesz trafić ;) ???

Miłego wieczorku Kochana ;D

Offline alinka692

• Chuck Norris
Czesc Kochane Dziewczynki  :hello:  ..jakos nie mam ostatnio weny u siebie pisac  ::) wole u Was siedziec  ;D
dobra ..to lecimy dalej..tylko tak powiem ze Nasza sesja jest z tych spokojniejszych..nie chcielismy plywac czy latac a bardziej przytulac sie i calowac  :P no i Nasza sesija z braku czasu trwala tylko pare godzin..takze nie bylo mowy o jakis dalekich podrozach  :P
 dobra koniec gledzenia -lecimy:

By alinka692 at 2010-11-21

a te 3 zdjecia wyszlyby rewelacyjne gdybym potrafila otwierac oczy wprost w swiecace slonce..hehe to byla masakra..w ogole mam bardzo wrazliwe oczy i byle slonce..wiatr płacze  :'( takze nie udalo nam sie mimo wielu dubli  ::)

milego ogladania i wieczorku  :-* :-* :-* i dziekuje za wszystkie komentarze i odwiedziny  :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Zakochalam sie w pierwszym i trzecim zdjeciu !!!!
Brak slow !!!
Te kolory !!!Tez chce takie kolory na moich zdjeciach  :)!!!

Offline Isus

• uzależniony
Kochana, dla mnie czy sesja jest spokojna czy szalona nie ma różnicy- dla mnie liczy się jakie uczucia "biją" z tych zdjęć ;D

A wasza sesyjka jest Cudna- naturalna, przepełniona miłością.

Miłego wieczorku :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Piękne macie zdjęcia - super pamiątka!!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Piękne zdjęcia Alu!!!  :-*

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
jesteście tak uroczą parą że gdziekolwiek byście robili zdjecia to są boskie....

Co do zdjęć na ścianie to ja chyba zamieniłabym je miejscami :) to kolorowe na fioletową ścianę idealne, a to zielone pasuje do zielonych firanek/zasłonek  ::) ale to rzecz gustu

Offline alinka692

• Chuck Norris
Dziekuje Dziewczyny za komentarze  :-* :-* :-* strasznie mi milo ze Wam sie Nasze zdjecia podobaja  ;D
Chiquita dziekuje za spostrzezenie..masz absolutna racje..powinny byc odwrotnie ...ale ja wiekszosc dnia spedzam w salonie.. a ze kocham patrzec na to zdjecie ..to wolalam je wlasnie w salonie zebym nie musiala za kazdym razem isc do sypialni  :P hehe gupolek ze mnie  :P ale juz powiedzialam mojemu Mężusiowi ze jak ktos przyjdzie w gosci to je przerzucimy odwrotnie zeby pasowalo wszystko do siebie  :P :P :P

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
pięknie wyglądaliście! śliczna fryzurka i cudowne fotki:) :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pięknie! Śliczne są Wasze foty! Po co jeździć, jak w naszym parku tyle ładnych zakątków jest  :)

ale juz powiedzialam mojemu Mężusiowi ze jak ktos przyjdzie w gosci to je przerzucimy odwrotnie zeby pasowalo wszystko do siebie  :P :P :P

:D :D ;D