Dokładnie, nie wszyscy ludzie po 40-tce lubują się w biesiadzie. Rodzice mojego męża wprost powiedzieli, że nie chcą na weselu żadnej biesiady ani disco-polo

Zresztą to od nich mieliśmy namiary na Zwierzband

I mimo że nie było typowo weselnych "szlagierów", to wszyscy się świetnie bawili niezależnie od wieku. Repertuar był tak dobrany, że każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Wiele osób było co prawda bardzo zaskoczonych stylem oprawy muzycznej na naszym weselu, ale było to zdecydowanie zaskoczenie pozytywne

Jednak różne są gusta, różne tradycje rodzinne, dlatego jeśli komuś bardzo zależy na muzyce biesiadnej, to nie namawiam, żeby od tego odchodzić. Po prostu w wątku padło pytanie o profesjonalny zespół, więc chciałam coś doradzić

GeriavitDrinker, z pewnością Zwierzband nie jest jedyną perełką i bardzo chętnie się dowiem, jakie zespoły dorównują im poziomem (założycielka wątku chyba tym bardziej)

Słyszałam jeszcze sporo pochlebnych opinii o Blue Bird i Tomato, ale nigdy nie słyszałam ich na żywo, więc na razie nie ośmielę się porównywać ich do Zwierzbandu