No to ja wam troszke o nim opowiem.
Zaczełam chodzic do niego od sierpnia 2007r. Byłam juz po przejściach bo po laparoskopi (endometrioza), perował mnie dr Niedzielski.
Rzeczywiście jak przyszłam do niego pierwszym razem to zrobił mi USG piersi, tarczycy, dopochwowe i nowej generacji cytologię. Zapłaciłm kupę kasy bo aż 350 zł., i do tego dał skierowanie na wszystkie wyniki czyli hormony, krzywa cukrowa itp. Oczywiscie wszystkie badania płatne. Czyli kolejne 500 zł. No ale jak sie chce mieć dzidziusia to wszystko sie przetrwa. No i wtedy sie zaczęło. Po odebraniu wyników stwierdzone PCO-S, do tego miesniak no i przebyta endometrioza. Najpierw leczenie Glucophage. Później zaczęłam miec stymulowane cykle. Najpier Gonal -F, fostimon, póxniej Puregon i menopur, ovitrelle i oczywiście duphaston. co miesiąc 3 do 4 razy obserwacja u niego w gabinecie czyli 100 zł. za każdym razem. Wykup leków kosztował mnie tak 1000 zł. miesięcznie. a że jestem ze Świnoujscia to jeszcze dojazdy, zwalnianie sie z pracy i tak 1500 zł. wydawałam miesięcznie. Teraz na dodatek tego okazało sie że przed wczesnie pękaja pęcherzyki, czyli kolejny lek Cetrotide. I tak jestem 5 cykl stymulowana. w tym miesiącu wydałam juz prawie 2 tyś. złotych. Do tego te cholerne zastrzyki w brzuch. Juz mi sie robią wylewy na skórze (krwiaki), na sama myśl robi mi sie nie dobrze. a do tego te psychiczne obciażenie. Czy jestem w ciąży czy nie jestem. Juz dałam mu ostatnia szanse, jak teraz sie nie uda to ide do innego lekarza, bo na ostatniej wizycie powiedział że jak nie zajde w ciążae to zostaje mi tylko in vitro, nawet inseminacji mi nie proponował. A ja czuje że powinnam jeszcze iśc do kogoś innego. Przecież jestem jeszcze młoda, staram się o dziecko dopiero ok 3 lat.
To jest oczywiście moja opinia. Ale jeżeli masz kupę kasy to możesz chodzić do niego. Mnie niestety już na niego niestać. Nie zarabiamy z mężem kokosów a oszczędności juz się nam prawie skończyły.
Powodzenia Ci życzę.

a tak pozatym to słyszałam że polecają Dr Kurzawę o Dr Niedzielskiego. Podobno nie biora tyle.