Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Portal
Strona główna forum
Szukaj
Zaloguj się
forum
regionalne
Śląskie
suknie dg
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: suknie dg (Przeczytany 1812 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
abc_86
nowicjusz
suknie dg
«
dnia:
29 Sierpnia 2010, 21:50 »
Witam,
mam pytanko odnosnie sukien w salonie w centrum dabrowy. . salon znajduje sie przy domu "centrum", wlasciwie to z boku. . obok jest sklep z artykulami papierniczymi. .
jest jeszcze jeden salon naprzeciwko pogorii w centrum. . chyba niedawno otworzony. .
bardzo prosze o opinie na temat tych dwoch salonow. .
mialam zamiar jechac do salonu MAJA w sosnowcu bo rzeczywiscie cena zacheca. . ale po przeczytaniu opinii zrezygnowalam. . poza tym moja kuzynka tez tam brala suknie. . i jak pojechala na przymiarke to sie okazalo ze szyja nie taka suknie. . wiec wole nie ryzykowac. .
pozdrawiam:)
smosia
nowicjusz
Odp: suknie dg
«
Odpowiedź #1 dnia:
16 Października 2010, 01:30 »
Jakk szukałam swojej sukni to bylam w obu z tyh salonów ale nic tam nie wybrałam. Sukienke kupiłam w tym salonie kolo antykwariatu ceny nie byly wysokie bo 1500 z manekina a za szycie 2000 wiec porownując z innymi to bardzo malo, obsługa przesympatyczna, az sie poplakałam jak przymierzałam sukienke (nie wiem czy w sukni sie tak poczulam czy to te panie mnie w taki nastrój wprawiły ale to byly łzy wzruszenia).
Tam koło papierniczego to kupowałam sobie sukienke na komunie (bo byla tam kiedys taka oferta) i wszystko bylo bez jakichs problemów ale to bylo baaaardzo dawno temu wiec nie wiem czy sie cos nie zmienilo (np własiciciele).
mamba_m
forumowicz
Odp: suknie dg
«
Odpowiedź #2 dnia:
16 Października 2010, 19:11 »
Zanim założysz kolejny nowy wątek proponuję zajrzeć do działu
FAQ Śląsk i Zagłębie!
, ponad to jest bardzo, bardzo dużo tematów o sukniach i salonach ślubnych w Dąbrowie Górniczej, wystarczy tylko wpisać szukaną frazę w okienku
SZUKAJ
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
e-wesele.pl
forum
regionalne
Śląskie