Autor Wątek: suknie dg  (Przeczytany 1812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline abc_86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
suknie dg
« dnia: 29 Sierpnia 2010, 21:50 »
Witam,
mam pytanko odnosnie sukien w salonie w centrum dabrowy. .  salon znajduje sie przy domu "centrum", wlasciwie to z boku. .  obok jest sklep z artykulami papierniczymi. .
jest jeszcze jeden salon naprzeciwko  pogorii w centrum. .  chyba niedawno otworzony. .

bardzo prosze o opinie na temat tych dwoch salonow. .

mialam zamiar jechac do salonu MAJA w sosnowcu bo rzeczywiscie cena zacheca. .  ale po przeczytaniu opinii zrezygnowalam. .  poza tym moja kuzynka tez tam brala suknie. .  i jak pojechala na przymiarke to sie okazalo ze szyja nie taka suknie. .  wiec wole nie ryzykowac. .

pozdrawiam:)

Offline smosia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.10.2010
Odp: suknie dg
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Października 2010, 01:30 »
Jakk szukałam swojej sukni to bylam w obu z tyh salonów ale nic tam nie wybrałam.  Sukienke  kupiłam w tym salonie kolo antykwariatu ceny nie byly wysokie bo 1500  z manekina a za szycie 2000 wiec porownując z innymi to bardzo malo, obsługa przesympatyczna, az sie poplakałam jak przymierzałam sukienke (nie wiem czy w sukni sie tak poczulam czy to te panie mnie w taki nastrój wprawiły ale to byly łzy wzruszenia).
Tam koło papierniczego to kupowałam sobie sukienke na komunie (bo byla tam kiedys taka oferta) i wszystko bylo bez jakichs problemów ale to bylo baaaardzo dawno temu wiec nie wiem czy sie cos nie zmienilo (np własiciciele). 

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
Odp: suknie dg
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Października 2010, 19:11 »
Zanim założysz kolejny nowy wątek proponuję zajrzeć do działu FAQ Śląsk i Zagłębie!, ponad to jest bardzo, bardzo dużo tematów o sukniach i salonach ślubnych w Dąbrowie Górniczej, wystarczy tylko wpisać szukaną frazę w okienku SZUKAJ