Autor Wątek: czy warto?  (Przeczytany 4401 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 20Aga
  • użytkownik
  • **
czy warto?
« dnia: 20 Lutego 2006, 12:57 »
Proszę o pomoc wszystkich krakusów.Czy ktoś z Was był lub sam powierzyłorganizacje swojego wesela formie "Weselmy sie" z Krakowa?Bo stoimy przed wyborem i zastanawiamy sie czy warto?Niestety nikt ze znajomych nie miał styczności z tą firma wiec proszę o pomoc.
Aga

Offline madziOOnia
  • bywalec
  • data ślubu: 21 czerwiec 2008
czy warto?
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Października 2006, 08:48 »
Aga i co? Bo ja tez sie zastanawiam czy miec tam wesele,tzn juz prawie sie zdecydowałam. Wiec jak to u Ciebie wyglądało??

Offline 20Aga
  • użytkownik
  • **
czy warto?
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Października 2006, 23:31 »
My już jesteśmy zdecydowani.Sala zarezerwowana, wpłacona zaliczka.Niestety osobiscie nie znam nikogo kto by miał tam wesele ale od innych forumek słyszałam,że jest oki.Mam nadzieję,ze do naszego ślubu ktos sie jeszcze znajdzie i zda relacje.Mnie zauroczyła sala na Węgrzcach.Pozdrawiam i daj znać jaka jest Wasza decyzja
Aga

Offline nicole_lucy

• użytkownik
  • **
czy warto?
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Października 2006, 18:05 »
To widze, ze bede pierwsza z grona forumek majaca wesele z firma "weselmy sie". Ja jestem dobrej mysli, choc wiadomo dopiero po weselu bede mogal sie obiektynie wypowiedziec. Sala na Wegrzcach suuuuuuuuuuuuuuuuper jest i ciesze sie, ze tam bedziemy balowac. Mame bardzo zauroczyla ta w Łęgu, ale dla nas za mala (musi byc na okolo 150 osob).
Nie sadzilam ze pan Pawel juz ma rezerwacje na 2008, choc juz sie temu nie dziwie.
Pozdrawiam serdecznie i cieplo.

Offline myszeczka
  • nowicjusz
  • *
czy warto?
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Października 2006, 07:28 »
Hej, a są może na necie zdjęcia tej sali w Łęgu??

Offline madziOOnia
  • bywalec
czy warto?
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Października 2006, 08:49 »
myszeczka, są, w galeri,pierwsze 8 to ta sala w łegu.BOOSKA.

Offline nicole_lucy

• użytkownik
  • **
czy warto?
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Października 2006, 21:04 »
Cytat: "myszeczka"
Hej, a są może na necie zdjęcia tej sali w Łęgu??

A ja Ci moge wyslac na maila jak jeszcze chcesz. Jak robilismy rundke po salach (Wegrzce, Łęg, Tonie) to zrobilam fotki w kazdej z sal.

Offline aaskaaa
  • nowicjusz
  • *
czy warto?
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Maja 2007, 11:13 »
??? i jak miał już ktoś wesele w sali Łęgu?? Bardzo jestem ciekawa bo myśmy mieli też tam mieć wesele bo sala była śliczna ale jednak zdecydowanie okolica i kominy w tle nas przeraziły i zostaliśmy przy kasynie w parku koło skałek Twardowskiego.

Offline madziOOnia
  • bywalec
czy warto?
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Maja 2007, 11:27 »
aaskaaa, no cos ty tam jest super, a okolica jest właśnie na plus bo nie ma domów mieszkalnych wiec nie muszisz być cicho po 22, ja miałam studniówke na Górali wiec była perspektywa zabawy tylko do 22..
A tak swoją drogą to kombinujemy zeby zrobić pare fotek przy tych kominach, tylko przez płot raczej nie przeskocze w sukience:P
Ode mnie  pierwsze wesele bedzie w wakacje w tym rok, także wtedy bede mogła coś napisać.

Offline aaskaaa
  • nowicjusz
  • *
czy warto?
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Maja 2007, 12:02 »
no to fakt, w kasynie też nie było problemu z ciszą nocną, nawet sztuczne ognie w nocy były  :skacza:  (prezent od kuzyna)